FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 maj 2012 22:20
Mam nadzieję, że mój post wytłumaczy wszystkim tłumokom (patrz: niedoinformowanym) jak bardzo się mylą i jakie idiotyzmy gadają:

Jaki był cel skarg?

Cały panel Skargi jak i większość rzeczy jakie są wprowadzane mają zredukować potrzebny czas jaki trzeba poświęcić na kierowanie ligą. Gdyby nie one, Rafik nie mógłby kierować ligą i zapewne nie prowadziłby dalej ligi, gdyż byłby pod ogromnym stresem. Dążyło by to do upadku ligi. Gdyby nie sam panel skarg, Rafik z pomocą innych zapewne, musiałby przeglądać całą powtórkę co do sekundy każdego kierowcy, tak jak to było kiedyś. Jest to nudzące, więc 5-10% kolizji, ścięć itp. byłoby ominięte, doprowadzało to do tego co się teraz dzieje - do kłótni: "Dlaczego nie dostał kary?! Wywalił mnie na bla bla okrążeniu!!! Pieprzę to... odchodzę, jacy hipokryci i idioci...". Panel skargi umożliwił kierowcom dawanie Rafikowi namiarów sytuacji do obejrzenia.

Jak wygląda wasze rozumowanie?

Od dawna wszyscy byli poinformowani i było o tym głośno, że czasy powtórki poszczególnych kierowców są opóźnione bądź przyspieszone o 10 sekund. Zostaliście upomnieni o to, że skargi są rozpatrywane na powtórce Admina. Rafik daje wam tą możliwość i przesyła jak najwcześniej to możliwe powtórkę do ściągnięcia, więc nic wam nie grozi i nie przeszkadza do zrobienia tego. Mimo tego, po popełnieniu błędu, chcecie by kierowca został ukarany, bez względu na zapisek regulaminu o maksymalnym 2-sekundowym błędzie w czasie powtórki. Chcielibyście by Rafik stał się hipokrytą i dał karę mimo jasnego punktu regulaminu. Równie dobrze mógłby dać karę za np. złe odległości na okrążeniu formującym zapisując czas ponad 30 minut. Prowadzi to do tego, że Rafik znów musiałby obejrzeć całą powtórkę by dać kary. Co za tym idzie, po dalszym rozwoju takiej hipokryzji (jak już wcześniej napisałem, zważając też na to, że Rafik jest na studiach, a tylko idiota myśli, że na studiach się leni) - do upadku ligi.

Po rozpatrzeniu tego, mam prośbę:

Zamknijcie swoje ry*e pier*olone i zacznijcie działać wedle regulaminu, to unikniemy większości kłótni, jakie do tej pory wystąpiły.

Dziękuję.
9 maj 2012 04:09
To ja sobie tez teraz rozwale kogos specjalnie ;)
9 maj 2012 04:29
Patric:
Jestem ciekaw czy byłbyś tak sprawiedliwy i złożył skargę na Patryka, gdyby walnął Burzę. Aha, i jakby przez pomyłkę nie dostał kary to też ŻĄDAŁBYŚ kary za ten czyn.
9 maj 2012 05:56
Maserati nie umie godzić się z porażkami... DjPatric, nadal do ciebie nie dociera, że w tym czasie, który podałeś w skardze, NIE BYŁO żadnej kolizji spowodowanej przez Burzę?
9 maj 2012 06:14
Brawo Radziu! Świetny post! Tylko cos za dużo uzywasz jednego słowa "hipokryta". Cos w tym jest na miejscu! :D
9 maj 2012 07:08
On tą wypowiedź ćwiczył napewno xD
9 maj 2012 07:25
DjPatric94 napisał(a):
To ja sobie tez teraz rozwale kogos specjalnie ;)

no ja tak samo , tylko teraz myśle kogo by tu rozwalić może rafika albo radka zobaczymy jeszcze :)
9 maj 2012 07:41
No i co wam to da?? To że ktoś podał zły czas na powtórce to chyba tylko i wyłącznie jego wina... B)
9 maj 2012 08:09
Ręce opadają... Przecież jeśli kogoś rozwalicie i ktoś złoży na was skargę podając prawidłowy czas, to jak myślicie, zostaniecie ukarani?
9 maj 2012 08:19
Klusex997 napisał(a):
Ręce opadają... Przecież jeśli kogoś rozwalicie i ktoś złoży na was skargę podając prawidłowy czas, to jak myślicie, zostaniecie ukarani?

Jak inni moga zachowywac tak to czemu ja nie moge, niech dostane kare, :) Wogóle z związku z tak poważna sprawa jak ta czyli specjalne rozwalenie ,powinny być wyciągniete konsekwencje. Napewno w zadnej dobrej lidze takie zachowanie nie może byc tolerowane i jest odpowiednio ukarane.<brawo>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
21 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 741 567

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.