FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 paź 2016 20:03
Brawo zgłaszać wszystko co się da brawa dla tych którzy są takimi kretami... Wygrajcie jazda a nie <cenzura>anymi skargami
24 paź 2016 20:04
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Mam nadzieję, Rafale i Łukaszu, że dzisiaj się przekonacie, że chyba jednak PK za składanie durnych skarg to jedyne rozwiązanie.

To nie na durne skargi narzekają kierowcy, tylko na te prawidłowe.
24 paź 2016 20:05
Skargi mogą zgłaszać tylko ci co jechali w wyścigu. Więc jeśli ktoś kto składa skargi GT i GP2 to ta sama osoba to można by się zastanowić.
Zmodyfikowane 24 paź 2016 20:06 przez Mateusz Guzowski.
24 paź 2016 20:08
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Na ostatniego kierowce, który i tak nic nie znaczy. Chciałem kupić kierę, wrócić na dobre do jazdy, ale właśnie mi się odechciało. Dobra, ja <cenzura>e tą ligę. Oficjalnie. Jeżeli ten kto złożył na mnie skargi się nie przyzna, przestaje komentować.

Odniosłem się do ostatniego zdania, ale odniosę się też do reszty, bo padnę.

Jakoś to Ci nie przeszkadzało jak ja byłem ostatni by złożyć na mnie uzasadnione skargi. Teraz płaczesz, razem z innymi "biedakami", że łolaboga szkalujo mnie. No jak ktoś mógł złożyć na mnie skargę, no jak to? To się nie godzi, to jak obrażanie papieża, wstyd i hańba.

Tylko przypominam - Monza i Abu Dhabi. Piszesz, że odechciewa Ci się przez to jeździć. W moim przypadku wymusiłeś "odechcianie" się od jazdy w tej lidze. I jakoś nie płakałeś, że byłem wtedy ostatni i nic nie znaczyłem. Pewno nie stracisz licencji, ale może by Ci to coś dało do zrozumienia.

A tak ogólnie: nauczcie się <cenzura> mać, że jesteście w takiej, a nie innej lidze, gdzie jest taki, a nie inny regulamin i tacy, a nie inni ludzie, którzy czasem mogą mieć poczucie sprawiedliwości. Bo oni starają się jechać według regulaminu, a niektórzy mają go w dupie i potem wyją na forum, że jak można ich skargami szkalować. Są tysiące innych lig, gdzie ludzie mają mniej bulu dópy o wszystko, gdzie nawet jak jest jakaś kolizja, to czasem wystarczy tylko sorki, bo wiadomo - wyścigi, ewentualnie poczekać te parę sekund, aż poszkodowany się "zregeneruje".

Tak, regulamin jest do zmiany, ale do zmiany jest też Wasza mentalność. Owszem, zadzwonienie na policję, że przejechaliście na czerwonym świetle jest dziwne, ale przepisy dotyczą wszystkich, niezależnie czy jesteśmy magazynierami czy prezydentami, czy dojeżdżamy na mecie wyścigu na pierwszym czy ostatnim miejscu.
24 paź 2016 20:11
No brawo 20 minut później wchodzę i 6 razy więcej skarg i oczywiście znów na opuszczenia XD
24 paź 2016 20:11
Rafał Cupał napisał(a):
Mam nadzieję, Rafale i Łukaszu, że dzisiaj się przekonacie, że chyba jednak PK za składanie durnych skarg to jedyne rozwiązanie.

Skonsultowałem się z gronem osób i powinny one być prawidłowe. Jednakże dalej mi się wydaje, że świadomość, że za spam dostaje się realną, dotkliwą karę:
1. powstrzyma spam
2. spowoduje, że oskarżeni będą mieli mniejszy ból tyłeczków.
24 paź 2016 20:12
Rafał Cupał napisał(a):

Krzysztof Pieczykolan 00:36:44 15.17 Nieuzasadnione miganie światłami
Grzegorz Brojak 00:40:50 15.7 Wygłupianie się/nieuzasadniony postój
Maciej Paruch 00:40:56 15.7 Wygłupianie się/nieuzasadniony postój

Wyścig zakończył się przed 40 minutą powtórki

15.7 Kręcenie bączków, wjeżdżanie do innych garaży, jazda pod prąd oraz nieuzasadnione zatrzymywanie się na torze jest zakazane. Złamanie tej zasady w przypadku wyścigu, przed jego ukończeniem przez użytkownika, grozi karą czasową 10 sekund i 8 punktami karnymi. W przypadku treningu i kwalifikacji złamanie reguły grozi otrzymaniem 4 punktów karnych.

<cenzura>e zawsze będą <cenzura>ami.
24 paź 2016 20:13
Jak komuś przeszkadza ścinanie a ma tyle czasu żeby obejrzeć wyścig każdego gracza to niech się nauczy robić antyscinacze?
24 paź 2016 20:16
Konrad Koschmieder napisał(a):
Jak komuś przeszkadza ścinanie a ma tyle czasu żeby obejrzeć wyścig każdego gracza to niech się nauczy robić antyscinacze?

To niech najpierw zostaną dopuszczone.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
21 °C
Tor:
27 °C
PIĄ
Zachmurzenie
23 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 842 122

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.