FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 gru 2014 20:50
Bez skarg też nie wygrasz. :>
9 gru 2014 21:37
Rafał Szostak napisał(a):
Wygrać przez skargi, tak bardzo frajerskie, serdeczne gratulacje, widać jak dobrą ekipą frajerów z lua ll aa czy jak sie tam jeszcze nazywacie jesteście :)

Niektórzy potrafią wygrywać bez skarg, ale wtedy trafi się pewien osioł, który specjalnie rozwali innemu wyścig, bo sam nie potrafi przysiąść i potrenować, tylko szukać win u innych. Też jesteś frajerem i weź się z tym pogódź, zacznij pracować na to, by ludzie myśleli o Tobie inaczej. Sam zgłaszałeś skargi kiedyś, chwaląc się że dzięki temu będziesz wyżej. Najpierw wyeliminuj błędy u siebie, potem u innych. Chyba, że jeszcze uda Ci się komuś odebrać licencję, z kim nie będziesz potrafił wygrywać.
Zmodyfikowane 9 gru 2014 21:38 przez Dawid Kuszel.
9 gru 2014 21:49
10 gru 2014 00:10
Dziwne, ze Rafal nie zlozyl na mnie skargi za kolizje z Bananem, bo bym spadl na P11 i Ferrari byloby przed Honda.
Jednak sie nauczyl Rafal, ze P3 w Bahrajnie dzieki skargom nie jest najlepszym rozwiazaniem. Polecam kolegom z GP2.
10 gru 2014 00:33
Dawid Czepiela napisał(a):
Dziwne, ze Rafal nie zlozyl na mnie skargi za kolizje z Bananem, bo bym spadl na P11 i Ferrari byloby przed Honda.
Jednak sie nauczyl Rafal, ze P3 w Bahrajnie dzieki skargom nie jest najlepszym rozwiazaniem. Polecam kolegom z GP2.

Może dlatego, że Rafał nie jechał w F1, ani nikt z jego zespołu też nie jechał? :D
10 gru 2014 00:36
Nasriemu chodzi o mnie.
10 gru 2014 00:48
Rafał Cupał napisał(a):
Nasriemu chodzi o mnie.

Aaaa dobra...

Btw idealna pogoda na niedzielę na Nordschleife.
10 gru 2014 01:03
Gdyby szef Ferrari chciał ode mnie, żeby zespół za wszelką cenę był na P4, to bym może przejrzał powtórkę i złożył skargę. I czego niby miałem się nauczyć po Bahrajnie? Ja żadnego wpływu na to "rozwiązanie" nie miałem. Jeżeli coś miało być dla mnie nauczką, to Imola, gdzie niepotrzebnie naruszyłem zasady moralne wyznawane przez dużą część kierowców i częściowo sprzeczające się z obowiązującymi zasadami naszych wyścigów, co jest przyczyną Waszych sporów o skargi.
Konto usunięte
10 gru 2014 01:17
Ooo! Widzę, że kary przesunęły mnie z piątego miejsca na trzecie, czyli pierwsze w tej lidze podium w serii GP2 już za mną... Ale nie takie podia chcę zdobywać, tylko takie w uczciwej, ciekawej i emocjonującej walce na torze. To będzie jedynie do statystyk, ale satysfakcji z niego nie będę mieć na pewno. Pozdrawiam wszystkich <papa>
10 gru 2014 09:04
Konto usunięte napisał:
Ooo! Widzę, że kary przesunęły mnie z piątego miejsca na trzecie, czyli pierwsze w tej lidze podium w serii GP2 już za mną... Ale nie takie podia chcę zdobywać, tylko takie w uczciwej, ciekawej i emocjonującej walce na torze. To będzie jedynie do statystyk, ale satysfakcji z niego nie będę mieć na pewno. Pozdrawiam wszystkich <papa>

Wystarczyło robić takie czasy jak na siódmym okrążeniu przez cały wyści. B)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
16 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 877 684

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.