FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 paź 2016 16:12
Konrad Żerebiec napisał(a):
Nie wiem, sorka Mateusz.. tylko poprosiłem typka o F1.. A tak serio to czekam na te "dowody" Panie Wolkiewicz.
Zaraz napiszę w propozycjach, musi to przejść.

Masz nauczkę na przyszłość. Więcej nie organizuj takich akcji i będzie wszystko okey. Zabijasz czymś takim cel dla którego jesteśmy tutaj i się ścigamy. <ok>
10 paź 2016 16:14
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Nie wiem, sorka Mateusz.. tylko poprosiłem typka o F1.. A tak serio to czekam na te "dowody" Panie Wolkiewicz.

Masz nauczkę na przyszłość. Więcej nie organizuj takich akcji i będzie wszystko okey. Zabijasz czymś takim cel dla którego jesteśmy tutaj i się ścigamy. <ok>

Jaką nauczkę? o czym Ty bredzisz? Czekam na te Twoje dowody skoro je masz to proszę pokaż.
10 paź 2016 16:19

10 paź 2016 16:21
Grzegorz Brojak napisał(a):

XDDDDD dobre.
Cisne skoro mówi że ma dowody na to i jest tak bardzo święcie przekonany że to wszystko to moja sprawka i mi mówi żebym więcej takiego czegoś nie organizował.. :D
10 paź 2016 16:24
Rafał Cupał napisał(a):
Mam chyba déjà vu...

Który to już raz? xD
10 paź 2016 16:32
A dziś powinno być na zakręcie to wiem o czym będzie. XDDD
10 paź 2016 17:11
Serio, Damian. Jeśli masz te dowody to przedstaw je.
10 paź 2016 17:11
Dawid Czepiela napisał(a):
Aleksy Mainusz, opuszczenie toru, 21:37
<wyśmiewacz> <lol>

Jeszcze jak!

Pawlacz skargę mi złożył <zły>
10 paź 2016 17:44
Rafik serio dodaj coś żeby było widać kto sklada, bo cyrk jak <cenzura>. Praktycznie na nikogo nie składam a wszyscy na mnie, niedługo to w gp2 ktoś złożyły i będzie ze to ja :P 2 razy złożyłem więcej kar i jazda na mnie , no ostro. Rafik wycedzil mi wczoraj i co.. nawet jak bym mógł to bym nie złożył bo przeprosił i specjalnie nic nie odwalil.. Ale większość po prostu jedzie i ma w dupie, nawet sorry nie napisze a potem zdziwieni i wyzwiska ten to taki i taki. RAFIK SERIO DODAJ ŻEBY BYŁO WIDAĆ KTO ZGŁASZA

Chłopie ogarnij się, co z tego że to nie ty zgłosiłeś, ale to ty sprawdzałeś i poprosiłeś kogoś o złożenie tego na stronie. Są na to dowody i nie ściemniaj, tylko się przyznaj i uratuj resztki swojego honoru. Pytanie kto jest tym pośrednikiem. Wiadomo tylko tyle, że jechał w wyścigu.

10 paź 2016 17:46
Tak teraz się zastanawiam, i dochodzę do wniosku, że najlepszym rozwiazaniem byłoby mozliwosci składania skarg TYLKO z kolizji. Jeśli natomiast któryś z kierwoców widziałby, jak przeciwnik notorycznie powiedzmy lekceważy limity toru, to pisze prywatną wiadomość do administracji, by sprawdziła danego delikwenta z tego i tego wyścigu, podając kilka przykładów gdzie dokonywał tych wykroczeń. Co do skarg - w Moim przypadku jak składam - to o tym mówię. Pozdrawiam 8-)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
32 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 928 401

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.