FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 maj 2012 12:12
<cenzura> klusex w<cenzura> mu i <cenzura> <cenzura> ol forever ja <cenzura>e rafik pany
tak na powaznie dobry pomysl rafika
9 maj 2012 12:17
DjPatric94 napisał(a):
Klusex997 napisał(a):
Ręce opadają... Przecież jeśli kogoś rozwalicie i ktoś złoży na was skargę podając prawidłowy czas, to jak myślicie, zostaniecie ukarani?

Jak inni moga zachowywac tak to czemu ja nie moge, niech dostane kare, :) Wogóle z związku z tak poważna sprawa jak ta czyli specjalne rozwalenie ,powinny być wyciągniete konsekwencje. Napewno w zadnej dobrej lidze takie zachowanie nie może byc tolerowane i jest odpowiednio ukarane.<brawo>

1. A Baytet w poprzednim sezonie? Rozwalił dwa iSporty i przeleciał na pierwszym zakręcie przez pół czołówki. Skargi nie było = kary nie było.
2. Wszyscy "akceptują" regulamin przed dołączeniem do ligi, a kary są "rozdawane" to podstawie REGULAMINU.
3. Mamo, on mnie bije
9 maj 2012 12:23
baytet nie tylko 2 iSporty rozwalił... kilka aut też oberwało :)
9 maj 2012 12:46
WyllyF1 napisał(a):
baytet nie tylko 2 iSporty rozwalił... kilka aut też oberwało :)

Ano, <cenzura>ił mnie wtedy <cenzura> jeden i poszedlem do f1

Dla mniej cierpliwych, NEWS z F1 bedzie wieczorkiem w całości :]
Dodane 09.05.12 14:47:
Ale Baytetowi kiera przestala dzialac, nie mial co zrobic. Ja mu wierze.
9 maj 2012 12:51
Patryk8212 napisał(a):
A ja za co kare dostałem za to że mi bolid obróciło i radek we mnie uderzył hah smieszni jestescie

Twoją i Radka sytuację najtrudniej było mi ocenić. Zrozumiałem ją tak, że ty w niej zawiniłeś (spowodowałeś kolizję) i dostałeś karę za 15.3b.
9 maj 2012 12:54
Patryki myślą nieobiektywnie, skupieni są tylko na jednej sytuacji, a wszystkie inne mają w nosie. Stąd ich niepoprawne myślenie.

Jedyny wniosek jaki zarząd może wynieść z tej sytuacji jest taki, że dodamy ostrzeżenie w skargach i zamieścimy tam link do powtórek. Może to trochę da do myślenia.
Dodane 09.05.12 14:55:
Jak wrócę do domu to na wszelki wypadek luknę szybko na najbardziej kontrowersyjne sytuacje.
9 maj 2012 13:19
Teraz mówię ja, osoba którą pewno wiele osób zlekceważy, bo to mój post, ale może parę osób to przeczyta w tym panowie Patrykowie, którym chyba od zwycięstw sodówka odbiła:

Patric, dobrze wiesz, że dałbym ci każde pieniądze za jazdę w ART, ale to co robisz to już ludzkie pojęcie przechodzi. Nie będę mówił o sprawach poruszonych przez Kluska i Cupał Brothers, ale dodam jedno. To jest ADMINISTRATOR, członek ZARZĄDU. Od takich ludzi wymaga się czegoś więcej niż od zwykłego kierowcy/szefa. Jeżeli od zwykłego użytkownika domagamy się przestrzegania regulaminu to tym bardziej Admin powinien go znać. Jeżeli sam członek Zarządu nie przestrzega regulaminu i jego NIE ZNA to to oznacza, że to chyba nie jest odpowiednia osoba do zarządu.

Patryk: wiesz, że jest w tej lidze taka podstrona jak POBIERALNIA? Wiesz? No to fajnie. To teraz zobacz jakie tam są pliki. Prócz śmieciami typu link do starych zdjęć Mercedesa i toru w Katalonii od Boro to są takie pliki, które są w grupie Powtórki sesji. Na dole się znajdują. I jest tam na drugiej stronie taki plik jak Wyniki i powtórki wyścigów o GP Niemiec I 2012. Zawiera on powtórki wyścigu o GP Niemiec w serii F1 i GP2. Jak nie wiesz to te powtórki trzeba skopiować do folderu ReplayFridge i dalej do folderu Replays. I potem w grze jak patrzysz powtórki to patrzysz pliku który się nazywa OL I 2012 Germany (lub Niemcy, nie mam tej powtórki) GP2.Vcr. I oglądasz ją sobie szukasz incydentu jak był zapisujesz sobie gdzieś DOKŁADNY czas i zgłaszasz skargę. Rafik rozpatruje,a Burza dostaje PK/ + ileś sekund. Tak trudno jest pobrać plik .rar z powtórkami i wkleić do odpowiedniego folderu? Strasznie trudne, co nie? Normalnie by to zrobić potrzeba Nobla. B)
9 maj 2012 14:38
Kurde, ale jakby Rafik zrobił kary nie PK/i + ileś sekund, tylko PK/Pozycja na stracie + w górę to by było mnie skarg i mnie <cenzura>skich pytań.
Dodane 09.05.12 16:43:
Kurde Teraz ludzie zaczeli nawet z GP2 odchodzić mam nadzieję że to nie przez kutnie.
9 maj 2012 14:55
Brawo dla tych co robili kary lub robił (klusex) .. Bardzo szybko :) <brawo> <ok>
Dodane 09.05.12 17:00:
Rafik a dlaczego nie będzie SC . Co to za problem . Ty w F1 lub ktoś inny raczej a w GP2 ktoś z F1 z adminów ...<głupek>
9 maj 2012 15:01
Najpierw trzeba przygotować regulamin.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
19 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 742 018

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.