No dobra, pozbierałem się już z podłogi, więc mogę skomentować co przez noc zostało zrobione.
A zresztą, nie wiem jak to szczerze mówiąc skomentować. Po prostu zrobię porównanie:

Piękny baner, widać autor tego baneru siedział bardzo długo nad szczegółami, te białe kropeczki wokół bolidu, cud - miód. Należy dodać jeszcze pracę autora zespołu, który długimi nocami siedział, aby perfekcyjnie usunąć tło z logo swojego zespołu. Nie ma więc nic dziwnego, że ten baner NADAL WISI.

Jakieś gówno na kiju, jakiś śmieszny render, pewno robiony w 2 minuty przez Radka (co z tego, że rzeczywisty autor siedział nad tym 2 godziny i nie był nim Radosław C.), w ogóle jakieś gówno, jak ktoś mógł na coś takiego wyrazić zgodę. Logo z dodanym obrysem, brrr. Bolid, który nie spada na czarny pasek, NO JAK TAK MOŻNA?!
Innymi słowy: nic dziwnego, że ZOSTAŁ ZDJĘTY.
Aha, jakby ktoś powiedział, że "śmieszne" rendery są zakazane, to ok - pobrałbym moda i zrobił "tak jak Pan Jezus powiedział". Ale nie kojarzę takiego zakazu (także dlatego, że rendery funkcjonują od tego sezonu, dzięki Radziu) + jak widzę takie gówno na stronie, to mi się płakać chce, że ktoś kto tamto dopuścił powoduje, że moje 2 godziny pracy nad znalezieniem sceny, nad znalezieniem fajnego stadionu, aby w tle nie było szarej plamy, nad znalezieniem czegoś fajnego do postawienia w tle, żeby nie było nudno, nad ustawieniem tego wszystkiego, nad odpowiednim oświetleniem bolidu, nad odpowiednim ustawieniem kamery, aby było dobrze było widać bolid, a także, żeby pod spodem było miejsce na ten mityczny "czarny pasek", idzie się po prostu

ać. Aha, pamiętam, że dawniej wjechanie na niego oznaczało usunięcie baneru. Teraz mamy 3 banery, na wszystkich 3 bolid albo jest pod czarnym paskiem, albo minimalnie się styka (HRT, ale tam ten styk jest tyci tyci malutki).
A, szkoda strzępić ryja na inne rzeczy. Babrajcie się we własnym gównie sami we dwójkę, ja będę robił swoje i tyle, dziękuję, dzień dobry.
Nie pogrążaj się, bo twój banner estetycznie jest ok. Fajnie, umiesz robić render, super, na obrysach też się znasz - szalejesz. Ale jakbyś nie wiedział, banner musi w 100% przedstawiać rzeczywisty bolid (tutaj opony jakie są takie są) i być ujęciem z przejazdu na torze. Na torze nie masz już jak łamać zasad, uff, to w sumie co ci szkodzi na stronie nadrabiać.