FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 lip 2016 11:43
No właśnie dlaczego w ogóle robi to tylko jedna osoba? Gdyby rozłożono prace na parę dni osób wszystko by szło szybciej :)
13 lip 2016 11:44
Marcel Pawiński napisał(a):
To nie jest trudne, tylko wymaga mnóstwa czasu - wiem, bo sam ostatnio się męczyłem z modem. Najgorsze jest przygotowanie fizyki i moda pod multiplayer.

Pewnie, że nie jest. Czas ukróci się jeśli będzie to robić więcej niż jedna osoba. Być może wtedy znajdzie się go na inne rzeczy, jak np. rozwinięcie systemu menedżerskiego proponowanego na tematycznym.
13 lip 2016 11:50
^^ Jak powyżej wystarczyło by na głównej umieścić jakis poradnik na temat np tej fizyki. Myślę że zgłosiło by się parę chętnych osób do pomocy, a im więcej rąk do pracy tym szybciej wszystko pójdzie.
13 lip 2016 11:57
Jak coś, to mogę tam Rafałowi pomóc, tylko musiałby powiedzieć w czym.
13 lip 2016 12:02
Zrobienie fizyki to jest bardzo proste. Jeździsz i bawisz się plikami. Zrobienie dobrej fizyki tu jest już problem. :)
13 lip 2016 12:23
Maciej Kusiak napisał(a):
^^ Jak powyżej wystarczyło by na głównej umieścić jakis poradnik na temat np tej fizyki. Myślę że zgłosiło by się parę chętnych osób do pomocy, a im więcej rąk do pracy tym szybciej wszystko pójdzie.

Fizyka sama w sobie jest banalna do zrobienia, gorzej jest z jej jakością tak jak mówi Pieczyk. Największe wyzwanie przy robieniu moda to odpowiednia optymalizacja i pozbycie się wszelakich błędów. Wystarczy dać malowanie w złym formacie i mod siada.
13 lip 2016 12:38
Najlepiej żeby każda osoba byla odpowiedzialna za coś innego np jedna robi fizyke, druga malowania trzecia przygotowuje mod na mp itp. Trzeba tylko wszystko ustalić...
Zmodyfikowane 13 lip 2016 12:39 przez Maciej Kusiak.
13 lip 2016 13:01
<hura> Maciej Kusiak napisał(a):
Najlepiej żeby każda osoba byla odpowiedzialna za coś innego np jedna robi fizyke, druga malowania trzecia przygotowuje mod na mp itp. Trzeba tylko wszystko ustalić...

Problem jest w tym, że większość plików musi być zrobiona na jednym schemacie, dużo jest od siebie wzajemnie zależnych i ciężko jest zgrać moda gdy robi go kilka, bądź kilkanaście osób. Nie wiem na jakiej zasadzie były dotychczas tworzone mody, ale jeśli Rafał woli je robić sam wcalę mu się nie dziwię, bo do tego potrzeba czasu, spokoju i wiele innych czynników, których osoba, która nie robiła moda nie zrozumie. To jego kuchnia i jak chce sam gotować to niech gotuje.
Zmodyfikowane 13 lip 2016 13:05 przez Damian Wolkiewicz.
13 lip 2016 13:29
Damian Wolkiewicz napisał(a):
<hura> Maciej Kusiak napisał(a):

Problem jest w tym, że większość plików musi być zrobiona na jednym schemacie, dużo jest od siebie wzajemnie zależnych i ciężko jest zgrać moda gdy robi go kilka, bądź kilkanaście osób. Nie wiem na jakiej zasadzie były dotychczas tworzone mody, ale jeśli Rafał woli je robić sam wcalę mu się nie dziwię, bo do tego potrzeba czasu, spokoju i wiele innych czynników, których osoba, która nie robiła moda nie zrozumie. To jego kuchnia i jak chce sam gotować to niech gotuje.

Przydało by się zmienić czasami przyprawy.
13 lip 2016 13:37
Makłowicz modów się znalazł :P
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
31 °C
NIE
Deszcz
23 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
26 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 282 281

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.