FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 wrz 2015 13:11
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
WTF?? Co ten Yayo ćpał, że taki szybki. xD

Wreszcie normalna fizyka, a nie jakieś gówno. No i tor... jeden z ulubionych. B)
5 wrz 2015 13:13
A ten. Słyszałem, że masz kierownice. Prawda to?
5 wrz 2015 13:14
Dawid Czepiela
Dodane 5 września 2015 12:14:
Baroner, ze Szkocją to był cud, że uratowaliśmy remis, a Irlandia mimo, że w końcówce nam gola w<cenzura>ała to graliśmy fatalnie i powinniśmy ten mecz prze<cenzura>ić.

Ze Szkocją to nie przesadzaj, do tej pory pamiętam jak przy wyniku 2:2 Grosicki zamiast w bramkę trafił w słupek a Mila dobijając patelnię po tym słupku wy<cenzura>ał piłkę gdzieś na wyspy. Nie graliśmy super ale powinniśmy wygrać ten mecz. Z Irlandią jak i drugi mecz z Gruzją to były dwa nasze najgorsze mecze w tych eliminacjach, szczęście, że z Gruzinami bombę odpalił Milik bo byśmy skończyli jak Szkocja wczoraj. A już tak na koniec to wczoraj zagraliśmy zdecydowanie najlepszy mecz od wielu lat, już samo to, że przyjmujemy z niedosytem porażkę z mistrzami świata świadczy o tym jaki ta reprezentacja zrobiła progres. Zawiedli według mojej opinii wczoraj 2 zawodnicy. Piszczek i Mączyński, Kuba po wejściu na boisko też prawie nic nie zrobił, Jodłowiec również się nie popisał a mimo to powalczyliśmy z nimi. Wywalić na zbity pysk Cionka i Mączyńskiego i niech powołuje młodych chłopów czy to z ekstraklasy czy zagranicznych klubów.
Zmodyfikowane 5 wrz 2015 13:15 przez Mateusz Dąbrowski.
5 wrz 2015 13:14

To źle słyszałeś. Kto Ci takie bujdy sprzedał? Czarek? <wyśmiewacz>
5 wrz 2015 13:16
Jakub Brański napisał(a):

To źle słyszałeś. Kto Ci takie bujdy sprzedał? Czarek? <wyśmiewacz>

No nie Czarek, ale zachowam to dla siebie kto mi powiedział. Szacun za ten czas na klawiaturze.
5 wrz 2015 13:44
Odnośnie tytułów newsów... "Marcel Pawiński otwiera sezon...", "Rafał Cupał otwiera weekend...", "Krzysztof Pieczykolan otwiera butelkę...".
Zmodyfikowane 5 wrz 2015 14:23 przez Łukasz Dams.
5 wrz 2015 13:46
"Rafał Cupał otwiera weekend" ;)
5 wrz 2015 13:49
Łukasz Dams napisał(a):
Odnośnie tytułów newsów... "Marcel Pawiński otwiera sezon...", "Rafał Cupał otwiera trening...", "Krzysztof Pieczykolan otwiera butelkę...".

<lol>
5 wrz 2015 14:03
Łukasz Dams napisał(a):
Odnośnie tytułów newsów... "Marcel Pawiński otwiera sezon...", "Rafał Cupał otwiera trening...", "Krzysztof Pieczykolan otwiera butelkę...".

<lol>

Jak tam ryby :P.
5 wrz 2015 14:09
Marcel Pawiński napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):

<lol>

Jak tam ryby :P.

Nie wiem, dawno byłem.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 741 752

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.