Zrywało akurat Ciebie.. Nie było by kłopotu gdybyś jechał normalnie, dohamowywanie na ost. chwilę , gdybym nie zostawiał bym Ci miejsca żebys się nie rozbił o mnie to byśmy już wcześniej to zakończyli. Hamowanie na ost. chwile , wciskanie się w luke i prawie zatrzymywanie się aby się zmieścić.. odpuszczanie gazu w zakrętach abym tylko uderzył.. dziwne linie jazdy plus jakieś chore manewry PIT na prostych. Plus Twoje wyzywanie każdego kto Ci przeszkodzi? Dubel normalnie puścił w nawrocie a Ty go wyzywasz bo miałeś laga? Nagle wylądowałeś lagiem na bandzie aż sam się zdziwiłem. To że ktoś jest wolniejszy od kogoś nie znaczy że ma przepuszczać i nie walczyć, a kilka osób po prostu wali ostro i nie zwraca na to uwagi. Jeżeli ktoś we mnie wali i przegina , nie pozostaję obojętny.. Ktoś lubi się rozbijać to proszę.. Ja nie spinam się bo to tylko gra, ale jak ktoś woli tłuc to proszę.. Nie chcę mi się pisać 3 dni i walić forum. Napisz mi na PW i tyle, jeżeli masz jakiś żal..
Dodane 5 czerwca 2016 22:21:
Najszybszy dziś nie byłem, ale to nie znaczy że obowiązek czystego wyprzedzania nie obowiązuję.
+ Do Mateusza Majki, raz Cię uderzyłem bo miałeś dziwaczne lagi , ping czasami podskakiwał ale miałeś jakby uciekajce pakiety i skakałeś jakby po pixelu, a akurat trafiło na dohamowanie. Zresztą podobne sytuacje były w GP2
Zmodyfikowane 5 cze 2016 20:22 przez
Konrad Żerebiec.