12 maj 2016 18:56
Aleksy Mainusz napisał(a):
Lepszy jest ten, który w ostatecznym rozrachunku ma więcej punktów
A czy po awariach czy nie... Jak napisałem przed sekundą - lepszy jest ten, który ma więcej punktów
A co do GP Chin - wiadomo, że jak się nie ma w dłoniach kierownicy Mercedesa to trzeba mieć trochę więcej szczęścia jednak
Fakt, że Ricciardo jest lepszym kierowcą niż Danił jest po prostu niepodważalny, ale nie odbierajmy ruskiemu wszystkiego - bo jednak nie każdy potrafi stanąć na podium albo jeździć na miarę możliwości auta, a już ponad możliwości znajdzie się może 2
Jeśli chodzi o powrót do RBR to myślę, że on sam nie będzie chciał już tam wrócić - zrobi ten sezon w STR i odejdzie gdzieś indziej - mam nadzieję tylko, że w F1 zostanie, bo kierowcą jest niezłym
Najpierw to polecam spojrzeć ile punktów przez awarie stracił Rysiek w stosunku do Kwiata, zanim pisać bzdury nt. jego pokonania, bo tylko w suchych punktach był lepszy od niego. Nie mówiąc o naprawdę bardzo fartownym podium w Chinach, owszem P3 to P3, ale nie miał prawa się na nim znaleźć.
A samego Kwiata nie jest mi wcale żal, ale doskonale wiadomo jak wygląda "szkółka" Red Bulla
Tak naprawdę czas pakować walizki najpóźniej po 2017, bo powrotu do RBR już nie ma.
A samego Kwiata nie jest mi wcale żal, ale doskonale wiadomo jak wygląda "szkółka" Red Bulla

Lepszy jest ten, który w ostatecznym rozrachunku ma więcej punktów

A co do GP Chin - wiadomo, że jak się nie ma w dłoniach kierownicy Mercedesa to trzeba mieć trochę więcej szczęścia jednak

Jeśli chodzi o powrót do RBR to myślę, że on sam nie będzie chciał już tam wrócić - zrobi ten sezon w STR i odejdzie gdzieś indziej - mam nadzieję tylko, że w F1 zostanie, bo kierowcą jest niezłym

Zmodyfikowane 12 maj 2016 18:58 przez Mateusz Tomaszewski.