FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 lut 2016 13:45
http://www.f1-online.pl/wyniki/wyscigi/2 /18/258/
http://www.f1-online.pl/wyniki/wyscigi/2 /21/298/

Takie akcje są od zawsze. Przytaczam dwie, które uderzyły we mnie i były składane przez inne osobniki. Niestety, zawsze znajdzie się hejter, który za wszelką cenę będzie musiał wygrać, zdobyć punkty do klasyfikacji.

Szkoda mi Maćka, bo jest jedną z niewielu osób, które zasługują na ogromny respekt w tej lidze, a na podium w Monaco zasłużył bardziej niż ja.

Szkoda mi też Marcela, bo ma krótką pamięć: na TS powiedział, że on "nie składa skarg". Kto był wtedy, ten słyszał. Nie muszę i nie chcę tego udowadniać.
23 lut 2016 13:49
Paweł Andrzejewski napisał(a):
http://www.f1-online.pl/wyniki/wyscigi/2 /18/258/
http://www.f1-online.pl/wyniki/wyscigi/2 /21/298/

Takie akcje są od zawsze. Przytaczam dwie, które uderzyły we mnie i były składane przez inne osobniki. Niestety, zawsze znajdzie się hejter, który za wszelką cenę będzie musiał wygrać, zdobyć punkty do klasyfikacji.

Szkoda mi Maćka, bo jest jedną z niewielu osób, które zasługują na ogromny respekt w tej lidze, a na podium w Monaco zasłużył bardziej niż ja.

Szkoda mi też Marcela, bo ma krótką pamięć: na TS powiedział, że on "nie składa skarg". Kto był wtedy, ten słyszał. Nie muszę i nie chcę tego udowadniać.

W tej drugiej złożył Wylly z tego co pamiętam, a w pierwszej sytuacji nie wiem kto. Najgorsze jest to, że o 8:50 nie było jeszcze skargi na Mohito. Zgłosił przed samym zamknięciem, zeby nikt czasem na niego nie zgłosił. Bardzo nieladne zachowanie. Czemu tego nie zrobił wczoraj? I czemu tak bardzo się wypiera, że nie składa skarg?
Chyba zapomniał, że są widoczne kto składa i wpadł :)
Dodane 23 lutego 2016 14:54:
Maciej Paruch napisał(a):

Chyba mało widoczne podczas tej sytuacji :P
Zmodyfikowane 23 lut 2016 13:52 przez Dawid Czepiela.
23 lut 2016 14:10
15.2 W wyścigu, gdy samochód użytkownika znajduje się obok innego samochodu, wtedy nie może zmieniać swojego toru jazdy w taki sposób, że kierowca samochodu obok zostanie zmuszony opuścić obręb toru przynajmniej jednym kołem. Złamanie tej zasady grozi karą czasową 2,5 sekundy i 2 punktami karnymi.

Punkt nie jest spełniony. Tor Monaco nie ma "obrębu toru" takiego jaki znamy w pozostałych przypadkach: brak białych linii wyznaczających tor, o poboczach już nie mówiąc. Przed odprawą na GP Monaco nie było żadnej wzmianki o tym, że definicje regulaminowe ulegają zmianie.
Rafał Cupał napisał(a):
Punkt 15.2, o którym sporo osób zapomina, wymusza od kierowcy jadącego obok innego zawodnika, żeby zostawił mu miejsce na torze (na cały bolid) po tej stronie, na której on się znajduje.

Marcel cały czas znajdował się w obrębie toru, gdyż nie było możliwości przekroczenia białej linii przynajmniej jednym kołem, a nawet jednym pikselem. Poza tym, Maciek nie zmienił swojego toru jazdy, tylko jechał bok w bok z Marcelem.
23 lut 2016 14:24
23 lut 2016 14:29
Patryk Rogozik napisał(a):

No tak Mohito nie zrobił z Marcelem. Ale Prus tak prawie zrobił Alkowi :v
23 lut 2016 14:44
Przez cały poprzedni sezon nie złożyłem ani jednej skargi. W I 2015 również nic. Raz złożyłem i wszyscy mają pretensję. Nudzi wam się i szukacie kozła ofiarnego... Nie będę się zwierzał "dlaczego to zrobiłem". Jeśli Mohito ma za złe, to niech mnie po prostu zwolni. Jego sprawa - To Maciek mnie zatrudniał i to Maciek będzie mnie zwalniał a nie Wy. Zawsze znajdzie, lub znajdą się "gnidy", które tylko umieją narzekać - złożył skargę, a to pewnie hołota z GP2. Sam Pablos jeździłeś w GP2 - nie obchodzi mnie czy składałeś czy nie. Na mnie ktoś złożył to nie piszę - złożył skargę i zaczynam cały cyrk. Złożył, złożył jego sprawa. Spójrzcie na siebie, potem oceniajcie innych...
Dodane 23 lutego 2016 15:52:
Na wszystkim się nagle znacie - najpierw na piłce, później na elektryce, a na końcu przychodzi, że znacie się na składaniu skarg... Szkoda <cenzura> gadać...
23 lut 2016 15:04
Jedynym "ekspertem od wszystkiego" chcesz być Ty i czasem myślisz, że nim jesteś, zwłaszcza, jak poprze Cię Pieczyk.

Ale nie, nie jesteś. I nie będziesz. Sorki.

A teraz posmaruj sobie tyłeczek.
23 lut 2016 15:05
Ja nie widziałem tej sytuacji po miedzy tobą a Mohito więc na ten temat nie będę się wypowiadał.

Ja myślę, że chłopakom nie chodzi o sam fakt, że złożyłeś skargę na Maćka tylko o to w jaki sposób to zrobiłeś.
Dodane 23 lutego 2016 16:07:
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Jedynym "ekspertem od wszystkiego" chcesz być Ty i czasem myślisz, że nim jesteś, zwłaszcza, jak poprze Cię Pieczyk.

Weź człowieku zamknij się. Jak masz zamiar pisać takie głupoty to lepiej w ogóle nic nie pisz...
Zmodyfikowane 23 lut 2016 15:09 przez Krzysztof Pieczykolan.
Konto usunięte
23 lut 2016 15:14
Złożył w taki sposób w jaki (w mojej subiektywnej opinii) mnie zablokował na Suzuce, czyli tak średnio zgodnie z zasadami dobrego zachowania i pewnej uczciwości na torze i poza nim... Ale nie składałem wtedy żadnej skargi... poza tym zapłacił już wtedy swoje jarając sobie silnik. Co było dalej każdy wie.
Zmodyfikowane 23 lut 2016 15:15 przez Konto usunięte.
23 lut 2016 15:20
Krzysztof Woźniak napisał(a):

A kim ty jesteś? <wyśmiewacz>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
30 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 482 867

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.