24 mar 2012 11:06
Roxor21 napisał(a):
Haha. Po pierwsze, czy ja napisalem, ze jesteś żałosny ?? Nie!! Odnosiłem się do twojego postu. Po drugie, to obraziłeś admina nazywając go "Cepem". Po trzecie, to nie kibicuje Vettelowi jak byś czytał ze zrozumieniem, no ale widocznie nie potrafisz. Kibicuje tylko Mclarenowi i Mercedesowi. Po czwarte, nazywasz Vettela słabym bo co ??? Bo dopiero szósty się zakwalifikował, a jak wygrywał to tylko przez bolid ??
Menel napisał(a):
Vettel ciot* ?? Mial mistrza bo mieli najlepszy bolid ?? Prosze cie ... Vettel jest jednym z najlepszych kierowcow na swiecie. Umie pokonac idealne kolko w kwalifikacjach, a w wyscigu jest jeszcze lepszy. Kubica wcale nie jest lepszy od Vettela. Mowisz tak bo kibcujesz Kubicy, a Vettela nienawidzisz. Pogodzic sie z tym nie mozesz, ze Vettel ma mistrza. Nie kibicuje szczegolnie Vettelowi ale lubie goscia bo jest naprawde utalentowanym chlopakiem, a mowienie, ze jest taki dobry bo ma szybki bolid jest żałosne.
Sam jesteś żałosny -.- Nie obrażaj cepie... Teraz Formuła schodzi na psy bolid robi wszystko za kierowce .. kiedyś to wgl elektroniki nie było w bolidach i wtedy były emocje
.. A ja nie kibicuje Kubicy bo go nie ma i nie znaczy że jest Polakiem to muszę mu kibicować ... Dla mnie liczy się tylko Button
A Vettel i tak słaby jest
Dodane 24.03.12 11:46:
I TO JEST MOJE ZDANIE WIĘC NIE KRYTYKUJ MNIE ... MOŻESZ SOBIE KIBICOWAĆ VETTELOWI ... NAWET KARTHIKEYANOWI (nie wiem jak to się pisze) -.-
Dodane 24.03.12 11:50:
Szukam osoby do zaprojektowania kasku
Zapłacę.. Pisać na PW xD
Vettel ciot* ?? Mial mistrza bo mieli najlepszy bolid ?? Prosze cie ... Vettel jest jednym z najlepszych kierowcow na swiecie. Umie pokonac idealne kolko w kwalifikacjach, a w wyscigu jest jeszcze lepszy. Kubica wcale nie jest lepszy od Vettela. Mowisz tak bo kibcujesz Kubicy, a Vettela nienawidzisz. Pogodzic sie z tym nie mozesz, ze Vettel ma mistrza. Nie kibicuje szczegolnie Vettelowi ale lubie goscia bo jest naprawde utalentowanym chlopakiem, a mowienie, ze jest taki dobry bo ma szybki bolid jest żałosne.
Sam jesteś żałosny -.- Nie obrażaj cepie... Teraz Formuła schodzi na psy bolid robi wszystko za kierowce .. kiedyś to wgl elektroniki nie było w bolidach i wtedy były emocje
.. A ja nie kibicuje Kubicy bo go nie ma i nie znaczy że jest Polakiem to muszę mu kibicować ... Dla mnie liczy się tylko Button
A Vettel i tak słaby jest
Dodane 24.03.12 11:46:
I TO JEST MOJE ZDANIE WIĘC NIE KRYTYKUJ MNIE ... MOŻESZ SOBIE KIBICOWAĆ VETTELOWI ... NAWET KARTHIKEYANOWI (nie wiem jak to się pisze) -.-
Dodane 24.03.12 11:50:
Szukam osoby do zaprojektowania kasku
Zapłacę.. Pisać na PW xDHaha. Po pierwsze, czy ja napisalem, ze jesteś żałosny ?? Nie!! Odnosiłem się do twojego postu. Po drugie, to obraziłeś admina nazywając go "Cepem". Po trzecie, to nie kibicuje Vettelowi jak byś czytał ze zrozumieniem, no ale widocznie nie potrafisz. Kibicuje tylko Mclarenowi i Mercedesowi. Po czwarte, nazywasz Vettela słabym bo co ??? Bo dopiero szósty się zakwalifikował, a jak wygrywał to tylko przez bolid ??

ą się w Gp2