FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 cze 2016 22:30
6 cze 2016 05:02
Skoro nie spinasz, to po jaką cholerę rozwaliles mi wyścig... Sam zaczynasz wszystkich wyzywać, mnie pewnie też od <cenzura> wyzywales na tsie, a później na chacie. To z Tobą jest problem. Udajesz niewiniatko bo boisz się przyznać do tego co zrobiłeś. Powtórzę po raz kolejny: masz problemy i rFactor nie jest dla Ciebie, skoro nie umiesz uszanować inne osoby na torze. Co wyścig jest z Tobą afera, ale Ty udajesz jakby się nic nie stało... Szkoda więcej strzepic ryja.
6 cze 2016 05:16
Marcel Pawiński napisał(a):
Skoro nie spinasz, to po jaką cholerę rozwaliles mi wyścig... Sam zaczynasz wszystkich wyzywać, mnie pewnie też od <cenzura> wyzywales na tsie, a później na chacie. To z Tobą jest problem. Udajesz niewiniatko bo boisz się przyznać do tego co zrobiłeś. Powtórzę po raz kolejny: masz problemy i rFactor nie jest dla Ciebie, skoro nie umiesz uszanować inne osoby na torze. Co wyścig jest z Tobą afera, ale Ty udajesz jakby się nic nie stało... Szkoda więcej strzepic ryja.

No cóż. . Co do wyzywania to każdy wyzywa nawet najlepszego kumpla. Nie raz słyszę jak Jacek <cenzura>i wiec o to nie ma co się piąć. Najbardziej mnie dziwi ze każdy potrafi fajnie normalnie wyprzedzić i jest spokoj.. np. Mateusz Bogusz lub Menel.. i jedziemy dalej. Z Twojej strony to były ataki ? Nurkowanie i przezegnanie się czy zostawie miejsce czy nie? Gdybym jechał twardo i nie patrzał na to czy lecisz czy nie to byś we mnie leżał z 5 razy.. Pchanie sie w najmniejsza luke jaka może być. Mam wrażenie ze jak ktoś ze środka stawki złapie tempo to już zapomina jak się walczy. Z moim TM mogłem powalczyć na kilku wyścigach , Mateusz Bogusz tez.. trafiam na kogoś innego i dzieją się dziwne rzeczy. Wyścig rozwalilem... no cóż zdarza sie. Tez miałem kompletnie zepsuty i żyje. Jeżdżę juz dość długo i w żadnej lidze nie było problemu z wyprzedzaniem czy atakiem, tutaj trafi się na kilka wybranych osób to kontakty , nurkowania i sciny to norma.
Dodane 6 czerwca 2016 07:20:
Co wyścig jest ze mną afera.. Hmm z tego co wiem to pierwszy wypadek w GT :) Reszta to już zasługa osób trzecich które nie mają co robić po nocach ;)
Dodane 6 czerwca 2016 07:22:
A sytuacja ze SPA to zwykły kontakt po którym dostałem karę i tyle. Chcoiaz wtedy i tak były różne opinie co do tego ale nie ma co wyciągać brudów bo tak to z pewnością daleko się nie zajedzie a niestety większość to robi.
6 cze 2016 08:43
Te ataki były po to żebyś w końcu się ogarnął. Normalnie nie nurkowałbym tak. Wypychasz poza tor, nie zostawiasz miejsca to jakoś muszę sobie inaczej odebrać pozycję. Jak Ty mi, ja tak Tobie.
Dodane 6 czerwca 2016 10:45:
A skoro jeździsz długo to pokaż to innym... Nie wiem jakie miałeś zasady stamtąd skąd przyszedłeś, ale tutaj jest inna bajka.
Zmodyfikowane 6 cze 2016 08:44 przez Marcel Pawiński.
6 cze 2016 09:54
Dobra a teraz wiekszy problem trzeba omówić, w niedziele o 18 Polska - Irlandia północna i troche chyba lipa z wyścigiem w tym dniu bo o 20 też GP Kanady :D
6 cze 2016 09:55
No...
Dodane 6 czerwca 2016 11:57:
Można by o 16.30 lub 17 wystartować, ale nie wiadomo czy podpasuje innym.
6 cze 2016 09:59
Maciej Wysmulski napisał(a):
Dobra a teraz wiekszy problem trzeba omówić, w niedziele o 18 Polska - Irlandia północna i troche chyba lipa z wyścigiem w tym dniu bo o 20 też GP Kanady :D

Pisałem na forum administracji, zmienili, bo Kanada, a o Euro już nie pomyśleli. Na gridzie 5 osób :V
6 cze 2016 10:01
Maciej Wysmulski napisał(a):

Maciej Żmudziński napisał(a):
No...
Dodane 6 czerwca 2016 11:57:
Można by o 16.30 lub 17 wystartować, ale nie wiadomo czy podpasuje innym.

Na forum administracyjnym właśnie dzisiaj został poruszony ten temat, więc jak coś ustalimy pojawi się komunikat. ;)
6 cze 2016 10:02
Moja propozycja jest taka zeby wystartowac w poniedzialek o 20. Godz 20 jest idealna, niekoliduje z meczami i przeszkadza nam tylko F1.
6 cze 2016 10:06
Nie pójdzie Rafik na to na 100%.
Dodane 6 czerwca 2016 12:06:
Mi to lotto, i tak wole obejrzeć Euro (raz na 4 lata w końcu jest) i GP Kanady.
Dodane 6 czerwca 2016 12:07:
Także jak nic się nie zmieni to miejsce w FI na ostatni wyścig będzie wolne.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
21 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
CZW
Deszcz
21 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 333 211

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.