2 paź 2015 18:09
Konrad Żerebiec napisał(a):
O ile niektóre nazwiska być może faktycznie się nie odmieniają, o tyle imiona na pewno, więc
nie róbcie "kwadratowych" newsów a tym bardziej relacji...
Chcecie dbać o wizerunek ligi, a tymczasem wchodzi sobie ktoś na relacje i słyszy:
To jest normalne wg. was? Pokażcie mi jakąś popularną szanującą się stronę internetową lub gazete, gdzie redaktor nie odmienia nazwisk.
Słyszeliście kiedyś: "zapraszam na wywiad z Adam Małysz" ?
Panowie którzy piszą newsy lub komentują - Obojętnie jak nie odmienicie mojego imienia.. Konrad , Konradzie , Konrada itd. Nazwiska nie zmieniajcie , zostaje Żerebiec. Konrada Żerebiec , Konradzie Żerebiec itd.. trochę to denerwuje jak słyszę niepoprawne nazwisko na relacji lub czytam w newsie. Tak na prawdę mogę mówić że to nie ja ten Pan Żerebca.
Zapamiętajcie proszę.
Zapamiętajcie proszę.
![:]](http://www.f1-online.pl/images/emots/emot8.gif)
O ile niektóre nazwiska być może faktycznie się nie odmieniają, o tyle imiona na pewno, więc

Chcecie dbać o wizerunek ligi, a tymczasem wchodzi sobie ktoś na relacje i słyszy:
(...)ale niestety Rafał Cupał zrobił spina i nie udaje mu się póki co dogonić Konrad Żerebiec(...)
To jest normalne wg. was? Pokażcie mi jakąś popularną szanującą się stronę internetową lub gazete, gdzie redaktor nie odmienia nazwisk.
Słyszeliście kiedyś: "zapraszam na wywiad z Adam Małysz" ?