FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 lut 2016 15:23
Mohito tak samo wyprzedził Babinskiego okrążenie wcześniej i afery nie zrobił, po prostu Babiński nie odbił w prawo prosto w Mohito jak Ty to zrobiłeś i nie złożył skargi na sekundy przed zamknięciem jak ostatni frajer, zeby tylko nikt na Ciebie już nie zdążył zglosic.
Dodane 23 lutego 2016 16:24:
Teraz się zacznie moda na zgłaszanie skarg co wtorek o 8:59... Ciekawe komu specjalnie się chce wstawać przed pracą/szkoła/uczelnia i zglaszac skargi. CHOOOORE
Zmodyfikowane 23 lut 2016 15:23 przez Dawid Czepiela.
23 lut 2016 15:30

Tyle w temacie <wyśmiewacz>

A poważnie, wy naprawdę macie dziwne problemy. Oglądałem na holu wyścig z M Boguszem, Jasiną i Kondziem. Ile było kontaktów, ścięć , wypadków (pozdrawiam Czarka :P) nie sposób jest zliczyć. Było też sporo wypychania się na szykanie przy basenie czy przed T1. Były jakieś skargi ? Yyy ... nie?

Nt. wypadku z 1. okr temat jest zakończony. Jedynie żałuję tego, że koło mi odpadło po tej kolizji <nerwus>
Zmodyfikowane 23 lut 2016 15:43 przez Aleksy Mainusz.
23 lut 2016 15:32
Aleksy Mainusz napisał(a):

<ok> <ok>
Dodane 23 lutego 2016 16:35:
Naprawde, skargi są super, w takim przypadku jak ktoś komuś zepsuł wyścig. Przykład Prus vs Mainusz.
Ale tutaj? Serio? Taki ból dupy, że stracił podium w ostatnim zakręcie? W Australii jak widizalem na race edicie też Ziubson w przedostatnim zakręcie dotknął Mohito wytracajac go z równowagi i nikt afery nie zrobił. Udany manewr, bez kolizji poważnej, nie ma afery i nic, tylko pogratulować.
Ale nikt nie frajerzy się zgłaszając skargę o 8:59...
Zmodyfikowane 23 lut 2016 15:36 przez Dawid Czepiela.
23 lut 2016 15:45
Dawid Czepiela napisał(a):

<ok> <ok>
Naprawde, skargi są super, w takim przypadku jak ktoś komuś zepsuł wyścig. Przykład Prus vs Mainusz.
Ale tutaj? Serio? Taki ból dupy, że stracił podium w ostatnim zakręcie? W Australii jak widizalem na race edicie też Ziubson w przedostatnim zakręcie dotknął Mohito wytracajac go z równowagi i nikt afery nie zrobił. Udany manewr, bez kolizji poważnej, nie ma afery i nic, tylko pogratulować.

Nie wiesz to się nie odzywaj. O 8:59 to ja byłem na lekcji, to jestem ciekaw jak miałem złożyć. Nie po<cenzura>ało mnie kompletnie, żeby składać minutę przed zamknięciem. Szkoda, że zawsze masz najwięcej do powiedzenia, bo przecież Ty na wszystkim się znasz...
23 lut 2016 15:51
Marcel Pawiński napisał(a):

<ok> <ok>

Nie wiesz to się nie odzywaj. O 8:59 to ja byłem na lekcji, to jestem ciekaw jak miałem złożyć. Nie po<cenzura>ało mnie kompletnie, żeby składać minutę przed zamknięciem. Szkoda, że zawsze masz najwięcej do powiedzenia, bo przecież Ty na wszystkim się znasz...

Ale o 8:55 musiałeś mieć przerwę, bo o 8:50 jeszcze skargi nie bylo, hehe.
Dodane 23 lutego 2016 16:53:
Niestety nie mam dowodu, ale następnym razem zrobię screena!
23 lut 2016 16:01

<ok> <ok>

Ale o 8:55 musiałeś mieć przerwę, bo o 8:50 jeszcze skargi nie bylo, hehe.
Dodane 23 lutego 2016 16:53:
Niestety nie mam dowodu, ale następnym razem zrobię screena!

To <cenzura> czekam. Nie mam ochoty się zwierzać o której składałem. Poza tym ciekawe, że nie mam internetu w telefonie <ok>. <cenzura>isz głupoty, aż szkoda tego czytać. Jak jest afera, to zawsze na wszystkim się znasz.
23 lut 2016 16:01
Marcel mówi, że złożył skargę na Mohito o 7 jak wychodził z domu do szkoły. Nasri jednak sądzi, że Marcel złożył skargę chwile przed ich zamknięciem. Tyle pytań a tak mało odpowiedzi. xD
23 lut 2016 16:02
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Marcel mówi, że złożył skargę na Mohito o 7 jak wychodził z domu do szkoły. Nasri jednak sądzi, że Marcel złożył skargę chwile przed ich zamknięciem. Tyle pytań a tak mało odpowiedzi. xD

6:50 jak już, bo o 6:55 to mnie w domu nie było.
23 lut 2016 16:03

Napisałem tak mniej więcej.
23 lut 2016 16:11

Hahahaha
Dodane 23 lutego 2016 17:12:
Pogrążaj sie dalej kłamco. Ma ktoś może screena że skargami? :v

Od dzisiaj będę robił za kazdym razem jak będę na stronie po wyścigu! Nie wiadomo komu sie przyda i kiedy :)
Dodane 23 lutego 2016 17:16:
Jacek też widział, że nie było i może potwierdzić.

Ja miałem poprawkę egzaminu o 10, po 9 wychodzilem i akurat przypadkiem jak wstalem przed 9 chciałem sprawdzić w której sali ja mam, miałem na telefonie otwarta stronę w chromie f1-online.pl (polecam!) To mówię sobie, sprawdzę skargi! A tam co? DWIE! Na Prusa - ode mnie i od Alka.

Tyle z mojej strony :)
Zmodyfikowane 23 lut 2016 16:13 przez Dawid Czepiela.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
30 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 482 894

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.