FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 maj 2017 21:06
Marcel Pawiński napisał(a):
Minęły dwa tygodnie, a newsów z GT nadal nie ma. Są zapisane jako szkic, ale nie ma... No ja nie wiem co ta administracja.

Czekam na zdjęcia od Majki, przekazałem Babińskiemu, że potwierdzam.
28 maj 2017 21:33
Ja się zastanawiam, bo już kilka razy to przerabiałem, czy to jest koniec ligi?
28 maj 2017 22:12
Radosław Bogusz napisał(a):

Nie koniec ligi, a jedynie brak koordynacji między administracją. Nie wiem też czy to zmiana pokoleniowa, ale i o obszerne newsy trudniej w porównaniu do II 2011 + brak chętnych do ich pisania. Takie czasy smsów, twitterów, krótkich postów na portalach społecznościowych. Jakby zrobić ankietę te też by się pewnie okazało, że spory odsetek osób skupia się na tym, żeby pojeździć w weekend, a co tam się na stronie dzieje z wynikami, newsami to sprawa drugorzędna. Same sesje i frekwencja mają się bardzo dobrze jak na końcówkę sezonu. Ba, nawet w kwestii skarg dawno nie było żadnej wielkiej afery. Więc z kwestii praktycznych większość rzeczy wygląda nawet lepiej niż kiedyś.
29 maj 2017 11:35
Marcel Pawiński napisał(a):
Minęły dwa tygodnie, a newsów z GT nadal nie ma. Są zapisane jako szkic, ale nie ma... No ja nie wiem co ta administracja.

Moja wina, przepraszam, juz się za to biorę. Wypadło mi to całkowicie z głowy.
29 maj 2017 14:50
A niektórzy chcieli weekend wyścigowy chcieli jeszcze na piątek rozbijać <wyśmiewacz>
29 maj 2017 15:05
Kiedy w piątek był po prostu trening na którym i tak mało kto się chyba pojawiał chyba żeby próg zrobić <bezradny>
30 maj 2017 19:52
Grzegorz Brojak napisał(a):
Radosław Bogusz napisał(a):

Nie koniec ligi, a jedynie brak koordynacji między administracją. Nie wiem też czy to zmiana pokoleniowa, ale i o obszerne newsy trudniej w porównaniu do II 2011 + brak chętnych do ich pisania. Takie czasy smsów, twitterów, krótkich postów na portalach społecznościowych. Jakby zrobić ankietę te też by się pewnie okazało, że spory odsetek osób skupia się na tym, żeby pojeździć w weekend, a co tam się na stronie dzieje z wynikami, newsami to sprawa drugorzędna. Same sesje i frekwencja mają się bardzo dobrze jak na końcówkę sezonu. Ba, nawet w kwestii skarg dawno nie było żadnej wielkiej afery. Więc z kwestii praktycznych większość rzeczy wygląda nawet lepiej niż kiedyś.

:> :> :> :>
Grzesiu jak zwykle trafnie w sedno.
Te rozbudowane newsy są wam tak potrzebne jak piątkowe oficjalne treningi...8-)
31 maj 2017 15:35
Panowie

Nie wiem czy ktoś już pisał, zwrócił na to uwagę, ale nasze GP Brazylii koliduje z GP Kanady z prawdziwej F1.. <bezradny>
31 maj 2017 16:34
Maciej Żmudziński napisał(a):
Panowie

Nie wiem czy ktoś już pisał, zwrócił na to uwagę, ale nasze GP Brazylii koliduje z GP Kanady z prawdziwej F1.. <bezradny>

Wyścig F1 w naszej lidze odbędzie się o godz. 18, jak co sezon ( finałowy wyścig ). Niestety, administracja tego nie uwzględniła i nigdzie nie ma o tym informacji ;)
Zmodyfikowane 31 maj 2017 16:34 przez Mateusz Majka.
31 maj 2017 20:37
CL-DNF TV powraca! Ale nie bójcie się, tym razem nic ligowego xD
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
34 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Słonecznie
25 °C
NIE
Zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 848 790

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.