Teraz mówię ja, osoba którą pewno wiele osób zlekceważy, bo to mój post, ale może parę osób to przeczyta w tym panowie Patrykowie, którym chyba od zwycięstw sodówka odbiła:
Patric, dobrze wiesz, że dałbym ci każde pieniądze za jazdę w ART, ale to co robisz to już ludzkie pojęcie przechodzi. Nie będę mówił o sprawach poruszonych przez Kluska i Cupał Brothers, ale dodam jedno. To jest ADMINISTRATOR, członek ZARZĄDU. Od takich ludzi wymaga się czegoś więcej niż od zwykłego kierowcy/szefa. Jeżeli od zwykłego użytkownika domagamy się przestrzegania regulaminu to tym bardziej Admin powinien go znać. Jeżeli sam członek Zarządu nie przestrzega regulaminu i jego NIE ZNA to to oznacza, że to chyba nie jest odpowiednia osoba do zarządu.
Patryk: wiesz, że jest w tej lidze taka podstrona jak POBIERALNIA? Wiesz? No to fajnie. To teraz zobacz jakie tam są pliki. Prócz śmieciami typu link do starych zdjęć Mercedesa i toru w Katalonii od Boro to są takie pliki, które są w grupie Powtórki sesji. Na dole się znajdują. I jest tam na drugiej stronie taki plik jak Wyniki i powtórki wyścigów o GP Niemiec I 2012. Zawiera on powtórki wyścigu o GP Niemiec w serii F1 i GP2. Jak nie wiesz to te powtórki trzeba skopiować do folderu ReplayFridge i dalej do folderu Replays. I potem w grze jak patrzysz powtórki to patrzysz pliku który się nazywa OL I 2012 Germany (lub Niemcy, nie mam tej powtórki) GP2.Vcr. I oglądasz ją sobie szukasz incydentu jak był zapisujesz sobie gdzieś DOKŁADNY czas i zgłaszasz skargę. Rafik rozpatruje,a Burza dostaje PK/ + ileś sekund. Tak trudno jest pobrać plik .rar z powtórkami i wkleić do odpowiedniego folderu? Strasznie trudne, co nie? Normalnie by to zrobić potrzeba Nobla. B)