FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
26 sie 2016 11:07
Patcha 4 GB? Jeżeli go nie użyłeś na danej kopii rFactora, a masz system 64-bitowy, to warto to zrobić.
Dodane 26 sierpnia 2016 13:24:
Podkreślę jeszcze fakt, że jeżeli chodzi o GT, to chyba najbardziej wymagający mod, jaki mieliśmy i ustawienia maksymalne zalecam tylko do robienia zdjęć.
26 sie 2016 11:25
Rafał Cupał napisał(a):
Patcha 4 GB? Jeżeli go nie użyłeś na danej kopii rFactora, a masz system 64-bitowy, to warto to zrobić.

Rafik ja mam problem teraz że po pobraniu wszystkiego gra nie działa. Wywala do pulpitu jak się pasek ładowania toru naładuje :(.
26 sie 2016 11:26
Ogólnie moim zdaniem każdy powinien sobie porobić starty z botami przy pełnej stawce (bo wtedy fps-y są najmniejsze) i upewnić się, że z gry nie zrobi się pokaz slajdów.
Dodane 26 sierpnia 2016 13:26:
Kryspin, jeżeli próbujesz włączyć grę offline, upewnij się, że masz ustawioną jakąkolwiek pogodę.
26 sie 2016 11:35
Kryspin Słomiński napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

Rafik ja mam problem teraz że po pobraniu wszystkiego gra nie działa. Wywala do pulpitu jak się pasek ładowania toru naładuje :(.

Tak jak Rafał mówi, sprawdź pogodę (zazwyczaj jest puste pole i wywala .exe).
26 sie 2016 11:45
Kiedy będzie Melbourne na serwerze?
26 sie 2016 11:46
Od poniedziałku.
26 sie 2016 11:46
Rafał Cupał napisał(a):
Od poniedziałku.

ok.
Dodane 26 sierpnia 2016 15:20:
Da się wejść na serwer jako obserwator?
26 sie 2016 13:22
Jeszcze jak.
26 sie 2016 13:35
Radosław Cupał napisał(a):
Z jednej strony:

(...)banner musi w 100% przedstawiać rzeczywisty bolid (tutaj opony jakie są takie są) i być ujęciem z przejazdu na torze.

Woźniak ma rację w tym, że dlaczego ktoś usuwa baner zespołu, bo... jest inny? Jak chcecie w takim razie jakiś pozytywnych zmian, jeżeli uczepiliście się jednego konkretnego schematu? A co, jeśli ktoś chce przedstawić render tylko loga zespołu bez bolidu, nawet jeśli by był w bardzo dobrej jakości, tak jak to było na starej stronie f1.com?

Z drugiej strony:

Wszyscy macie rację, że na banerze, jeśli już występuje bolid, powinien on być widoczny od razu, a nie powinna się w oczy rzucać scena, na jakiej się znajduje. To co Krzysiek dał do baneru, powinno się znaleźć w prezentacji bolidu, a nie w banerze.

Podpisuję się pod tym.

W zasadzie ja nie miałem nigdy problemu z bannerami, bo swoje robiłem na torze, chociaż raz celowo na wysokości paska z nazwą dałem gradient i nikt się nie przyczepił, że mój jest jakiś inny.

Szablon na banner nie byłby głupim pomysłem moim zdaniem. Ponadto jeżeli nie ma żadnych zasad dot. bannerów (a nie wiem czy tak jest - nie chce mi się szukać, wybaczcie), warto byłoby to jakoś uregulować w gruntowny sposób.

Do tego - Marcel, jeżeli chcesz by ludzie mieli do Ciebie jakiś szacunek i brali Cię poważnie, to ogarnij trochę słownictwo. Szef serii wyzywający rozmówcę, kimkolwiek by ten nie był - no zastanów się jak to wygląda. Od ludzi na stanowiskach czegoś się jednak wymaga.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
20 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 109 537

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.