FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 gru 2014 13:07
Sory za moją dociekliwość, ale gdzie podział się news z kwalifikacji GT?
10 gru 2014 13:07
Niestety w GP2 nie wystarczy pojechał dobrze wyścigu aby wygrać lub zdobyć duże punkty. Gdybym nie obiecał jednej osobie że będę u niego jeździł w następnym sezonie przeszedłbym do F1. Tam chociaż nikt nie składa skargi za byle gó*no.
10 gru 2014 14:24
co racja to racja :)
10 gru 2014 14:25
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Niestety w GP2 nie wystarczy pojechał dobrze wyścigu aby wygrać lub zdobyć duże punkty. Gdybym nie obiecał jednej osobie że będę u niego jeździł w następnym sezonie przeszedłbym do F1. Tam chociaż nikt nie składa skargi za byle gó*no.

Mówiłem, idź do F1, bo w GP2 jeździ swołocz. :D
10 gru 2014 14:54
Grzegorz Brojak napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):
Wygrać przez skargi, tak bardzo frajerskie, serdeczne gratulacje, widać jak dobrą ekipą frajerów z lua ll aa czy jak sie tam jeszcze nazywacie jesteście :)

Przegrać przez własnego kierowcę, który wjeżdza w bolid kierowcy zespołu bezpośrednio rywalizującego w generalce. Jak sprawiedliwość jest "tak frajerska" to to co Wam się udało na Suzuce jest 8! razy bardziej frajerskie. ;)

Ok rozumiem, Płonka przesadził, do<cenzura>ać mu karę, ale wygranie przez to że zgłaszacie skargi na Pieczyka i kogoś tam jeszcze byle się w góre przesunąć jest frajerskie :]
10 gru 2014 15:08
Co prawda moje skargi dotyczą jedynie Marcela, więc mimo, że lubię jak się prujecie na siebie na forum to nie zamierzam jeszcze bardziej podgrzewać atmosfery. B)

W każdym razie tych, którzy nie chcą myślec samą Suzuką, a np. o przyszłym sezonie, zapraszam na tematyczne: http://www.f1-online.pl/gp2/forum/tematy czne/8/29/ ;)
Konto usunięte
10 gru 2014 17:00
Grzegorz Brojak napisał(a):
Konto usunięte napisał:
Ooo! Widzę, że kary przesunęły mnie z piątego miejsca na trzecie, czyli pierwsze w tej lidze podium w serii GP2 już za mną... Ale nie takie podia chcę zdobywać, tylko takie w uczciwej, ciekawej i emocjonującej walce na torze. To będzie jedynie do statystyk, ale satysfakcji z niego nie będę mieć na pewno. Pozdrawiam wszystkich <papa>

Wystarczyło robić takie czasy jak na siódmym okrążeniu przez cały wyści. B)

Okrążenia 7,8,9 były jedynymi zrobionymi przeze mnie na czysto, z czego 8 i 9 okrążenie to już była lekka walka z oponami... Ale masz rację.

Dodane 10 grudnia 2014 18:01:
Patryk Łucków napisał(a):
Sory za moją dociekliwość, ale gdzie podział się news z kwalifikacji GT?

Nigdy go nie widziałem, więc chyba jeszcze nie powstał (?).
10 gru 2014 17:22
Nadal się zastanawiam jakim cudem zrobiłeś okrążenie 1.5s szybsze a nawet wiecej na etapie wyscigu, gdzie reszta miała problem z softami, a większość kierowców nawet na drugim stincie była wolniejsza od tego czasu.
10 gru 2014 18:18
Patryk Krutyj napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Mówiłem, idź do F1, bo w GP2 jeździ swołocz. :D

Po sezonie I 2015 pewnie tak zrobię.
Konto usunięte
10 gru 2014 18:24

Post został usunięty przez autora

NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
16 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 877 655

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.