FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
Konto usunięte
27 sie 2015 11:51
W dniu dzisiejszym na torze Albert Park w Australii swój samochód marki BMW oraz nowe barwy zaprezentował, debiutujący w ligowej stawce, zespół Falken Racing Team. Zespół zdołał już także zatrudnić dwóch kierowców, w których pokłada duże nadzieje na dobre wyniki, a więc -
Macieja Miłosza (#24) oraz Dawida Płonkę (#25).

Maciej Miłosz powiedział: "Cieszę się, że Jacek zatrzymał mnie w swoim zespole.
Postaram się go nie zawieść i dam z siebie wszystko w wyścigach".

Dawid Płonka powiedział: "W nadchodzącym sezonie liczę na wykorzystanie swego
doświadczenia, które zdobyłem i przejechanie kilku mocnych wyścigów.
Ponadto liczę na regularne duże punkty i dobrą, czystą walkę".
Zmodyfikowane 27 sie 2015 12:25 przez Konto usunięte.
27 sie 2015 19:51
Dzisiaj na torze Nurburgring miała miejsce prezentacja kolejnego zespołu serii GT. Po nieudanym sezonie I 2015 Mateusz Kaczyński zadecydował o całkowitej przemianie swojego zespołu. Tym samym team NOS Energy Racing przekształcił się w Audi Sport WRT. Po dwóch sezonach używania samochodu Nissan GTR przyszedł czas na model Audi R8. Zmienił się także duet kierowców. Pierwszym zawodnikiem został sam szef zespołu, natomiast drugi pojazd ze stajni spod znaku czterech pierścieni zajmie Aleksander Fergusson.

31 sie 2015 09:37
Hej hej hej! Robimy dziwną prezentacje DFP?! TAAAaaaak!

Zmodyfikowane 31 sie 2015 09:46 przez Dawid Kuszel.
31 sie 2015 10:18
Fajna łada na pierwszym zdjęciu.
31 sie 2015 11:36
Ładowałbym.
31 sie 2015 21:45

Post został usunięty przez autora

31 sie 2015 21:51
Kierowcy WSL zjawili się na torze Bathurst aby zaprezentować tegoroczne malowanie rakiety! Kierowcami WSL Racing Team będą Mateusz Ziubiński i Mateusz Dąbrowski. Skład zespołu nie ulega zmianie, zmieniamy jednak samochód. Z niespełniającego oczekiwań Nissana przesiadamy się na Mercedesa SLS. Czy to będzie strzał w dziesiątkę? A może spowoduje jeszcze więcej problemów? Czy uda się dojechać do mety bez problemów? Tego dowiemy się już niedługo.

Poniżej przedstawiam wypowiedzi kierowców:
Mateusz Ziubiński #11
Jesteśmy mądrzejsi o kilkanaście wyścigów, dlatego też startując do drugiego sezonu jesteśmy w stanie zupełnie inaczej do niego podejść. Tym razem to my, kierowcy zadecydowaliśmy, którym samochodem postaramy się nie zająć ostatniego miejsca w klasyfikacji. Razem z Mateuszem wybraliśmy Mercedesa, gdyż uwierzyliśmy w jego potencjał, a przede wszystkim skłonność do nadsterowności, która diametralnie odróżnia go od naszego zeszłosezonowego czołgu. Celów na sezon nie mam, chcę przede wszystkim dobrze się bawić. Z uwagi na sprawy prywatne będę pewnie zmuszony opuścić kilka rund, dlatego też siłą napędową zespołu na pewno będzie mój kolega Bambi, a ja będę starał się poprawić feeling w aucie i trzymać się jak najbliżej czołówki. Dziękuję!
Mateusz Dąbrowski #12
Nowy sezon, nowe nadzieje, nowy samochód którym będzie Mercedes. Po rozczarowującym sezonie ze sterami Nissana, wraz z Mateuszem podejmujemy kolejną próbę zwojowania serii GT, tym razem wybór padł na ekstrawagancki samochód jakim jest zdecydowanie SLS. Moim jasnym celem na ten sezon jest uzyskanie wyższej pozycji niż w ostatnim półroczu, mam nadzieję, że złośliwość rzeczy martwych tym razem nie będzie tak często dotykać naszego zespołu i obyśmy byli wstanie pokazać swój prawdziwy potencjał. Dziękuję!
Dołączam kilka zdjęć z prezentacji!

31 sie 2015 22:28
Przejmując okręt bez sternika trzeba sporo zmienić. Dlatego od teraz motorem napędowym nowego RAF AM będą nie włoskie konie mechaniczne, a brytyjska moc wspierana przez bojowe doświadczenie. Królewskie Siły Powietrzne wraz z Astonem Martinem przygotowały model Vantage, który opatrzony nawiązującymi do wojskowych barwami będzie rywalizować w serii GT. Skład kierowców łączy szybkość i doświadczenie - za kierownicami zasiądą Piotr Gałkowski i Arkadiusz Siwek.

Piotr Gałkowski #22
Nowy sezon, nowe wyzwanie! W tym roku postanowiłem spróbować swoich sił w GT. Odstawiając GP2, myślę iż zrobiłem dobry krok w stronę czegoś nowego. To moja pierwsza styczność z GT-kami, gdzie próbuję swoich sił w pelnym sezonie. Dostałem angaż w RAF AM, gdzie będę jeździł Astonem Martinem. W testach przedsezonowych jeździło mi się bardzo dobrze i mam nadzieję, że będzie tak przez cały sezon. Na początku będzie chodziło o to, aby dojeżdżac, uczyć się jeździć i robić ustawienia samochodu. Będzie to wyzwanie, ale mam nadzieję, że podołam.

Arkadiusz Siwek #23
Po zeszłorocznym sezonie nie myślałem, że dostane angaż w jakimkolwiek zespole. Pokazałem pechową stronę mojego ścigania. Niespodziewanie nadarzyła się okazja do zmiany swojego wizerunku, miejmy nadzieję, że na lepszy! Dostałem samochód i zamierzam przejechać równy i co najmniej przeciętny sezon zapisując nowa kartę w historii swojej "Kariery". Myślę, że będziemy cieszyć oko oglądając powtórki wyprzedzeń oraz skowyrne wyniki klasyfikacji końcowej z kierowcami grupy WSL na godnych pozycjach. Życzę wszystkim udanej inauguracji sezonu!

Zmodyfikowane 31 sie 2015 22:29 przez Michał Kozera.
1 wrz 2015 03:59
Dwa zespoły spod znaku WSL? Czy ta liga to zniesie? Czy w końcu szef zespołu to zniesie? O tym przekonają się kierowcy GT, którym w tym sezonie dochodzi do rywalizacji nowa siła napędzana przez firmę Mercedes oraz Brabus. Diabelskie maszyny prowadzić będą Mateusz Kulesza oraz Michał Kozera. W ich ręce jedna z legend ligi, Krzysztof A. Woźniak oddał przygotowania do nadchodzącej kampanii, czego efekty i oczekiwania z tym związane prezentują krótki materiał oraz poniższe wypowiedzi.

Mateusz Kulesza #28: Bardzo się cieszę z możliwości jazdy w teamie Win&Spin Barbus Racing! Jestem zadowolony z tego, że będziemy jeździć Mercedesem SLS. Pojazd ten bardzo mi pasuje, jeździ mi się w nim bardzo dobrze. Czuje się w nim pewnie. Wierzę, że dzięki pomocy mojego kolegi zespołowego Michała osiągnę dobre rezultaty. Razem z całą rodziną WSL na pewno będziemy blisko współpracować nad ustawieniem naszych wyścigowych maszyn. Przed sezonem nie liczę na wiele . Wydaję mi się, że walka w środku stawki o całkiem dobre punkty jest dla mnie realna. Nie mam wyznaczonych celów, czas zweryfikuje czy dobrą decyzją był Mercedes. Chce dobrze się bawić na torze!
Do zobaczenia podczas pierwszego wyścigu!

Michał Kozera #29: W zeszłym sezonie poczułem smak rywalizacji w GT i natychmiast wiedziałem, że chcę to kontynuować. Teraz dostaliśmy szansę nie tylko na wspólną jazdę z Mateuszem, ale również współpracę z WSL. Nasz wybór padł na Mercedesa, który nie tylko prowadzi się świetnie zdaniem nas obu, ale również prezentuje się w sposób elegancki... i potężny. Liczymy, że obecność 4 takich aut wizualnie wspieranych przez wojskowo malowane Astony wzbudzi trochę strachu w szeregach rywali. Jeśli nie... pozostanie nam pracować na jak najlepsze czasy i na tym skupiamy się od tej chwili!
Oby ten sezon okazał się owocny!

Krzysztof Woźniak, szef: Eeeeeeeeeeeem, mamy cały skład, który jest pewny na cały sezon, czyli jest dobrze. Może coś tam powalczymy. A teraz idę sobie zaparzyć melisy u herbaciarni U dziewicy, dziękuję.

1 wrz 2015 12:26
Panowie z WSL mogą nie wiedzieć, ale Krzysiek powinien... Chodzi o to, że nicków na swoich malowaniach nie może być.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 868 936

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.