FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 paź 2015 23:12
Rafał Cupał napisał(a):
Moje błędy są oczywiste. Nie zgłosiłem udziału i jako kontrola sesji tego nie wykryłem i nie usunąłem siebie z serwera (w takim wypadku oczywiście każdego bym ostrzegł, żeby się szybko zgłosił). Nie oznacza to jednak, że mnie obowiązują inne reguły i ustalenia niż Was i że będę pierwszym w historii ligi kierowcą, którego obecność na liście startowej zostanie zignorowana.
Dodane 18 października 2015 00:14:
Powtarzam: do tej pory każdy mógł to zrobić i nikt na to nie wracał uwagi, bo zgłaszanie się po zakończeniu sesji ale do zamknięcia listy jest po prostu dozwolone.
Dodane 18 października 2015 00:15:
A listę zazwyczaj zamykam jakieś 5-15 minut po zakończeniu sesji.

Czyli nawet jakbym Ci nie napisał to i tak po funrace'ach byś się sam dopisał.
Dodane 18 października 2015 01:14:
Łukasz Dams napisał(a):
Kolejna patologia regulaminu... Ale dalej jesteś p i p a, że łapiesz się takich rzeczy...

Też tak uważam. Jakby to był problem przyznać się do błędu i ruszyć z końca stawki. Wielki problem ;)
Dodane 18 października 2015 01:16:
Mateusz Bogusz napisał(a):
Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałbym tylko powiedzieć, że niedawno jeden pan z administracji wytknął innym "pranie brudów na ogólnym", dziękuję.

Pranie brudów na ogólnym z administracji, chyba tak było jak mi się wydaję. :<
Dodane 18 października 2015 01:17:
Czuję, że takie zachowanie odbije się czkawką Rafikowi w wyścigu. Zawsze tak jest, karma wraca.
17 paź 2015 23:21
To może się zamienimy? Ty będziesz szefem ligi i będzie tak jak sobie życzysz: będziesz dostawał kary, za które inni kierowcy by nic nie dostali.
17 paź 2015 23:21
Chociaż mu tego nie życzę, szkoda, że teraz po zachowaniu Rafika każdy będzie szukał dziur w regulaminie, żeby jak najwięcej zyskać kosztem innych.
Dodane 18 października 2015 01:23:
Rafał Cupał napisał(a):
To może się zamienimy? Ty będziesz szefem ligi i będzie tak jak sobie życzysz: będziesz dostawał kary, za które inni kierowcy by nic nie dostali.

Mohito dostał wtedy DQ. Przypomniał sobie, że się nie zgłosił, ale nie mógł tego zrobić, bo wtedy lista startowa była zablokowana. Ty natomiast mówisz, że przypominasz innym kierowcom, że mają złe auta na serwerze, albo zapominają się zapisać do sesji, a tego wtedy nie zrobiłeś.
17 paź 2015 23:25
Naucz się w końcu czytać. Napisałem, że gdybym się dowiedział, to bym o tym napisał od razu. Ale niestety ostatnio nie zaglądam na listę startową podczas sesji.
Dodane 18 października 2015 01:26:
Ale chyba zacznę to robić.
17 paź 2015 23:32
Teraz to już musztarda po obiedzie.
17 paź 2015 23:36
I herbata po wyścigu.
17 paź 2015 23:37
Radosław Cupał napisał(a):
I herbata po wyścigu.

Źle posłodzona przez mistrza Czarka <wyśmiewacz>
17 paź 2015 23:57
Ja chciałem tylko powiedzieć, że Czarek jutro będzie miał podium.
18 paź 2015 03:18
Nikt nie wspomniał o punkcie 6.1:
Administracja może organizować sesje. Każda z nich odbywa się na ustalonym serwerze gry, do którego mogą dołączyć tylko użytkownicy, którzy otrzymają zgodę na udział w sesji, to znaczy, że zostanie dla nich wyświetlone hasło do tego serwera w panelu "Serwery" lub otrzymają pozwolenie i hasło od administracji. Istnieją następujące rodzaje sesji: testy, trening (sesja treningowa), kwalifikacje (sesja kwalifikacyjna) i wyścig.

Tak, wiem, Rafale, że "otrzymałeś pozwolenie od administracji", czyli od samego siebie, ewentualnie, "by nie było dyktatury, że sam sobie daję" od Radosława. Jednakże, jeżeli na PW administracji F1 nie ma wiadomości od użytkownika Rafał Cupał z prośbą o pozwolenie na udział w sesji to tenże użytkownik zdobył hasło oraz wziął udział w kwalifikacjach NIELEGALNIE. Przy okazji ukazuje się patologia systemu PW do administracji serii, bo odpowiada za nie jedna osoba (szef serii) i to stwarza problemy typu:
- co zrobić jak szef serii chce dostać pozwolenie
- co zrobić jak szefa serii nie ma, a ktoś inny chce dostać pozwolenie.
Rozwiązanie w odpowiednim temacie http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /7/26/
Dodane 18 października 2015 05:23:
Na rozluźnienie: w Moto3 dzisiaj startowało 36 kierowców. Zakończyło 19...
18 paź 2015 05:55
Hołota z Moto3 xDD A kto przegapił MotoGP niech żałuje.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
30 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 706 205

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.