24 paź 2016 20:16
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Znaczyłeś, nikt Ciebie nie chciał w tej lidze jako kierowca, w dodatku licencję wygrałeś w chipsach marki "Rafik" - wykonałem tylko żądanie ludu, bo akurat wtedy zauważałem twojego "hołotowania" na końcu stawki, wraz z kolizją z niejakim Cezary Kołczem, który odpadł z wyścigu. Zresztą nie tylko moje skargi Ciebie pogrążyły. Ktoś inny składał na Ciebie w GT na Brands Hatch w równoległym weekendzie.
Dodane 24 października 2016 22:17:
Już chyba są, tylko Rafik stwierdził, że w tym sezonie nie ma już torów...
Tylko przypominam - Monza i Abu Dhabi. Piszesz, że odechciewa Ci się przez to jeździć. W moim przypadku wymusiłeś "odechcianie" się od jazdy w tej lidze. I jakoś nie płakałeś, że byłem wtedy ostatni i nic nie znaczyłem.
Znaczyłeś, nikt Ciebie nie chciał w tej lidze jako kierowca, w dodatku licencję wygrałeś w chipsach marki "Rafik" - wykonałem tylko żądanie ludu, bo akurat wtedy zauważałem twojego "hołotowania" na końcu stawki, wraz z kolizją z niejakim Cezary Kołczem, który odpadł z wyścigu. Zresztą nie tylko moje skargi Ciebie pogrążyły. Ktoś inny składał na Ciebie w GT na Brands Hatch w równoległym weekendzie.
Dodane 24 października 2016 22:17:
Konrad Koschmieder napisał(a):
To niech najpierw zostaną dopuszczone.
Jak komuś przeszkadza ścinanie a ma tyle czasu żeby obejrzeć wyścig każdego gracza to niech się nauczy robić antyscinacze?
To niech najpierw zostaną dopuszczone.
Już chyba są, tylko Rafik stwierdził, że w tym sezonie nie ma już torów...