12 maj 2016 13:33
FORUM
FORUM OGÓLNE
12 maj 2016 13:40
Nieoczekiwana zamiana miejsc

12 maj 2016 14:03
12 maj 2016 14:21
Mateusz Kulesza napisał(a):
Co jeszcze :v
BTW. Zaspany ALO na konfie nt. wymiany kierowców RB-STR rlz
Już skończcie z wstawianiem tych filmików z papieżem. Stało się to już bardzo nudne.
Co jeszcze :v
BTW. Zaspany ALO na konfie nt. wymiany kierowców RB-STR rlz

12 maj 2016 14:28
Zmodyfikowane 12 maj 2016 14:29 przez Mateusz Tomaszewski.
12 maj 2016 14:52
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Śmiechy hihy ale ciekawe czy Verstappen czegoś nie od
i. Oczywiście nie życzę mu źle bo talent ma pierwsza klasa ale to za szybko leci.
Śmiechy hihy ale ciekawe czy Verstappen czegoś nie od

12 maj 2016 17:01
W całym tym gównie z zamianą miejsc szkoda tylko Kvyata, bo został jako jedyny wyc*ujany
Na konfie widać, że się chłop przejmuje dalej mówiąc o tym - nie ma co się dziwić skoro dzwoni Marko i mówi, że po pokonaniu w ubiegłym sezonie Ricciardo i podium w tym musi za przeproszeniem wypie*dalać do STR
Bo trzeba zrobić miejsce dla młodego Josa...
Mam nadzieję, że Danił pokaże kto naprawdę jest lepszym kierowcą i nawet w STR będzie lepiej jeździł niż Verstappen w RBR

Na konfie widać, że się chłop przejmuje dalej mówiąc o tym - nie ma co się dziwić skoro dzwoni Marko i mówi, że po pokonaniu w ubiegłym sezonie Ricciardo i podium w tym musi za przeproszeniem wypie*dalać do STR

Mam nadzieję, że Danił pokaże kto naprawdę jest lepszym kierowcą i nawet w STR będzie lepiej jeździł niż Verstappen w RBR

12 maj 2016 17:20
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
I to jeszcze w czasie oglądania Gry o Tron xD
nie ma co się dziwić skoro dzwoni Marko i mówi, że po pokonaniu w ubiegłym sezonie Ricciardo i podium w tym musi za przeproszeniem wypie*dalać do STR

I to jeszcze w czasie oglądania Gry o Tron xD
12 maj 2016 18:48
Najpierw to polecam spojrzeć ile punktów przez awarie stracił Rysiek w stosunku do Kwiata, zanim pisać bzdury nt. jego pokonania, bo tylko w suchych punktach był lepszy od niego. Nie mówiąc o naprawdę bardzo fartownym podium w Chinach, owszem P3 to P3, ale nie miał prawa się na nim znaleźć.
A samego Kwiata nie jest mi wcale żal, ale doskonale wiadomo jak wygląda "szkółka" Red Bulla
Tak naprawdę czas pakować walizki najpóźniej po 2017, bo powrotu do RBR już nie ma.
A samego Kwiata nie jest mi wcale żal, ale doskonale wiadomo jak wygląda "szkółka" Red Bulla

NAJBLIŻSZE SESJE
GP Brazylii
Kwalifikacje | Zakończona |
Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony