FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 kwi 2012 08:55
Może trochę tych umiejętności masz, ale zachowujesz się jak wielki król... My mamy Tobie ustępować drogi, bo jesteśmy wolniejsi. A to, że wszystkich zdublowałeś? Zdarza się, tylko że moim zdaniem to powinieneś się cieszyć, że masz z kim się ścigać i z kim wygrywać, a nie patrzeć tylko na siebie, jaki to jesteś cudowny. Gdybyś był inny dla "noobów", jak to ładnie określasz innych, byłbyś szanowany, a teraz prawda jest taka, że 70% w F1 ma dosyć Twoich komentarzy. Nie możesz kogoś wyprzedzić to jest on kretynem, idiotą, ciotą, baranem i osłem. Gdy dojeżdżasz pierwszy wszystkich dublując, to wszyscy są kretynami, idiotami, ciotami, baranami i osłami. Problem w tym, że każdy się stara pojechać, jak najszybciej i każdy ma różne problemy. Jak przegrasz wyścig to nie są umiejętności tego co wygrywa, tylko to jest dla Ciebie czysty fart, bo on wygrał z królem gry... Przykro mi, nikt Ciebie tak tutaj nie nazwie. Nie zasługujesz na to...
10 kwi 2012 09:04
odnosząc sie do powyższego komentarza to można wywnioskować że jest jak Hamilton. Choć ja akurat do menela nic nie mam
10 kwi 2012 09:06
Widmo napisał(a):
Może trochę tych umiejętności masz, ale zachowujesz się jak wielki król... My mamy Tobie ustępować drogi, bo jesteśmy wolniejsi. A to, że wszystkich zdublowałeś? Zdarza się, tylko że moim zdaniem to powinieneś się cieszyć, że masz z kim się ścigać i z kim wygrywać, a nie patrzeć tylko na siebie, jaki to jesteś cudowny. Gdybyś był inny dla "noobów", jak to ładnie określasz innych, byłbyś szanowany, a teraz prawda jest taka, że 70% w F1 ma dosyć Twoich komentarzy. Nie możesz kogoś wyprzedzić to jest on kretynem, idiotą, ciotą, baranem i osłem. Gdy dojeżdżasz pierwszy wszystkich dublując, to wszyscy są kretynami, idiotami, ciotami, baranami i osłami. Problem w tym, że każdy się stara pojechać, jak najszybciej i każdy ma różne problemy. Jak przegrasz wyścig to nie są umiejętności tego co wygrywa, tylko to jest dla Ciebie czysty fart, bo on wygrał z królem gry... Przykro mi, nikt Ciebie tak tutaj nie nazwie. Nie zasługujesz na to...

Prawda, prawda i jeszcze raz prawda. Brawo Widmo <ok>
10 kwi 2012 09:16
<cenzura> tak samo jeest jak było z Clemsonem nie mogliście się pogodzić że ktoś z wami wygrywa
10 kwi 2012 09:26
WyllyF1 napisał(a):
odnosząc sie do powyższego komentarza to można wywnioskować że jest jak Hamilton. Choć ja akurat do menela nic nie mam

Bo wzoruje sie na nim, wiec u mnie taie zachowanie jest normalne.

Nie możesz kogoś wyprzedzić to jest on kretynem, idiotą, ciotą, baranem i osłem. Gdy dojeżdżasz pierwszy wszystkich dublując, to wszyscy są kretynami, idiotami, ciotami, baranami i osłami. Problem w tym, że każdy się stara pojechać, jak najszybciej i każdy ma różne problemy.

Wcałe nie. Kiedy niby tak powiedziałem? Kocham walkę na torze i szanuje każdego kierowce podczas wyścigu.

Jak to ładnie określasz innych, byłbyś szanowany, a teraz prawda jest taka, że 70% w F1 ma dosyć Twoich komentarzy.

O to mi właśnie chodzi, żeby być znienawidzonym i jeśli tobie się to nie podoba to twój problem.

Gdy dojeżdżasz pierwszy wszystkich dublując, to wszyscy są kretynami, idiotami, ciotami, baranami i osłami.

Wcale tak nie myślę o innych.

Może trochę tych umiejętności masz, ale zachowujesz się jak wielki król...

Jak król to przesadziłeś. Jestem po prostu pewny swych umiejętności, nie jestem taki jak inni "O nie co ze mnie za ciota"

Przykro mi, nikt Ciebie tak tutaj nie nazwie. Nie zasługujesz na to...

Nie? A ja to co?

Dodane 10.04.12 11:32:
Gdybyś był inny dla "noobów", jak to ładnie określasz innych, byłbyś szanowany, a teraz prawda jest taka, że 70% w F1 ma dosyć Twoich komentarzy.

Masz na to jakieś dowody?
10 kwi 2012 09:33
Za pewny siebie jesteś... i bądź sobą, a nie jakimś hamiltonem (zapewne zaraz pojawi się że mam taki a nie inny nick, ale ja nie mówię i tak nie robię że się wzoruje na nim i dla mnie jest takie zachowanie normalne. To coś typu, mam miesiączke, albo jestem w ciąży, i mi się należy, a moje fochy to przecież normalne w takiej sytuacji..)
10 kwi 2012 09:48
Menel napisał(a):
[...]
O to mi właśnie chodzi, żeby być znienawidzonym i jeśli tobie się to nie podoba to twój problem.
[...]

To jesteś na bardzo dobrej drodze do tego. Nie dziw się więc zatem, że jest tyle skarg na ciebie. Sam się o to prosisz.
10 kwi 2012 09:52
Cicho ogórki, nie potrafimy jeździć szybko to nie mamy nic do gadania. ;)
10 kwi 2012 09:57
Klusex997 napisał(a):
Menel napisał(a):
[...]
[...]

To jesteś na bardzo dobrej drodze do tego. Nie dziw się więc zatem, że jest tyle skarg na ciebie. Sam się o to prosisz.

No to po GP Kanady bedziesz smutny.;)
10 kwi 2012 10:27
Można serwer ???
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 688 018

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.