7 lut 2015 06:23
FORUM
TEMAT
Seria GT
Sprawy organizacyjne
FORUM TEMATYCZNE
7 lut 2015 08:54
7 lut 2015 10:21
Nie głupie, kierowcami byliby WiktorF i Jasina
7 lut 2015 10:23
Aleksy Mainusz napisał(a):
Nie zapominajmy o znamienitych redaktorach występujących w Studio - Andrzej, Włodek, Maurycy, Maciek... YAO14 te sprawy
Nie głupie, kierowcami byliby WiktorF i Jasina
Nie zapominajmy o znamienitych redaktorach występujących w Studio - Andrzej, Włodek, Maurycy, Maciek... YAO14 te sprawy
8 lut 2015 13:56
W dniu dzisiejszym pierwszy raz na tor wyjechał nowy samochód zespołu Infiniti Red Bull Racing GT. Prezentacja miała miejsce oczywiście na domowym torze w Austrii - Red Bull Ring. Szefostwo po niezbyt udanej przygodzie z Ferrari, postanowiło wrócić po sezonie przerwy do Audi, pomimo takiego samego miejsca w klasyfikacji końcowej jak sezon wcześniej. Bardzo długo trwały negocjacje ws. zatrudnienia dwóch nowych kierowców, jednak obaj kierowcy (Jacek Hamburg i Patryk Krutyj) postawili zbyt wygórowane oczekiwania finansowe, których zespół nie mógł spełnić. Szefostwo postanowiło więc zachować poprzedni skład i w sezonie I 2015 reprezentować zespół będą: Dawid Czepiela oraz Marcel Grudziński.
Zarząd liczy, że po dwóch z rzędu siódmych lokatach na koniec sezonu, zespół tym razem ukończy rozgrywki w TOP6.

Zarząd liczy, że po dwóch z rzędu siódmych lokatach na koniec sezonu, zespół tym razem ukończy rozgrywki w TOP6.

18 sie 2015 22:30
Gazprom Lada ma przyjemność zaprezentować nowy samochód, nowe malowanie oraz strategów na sezon II 2015. Jedyną rzeczą jaka pozostanie bez zmian jest skład zespołu, za kierownicą ponownie zasiądą Radosław Cupał i Łukasz Jasiński, którzy w końcu być może wygrają jakikolwiek wyścig w serii GT (wujek Władek już się niecierpliwi...). Zawodnicy nie mogą się już doczekać nowego sezonu, by ponownie (nie)trenować do wyścigów i sesji kwalifikacyjnych.

19 sie 2015 07:41
Zespół Huawei Racing Team prezentuje malowanie HRT-GT15b do serii GT:

Kierowcami, którzy poprowadzą Ferrari z numerami 18 i 19 będą Maciej Paruch oraz Krzysztof A. Woźniak.
Wypowiedzi kierowców po prezentacji:
Maciej Paruch: Czekam na pierwszy wyścig.
Krzysztof A. Woźniak: Bardzo się cieszę, że wracam do GT. Dziękuję Maciejowi za szansę, jaką mi udzielił. Jestem pewien, że mogę mu pomóc w pewnych kwestiach związanych z rozwojem zespołu.

Kierowcami, którzy poprowadzą Ferrari z numerami 18 i 19 będą Maciej Paruch oraz Krzysztof A. Woźniak.
Wypowiedzi kierowców po prezentacji:
Maciej Paruch: Czekam na pierwszy wyścig.
Krzysztof A. Woźniak: Bardzo się cieszę, że wracam do GT. Dziękuję Maciejowi za szansę, jaką mi udzielił. Jestem pewien, że mogę mu pomóc w pewnych kwestiach związanych z rozwojem zespołu.
Zmodyfikowane 19 sie 2015 09:41 przez Maciej Paruch.
19 sie 2015 12:03
Maciej Paruch napisał(a):
skisłem :vvvv
skisłem :vvvv
19 sie 2015 12:22
Nowy komputer, nowa kierownica, nowy Krzysiek_aleks. 3X
19 sie 2015 14:22
Łukasz Jasiński napisał(a):
Jeździłby
Gazprom Lada ma przyjemność zaprezentować nowy samochód, nowe malowanie oraz strategów na sezon II 2015. Jedyną rzeczą jaka pozostanie bez zmian jest skład zespołu, za kierownicą ponownie zasiądą Radosław Cupał i Łukasz Jasiński, którzy w końcu być może wygrają jakikolwiek wyścig w serii GT (wujek Władek już się niecierpliwi...). Zawodnicy nie mogą się już doczekać nowego sezonu, by ponownie (nie)trenować do wyścigów i sesji kwalifikacyjnych.

Jeździłby
NAJBLIŻSZE SESJE
Runda 12
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Tor:
Sesja:
GT, Wyścig