FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 mar 2012 09:58
Roxor21 napisał(a):
Menel napisał(a):
Nasri napisał(a):
Brawo Vettel! Tylko +0,4 do HAM, a do innych +0,2, a na hardach jechał! Gdyby jechał na pośrednich walczylby o PP

A wiesz w ogule jaka jest roznica miedzy hardami a pośrednimi ? Max bylby na P2, ale i tak gratuluje Vettelowi bo jak na jego samochod przy hardach to bylo bardzo dobre kolko.

Miękka mieszanka w tym roku nie daje tak dużej przewagi jak w zeszłym... Max. 0.4sek A Vettel założył twardsze bo na nich był lepszy :) Na miękkiej mieszance uzyskiwał gorsze czasy
Dodane 24.03.12 10:54:
Pośredniej* oczywiście :)

Piszesz jakbym nie wiedzial... <głupek>.Watpie, zeby Vettel byl lepszy na twardych. W Q2 przejechal jedno kolko, na ktorym myslal, ze sie dostanie spokojnie do Q3 i cudem przeszedl ale dopiero na 9. Wiec te kolko w Q2 to na pewno nie bylo 100% Vettela ;)
24 mar 2012 10:04
Ale Vettel dla mnie to ciot* :) W ubiegłym roku był mistrzem, ponieważ mieli w bolidzie "dmuchane dyfuzory" a w tym roku zakazali tego i od razu jest pod koniec 10. O_o Jeśli w tym bolidzie zasiadłby Hamilton lub Kubica :) To pewnie w pierwszej trójce w każdych kwalach :) Takie jest moje zdanie.. Vettel może umie dobrze jeździć ale jeśli nie ma dobrego bolidu to nic nie osiągnie .. w tym roku mistrzem będzie BUTTON !!! ;)
24 mar 2012 10:18
Sam sobie przeczysz. :) Gadasz, że teraz mają słaby bolid, ale z drugiej strony Vettel osiąga P6 na hardach, a zapewne na softach byłby w podium za McL nieco. Także zastanów się zanim coś napiszesz. :P

P.S. Roxor GG. :D
24 mar 2012 10:23
Vettel ciot* ?? Mial mistrza bo mieli najlepszy bolid ?? Prosze cie ... Vettel jest jednym z najlepszych kierowcow na swiecie. Umie pokonac idealne kolko w kwalifikacjach, a w wyscigu jest jeszcze lepszy. Kubica wcale nie jest lepszy od Vettela. Mowisz tak bo kibcujesz Kubicy, a Vettela nienawidzisz. Pogodzic sie z tym nie mozesz, ze Vettel ma mistrza. Nie kibicuje szczegolnie Vettelowi ale lubie goscia bo jest naprawde utalentowanym chlopakiem, a mowienie, ze jest taki dobry bo ma szybki bolid jest żałosne.
24 mar 2012 10:29
Dla mnie to wszyscy to cioty bo każdy płaci by jeździć tak samo ja mógłbym jeździć w HRt jakbym miał kasę
24 mar 2012 10:35
Maldonado na FP3 zrobił najlepsze okrążenie na hardach i też był w top 10... czy to znaczy, że na pośredniej byłby najszybszy w FP3?
24 mar 2012 10:45
Menel napisał(a):
Vettel ciot* ?? Mial mistrza bo mieli najlepszy bolid ?? Prosze cie ... Vettel jest jednym z najlepszych kierowcow na swiecie. Umie pokonac idealne kolko w kwalifikacjach, a w wyscigu jest jeszcze lepszy. Kubica wcale nie jest lepszy od Vettela. Mowisz tak bo kibcujesz Kubicy, a Vettela nienawidzisz. Pogodzic sie z tym nie mozesz, ze Vettel ma mistrza. Nie kibicuje szczegolnie Vettelowi ale lubie goscia bo jest naprawde utalentowanym chlopakiem, a mowienie, ze jest taki dobry bo ma szybki bolid jest żałosne.

Sam jesteś żałosny -.- Nie obrażaj cepie... Teraz Formuła schodzi na psy bolid robi wszystko za kierowce .. kiedyś to wgl elektroniki nie było w bolidach i wtedy były emocje :) .. A ja nie kibicuje Kubicy bo go nie ma i nie znaczy że jest Polakiem to muszę mu kibicować ... Dla mnie liczy się tylko Button :) A Vettel i tak słaby jest :]
Dodane 24.03.12 11:46:
I TO JEST MOJE ZDANIE WIĘC NIE KRYTYKUJ MNIE ... MOŻESZ SOBIE KIBICOWAĆ VETTELOWI ... NAWET KARTHIKEYANOWI (nie wiem jak to się pisze) -.-
Dodane 24.03.12 11:50:
Szukam osoby do zaprojektowania kasku :) Zapłacę.. Pisać na PW xD
24 mar 2012 10:52
Roxor21 napisał(a):
Menel napisał(a):

Sam jesteś żałosny -.- Nie obrażaj cepie... Teraz Formuła schodzi na psy bolid robi wszystko za kierowce .. kiedyś to wgl elektroniki nie było w bolidach i wtedy były emocje :) .. A ja nie kibicuje Kubicy bo go nie ma i nie znaczy że jest Polakiem to muszę mu kibicować ... Dla mnie liczy się tylko Button :) A Vettel i tak słaby jest :]
I TO JEST MOJE ZDANIE WIĘC NIE KRYTYKUJ MNIE ... MOŻESZ SOBIE KIBICOWAĆ VETTELOWI ... NAWET KARTHIKEYANOWI (nie wiem jak to się pisze) -.-

Fajny z Ciebie patriota jak nie kibicujesz polskim kierowcom <brawo>.
24 mar 2012 10:54
A mam taki obBurza napisał(a):
Roxor21 napisał(a):
Menel napisał(a):

Fajny z Ciebie patriota jak nie kibicujesz polskim kierowcom <brawo>.

A mam taki obowiązek ?? Nie :D Lubię Kubicę ale wkurza mnie bo się pcha na każde rajdy i teraz ma problem :) .. A Button fajny koleś:) wesoły i znakomity kierowca xD
24 mar 2012 10:55
Kary za ścięcia otrzymują:
Dodane 24.03.12 11:56:
GP2:
MisterSimi - DQ
Adrian666 - DQ
WyllyF1 - DQ
Wlazly - DQ
Yayo - DQ

F1:
Jasina - DQ

Dodane 24.03.12 11:59:
Kacper - ostrzeżenie, jak na kwali będziesz tak lagował to DQ.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
CZW
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 642 328

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.