FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 paź 2016 20:39
Ja nawiązując jeszcze do tematu na zakręcie czyli do scinania i tych anty scinaczy to rafik zawsze może wyznaczyć grupkę osób ewentualnie paru chętnych i mogłaby ta grupka nawet przed sezonem przygotować tory
10 paź 2016 20:45
Mateusz Bogusz napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Typowy użytkownik po wejściu na forum w poniedziałek:

Świetnie, fajnie, pokazujesz *jakieś* zdolności w posługiwaniu sie programami graficznymi. To teraz zmniejsz obrazek, bo nie wiem po jakiego ciula jest on w 4K.

Ban na 24h za durne prowokacje i ten idiotyczny avatar. Fajnie Krzysiek, że cofasz się w rozwoju, ale twoje mądrości wszyscy mają je gdzieś <ok>
Zmodyfikowane 10 paź 2016 20:46 przez Aleksy Mainusz.
10 paź 2016 21:01
Aleksy Mainusz napisał(a):

Świetnie, fajnie, pokazujesz *jakieś* zdolności w posługiwaniu sie programami graficznymi. To teraz zmniejsz obrazek, bo nie wiem po jakiego ciula jest on w 4K.

Ban na 24h za durne prowokacje i ten idiotyczny avatar. Fajnie Krzysiek, że cofasz się w rozwoju, ale twoje mądrości wszyscy mają je gdzieś <ok>

Co wy z tym jego avatarem <cenzura>? Zrobił sobie w programie graficznym to niech ma, przynajmniej coś własnego i powiązanego z ligą, a nie jakieś randomowe dziewczyny, co jak wchodzisz na forum to się zastanawiasz czy na pewno to f1-online.pl czy wizaz.pl.
10 paź 2016 21:02
Grzegorz Brojak napisał(a):

Co wy z tym jego avatarem <cenzura>? Zrobił sobie w programie graficznym to niech ma, przynajmniej coś własnego i powiązanego z ligą, a nie jakieś randomowe dziewczyny, co jak wchodzisz na forum to się zastanawiasz czy na pewno to f1-online.pl czy wizaz.pl.

Nie randomowe, to przecież Emma Stone, szanujmy się.
Dodane 10 października 2016 23:05:
A, zapomniałem.

#IIIAksyo
10 paź 2016 21:51
Grzegorz Brojak napisał(a):

<brawo> <brawo> <brawo>
10 paź 2016 21:59

To się nigdy nie skończy.
11 paź 2016 04:29
wysypało skargami w F1, jak częściami po wyścigu GP2...
11 paź 2016 08:06
Paweł Andrzejewski napisał(a):

To się nigdy nie skończy.

nk wersję 10h. 8-)
11 paź 2016 10:22
Łukasz Dams napisał(a):
Szkoda, bo do tej pory uważałem cię za poważnego człowieka. Pokazujesz teraz jak bardzo się myliłem.

Idź się lecz młody człowieku.
11 paź 2016 10:29
Eustachy Motyka napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):
Szkoda, bo do tej pory uważałem cię za poważnego człowieka. Pokazujesz teraz jak bardzo się myliłem.

Idź się lecz młody człowieku.

EUSTACHY? To ty żyjesz? Gdzie się tyle podziewałeś koleszko?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
CZW
Deszcz
19 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 912 819

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.