FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 maj 2012 08:40
9 maj 2012 10:11
Masz rację, Patryk. Olejmy szkoły, uczelnie i inne PRAWDZIWE obowiązki. Siedźmy całymi dniami przed kompami i skrupulatnie oglądajmy powtórki z perspektywy wszystkich graczy, bo nie rozumienie co się do was mówi. To, że Burza kary nie dostanie jest tylko i wyłącznie WASZĄ winą, bo to WY składacie skargi, nie zarząd. Raz jeszcze przypominam, że przed każdym zgłoszeniem się do sesji zaznaczacie takie fajne pole, obok którego jest napisane, że akceptujecie regulamin. A on wyraźnie mówi na temat formy jaką skarga ma przyjąć.
19.5 W przypadku wyścigu, kary za kolizję oraz ścięcia toru nałożone będą tylko, gdy w czasie 36 godzin od zakończenia wyścigu, jeden z kierowców, który był obecny w wyścigu lub szef jego zespołu zgłosi skargę na witrynie internetowej, w której poda:
a) godność zawodnika, który dokonał przewinienia,
b) czas powtórki maksymalnie 2 sekundy późniejszy lub wcześniejszy od czasu zajścia danej sytuacji,
c) rodzaj przewinienia, za który kierowca ma zostać ukarany.
Kierowca, który wielokrotnie będzie składał nieuzasadnione skargi, może zostać pozbawiony możliwości zgłaszania skarg.
9 maj 2012 10:16
DjPatric94 napisał(a):
Klusex997 napisał(a):
Ręce opadają... Przecież jeśli kogoś rozwalicie i ktoś złoży na was skargę podając prawidłowy czas, to jak myślicie, zostaniecie ukarani?

Jak inni moga zachowywac tak to czemu ja nie moge, niech dostane kare, :) Wogóle z związku z tak poważna sprawa jak ta czyli specjalne rozwalenie ,powinny być wyciągniete konsekwencje. Napewno w zadnej dobrej lidze takie zachowanie nie może byc tolerowane i jest odpowiednio ukarane.<brawo>

klusex ale admini widzieli tą sytułacje , a teraz żeby nas w <cenzura>a zrobić to sie wykręcają źe został podany zły czas . Jeśli burza nie dostanie kary to znaczy ze ja tez moge kogos walnać bez rzadnych konsekwancji :)

9 maj 2012 10:20
Nie mamy nigdzie tego napisanego, ale jednym z głównych celi zarządu jest trzymanie się sztywno regulaminu. Dlaczego Burza miałby dostać karę, jeśli nie było skargi na niego, a kierowca "X" nie, mimo iż też jakieś przewinienie zrobił?
Dodane 09.05.12 12:23:
Wróć! To o regulaminie jest napisane w informacjach o lidze.
9 maj 2012 10:29
ale zrozum że admini widzieli tą sytułacje i co bronicie tego burze jak ja bym to zrobił to na dzieńdobry by milicke odebrali
9 maj 2012 10:38
Wszystkich traktujemy równo. Jeśli Rafik zrobiłby syf, który kosztowałby go 20 PK, to straciłby tą licencję. Ale oczywiście nikt w to nie uwierzy, póki Rafik naprawdę nie uzbiera tych punktów.
Tak się składa, że wczoraj robiłem galerię GP2 i widziałem wiele sytuacji, których w "skargach" nie ma. Czy w związku z tym ci kierowcy mają być ukarani, mimo iż nikt nie złożył na nich skargi?
9 maj 2012 10:49
Patryk8212 napisał(a):
DjPatric94 napisał(a):
Klusex997 napisał(a):
Ręce opadają... Przecież jeśli kogoś rozwalicie i ktoś złoży na was skargę podając prawidłowy czas, to jak myślicie, zostaniecie ukarani?

Jak inni moga zachowywac tak to czemu ja nie moge, niech dostane kare, :) Wogóle z związku z tak poważna sprawa jak ta czyli specjalne rozwalenie ,powinny być wyciągniete konsekwencje. Napewno w zadnej dobrej lidze takie zachowanie nie może byc tolerowane i jest odpowiednio ukarane.<brawo>

klusex ale admini widzieli tą sytułacje , a teraz żeby nas w <cenzura>a zrobić to sie wykręcają źe został podany zły czas . Jeśli burza nie dostanie kary to znaczy ze ja tez moge kogos walnać bez rzadnych konsekwancji :)

Jak ktoś poda dobry czas powtórki to zostaniesz ukarany.
WY NIE MOŻECIE JEDNEGO POJĄĆ, ŻE W TYM CZASIE CO PODALIŚCIE BURZA NIE SPOWODOWAŁ KOLIZJI... KONIEC KROPKA.
9 maj 2012 11:03
Włączcie mózgi a później piszcie i się kłóćcie.

Dlaczego nie możemy złamać zasady o skargach?

Gdybyśmy złamali jedną zasadę, to dlaczego nie mielibyśmy złamać innej i np. dać Ci DQ nie za 10 PK tylko za 2 PK?

Dlaczego jest taka a nie inna zasada?

Są trzy rozwiązania w systemie kar: albo admini karzą kogo chcą, albo tylko tych, na których poszły skargi, albo pomiędzy, czyli karzą kogo chcą, ale na pewno tych, na których poszły skargi.

Pierwsza opcja powoduje, że albo będzie trzeba przejrzeć całą powtórkę, na co nikt nie ma czasu, albo admini przejrzą LOSOWO wybrane sytuacje i nałożą LOSOWO kary. A kto by chciał LOSOWE wyniki?

Trzecia opcja posiada wady pierwszej, więc również odpada.

Zostaje więc druga, którą stosujemy.

Jakbyś Patryk ty mnie rozwalił, to byś dostał od razu karę, bo ja bym zgłosił poprawnie skargę. Burzy nie chronię, bo jeżeli rzeczywiście rozwalił Cię celowo, to bardzo chętnie dałbym mu sporą kolekcję kar.

Odzwyczajcie się od stosowanej przez niektórych adminów hipokryzji i zacznijcie szanować zasady. Nie po to one są, żeby je łamać (wbrew kretyńskiemu powiedzonku).
9 maj 2012 11:29
A ja za co kare dostałem za to że mi bolid obróciło i radek we mnie uderzył hah smieszni jestescie

9 maj 2012 11:56
Patryk8212 napisał(a):
A ja za co kare dostałem za to że mi bolid obróciło i radek we mnie uderzył hah smieszni jestescie

Mi to wyglada na niewlasciwe zachowanie na torze, ale sytuacji nie widzialem :]
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
20 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 741 747

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.