FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 wrz 2015 09:43
1. Piłkarze reprezentacji zarabiają tylko za osiągnięcia, typu zakwalifikowanie się na MŚ/ME i osiągnięcie na nic jakiegoś sukcesu(awans z grupy/awans do 1/8,1/4,1/2 finału itp.)

2. Robiąc krótką analizę wszystkich siedmiu meczy w el. ME 2016, paradoksalnie można stwierdzić, że wczorajszy mecz był najlepszym w tychże eliminacjach. Ponieważ w tych siedmiu spotkaniach:
- raz wygraliśmy z Gibraltarem (co nie jest wybitnym osiągnięciem + pozostał jeden mecz)
- dwa razy wygraliśmy z Gruzją (j.w, ale Szkocja jednak pokazała, że da się przegrać)
- zremisowaliśmy ze Szkocją i z Irlandią (akurat nie oglądałem tych meczów, więc moja analiza może zostać podważona w tym miejscu, jednak uważam, że remis z tymi nacjami jest słabym wynikiem - aczkolwiek ze Szkocją Polska goniła wynik, a z Irlandią straciła gola w ostatnich minutach)
- zwycięstwo i przegrana z Niemcami (w dwumeczu 3:3, wygrywamy bramką na wyjeździe B)) - porównując oba mecze wiele osób może się ze mną brutalnie nie zgodzić, ale Niemcy z października 2014, a Niemcy z wczoraj to dwie kompletnie inne drużyny; w meczu na Narodowym działała zasada "bij Menela" znana jako "bij mistrza", poza tym Niemcy zbierali się po zakończeniu kariery przez Klose i Lahma, a Polska zagrała świetny mecz, ale wczoraj zarówno Niemcy, jak i Polacy byli lepsi jak 11 miesięcy wcześniej

Porównanie dwumeczu Polska - Niemcy:

Ten obrazek mam nadzieję, że zamknie usta wszystkim krytykom, którzy tutaj jeszcze są.
5 wrz 2015 10:12
Wczoraj odbył się zacięty mecz Polski z Niemcami który zakończył się wynikiem 3:1 dla Niemców! Myślę, że z tej okazji warto przypomnieć zwycięski skład połączonych sił polskich i litewskich z bitwy pod Grunwaldem z 1410 roku : Władysław II Jagiełło, Zawisza Czarny Witold Kiejstutowicz, Lingwen, Dżalal ad-Din, Zbigniew z Brzezia, Aleksandr Dobry, Mikołaj Trąba, Zyndram z Maszkowic - oboźny wojsk polskich, dowódca chorągwi wielkiej ziemi krakowskiej, Marcin z Wrocimowic - chorąży, Florian z Korytnicy, Paweł Złodziej z Biskupic, Mikołaj Powała z Taczewa, Jarand z Brudzewa, Dobiesław z Oleśnicy, Spytko z Jarosławia oraz Szymon Lingwenowicz, Zygmunt Korybut, Jerzy Mścisławski + 50 chorągwi polskich (z królestwa, Mazowsza, Płocka, Bełzu, Podola, Mołdawii oraz najemnicy czescy), 40 chorągwi litewskich (Litwini i Rusini z Wielkiego Księstwa, Tatarzy Dżalal ad-Dina, prywatna chorągiew Lingwena Semena z Nowogrodu Wielkiego); ok. 29 tys. żołnierzy (2/3 z nich to rycerze polscy)
Dodane 5 września 2015 12:14:
Baroner, ze Szkocją to był cud, że uratowaliśmy remis, a Irlandia mimo, że w końcówce nam gola w<cenzura>ała to graliśmy fatalnie i powinniśmy ten mecz prze<cenzura>ić.
Dodane 5 września 2015 12:46:
Syn marnotrawny wraca do GP2?
5 wrz 2015 10:53
Dawid Czepiela napisał(a):
Wczoraj odbył się zacięty mecz Polski z Niemcami który zakończył się wynikiem 3:1 dla Niemców! Myślę, że z tej okazji warto przypomnieć zwycięski skład połączonych sił polskich i litewskich z bitwy pod Grunwaldem z 1410 roku : Władysław II Jagiełło, Zawisza Czarny Witold Kiejstutowicz, Lingwen, Dżalal ad-Din, Zbigniew z Brzezia, Aleksandr Dobry, Mikołaj Trąba, Zyndram z Maszkowic - oboźny wojsk polskich, dowódca chorągwi wielkiej ziemi krakowskiej, Marcin z Wrocimowic - chorąży, Florian z Korytnicy, Paweł Złodziej z Biskupic, Mikołaj Powała z Taczewa, Jarand z Brudzewa, Dobiesław z Oleśnicy, Spytko z Jarosławia oraz Szymon Lingwenowicz, Zygmunt Korybut, Jerzy Mścisławski + 50 chorągwi polskich (z królestwa, Mazowsza, Płocka, Bełzu, Podola, Mołdawii oraz najemnicy czescy), 40 chorągwi litewskich (Litwini i Rusini z Wielkiego Księstwa, Tatarzy Dżalal ad-Dina, prywatna chorągiew Lingwena Semena z Nowogrodu Wielkiego); ok. 29 tys. żołnierzy (2/3 z nich to rycerze polscy)

<głupek>

Zmodyfikowane 5 wrz 2015 10:54 przez Dawid Płonka.
5 wrz 2015 11:40
Radosław Bogusz napisał(a):
Wy to chyba jacyś nienormalni jesteście, mając świadomość, że ci kopacze zarabiają tyle w miesiąc, co wy w rok i mi mówicie że "nic się nie stało", to chyba powinniście się leczyć. Ja bym ich wszystkich wywalił na zbity pysk, piep.zone "gwiazdy"<nerwus>

Hahahhahaa kuuuurwa :D Wpis absolutnie 100% stereotypowego Polaka, znawcy Świata, jednego z mędrców starożytnego Egiptu, człowieka, który uczestniczył we wszystkich wojnach, naradach i podziałach świata, osoby, która wie jak jest i nie ma skrupułów, żeby o tym powiedzieć. Janusz - jedyny, polski, prawdziwy.
5 wrz 2015 11:45
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Radosław Bogusz napisał(a):
Wy to chyba jacyś nienormalni jesteście, mając świadomość, że ci kopacze zarabiają tyle w miesiąc, co wy w rok i mi mówicie że "nic się nie stało", to chyba powinniście się leczyć. Ja bym ich wszystkich wywalił na zbity pysk, piep.zone "gwiazdy"<nerwus>

Hahahhahaa kuuuurwa :D Wpis absolutnie 100% stereotypowego Polaka, znawcy Świata, jednego z mędrców starożytnego Egiptu, człowieka, który uczestniczył we wszystkich wojnach, naradach i podziałach świata, osoby, która wie jak jest i nie ma skrupułów, żeby o tym powiedzieć. Janusz - jedyny, polski, prawdziwy.

<ok>
Zmodyfikowane 5 wrz 2015 11:46 przez Krzysztof Pieczykolan.
5 wrz 2015 11:46

Montoya making the current Mercedes look like a Manor-Marussia!
5 wrz 2015 13:02
Aaaaaaa Kimi!
5 wrz 2015 13:06
Miazga! Co za kwalifikacje <brawo>
5 wrz 2015 13:08
WTF?? Co ten Yayo ćpał, że taki szybki. xD
5 wrz 2015 13:10
Jutro może być ciekawie...
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 742 924

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.