Michał Romaszko napisał(a):
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):
Michał ty znowu swoje ? Dla ciebie to jest "łup łup" a dla kogoś innego jest np. Inspiracją do zrobienia czegoś. Natomiast dla kogoś muzyka którą ty słuchasz to "łup łup". Więc proszę nie prowokuj znów. Już ci kiedyś tłumaczyłem - jeden lubi schabowy, a drugi naleśniki- tego nie zmienisz . Dziękuję dobranoc
A wiesz że w branży nikt tego nie uznaje za muzykę?? Żeby coś takiego grać to nie trzeba mieć umiejętności żadnych... nawet ty mógł byś zostać gwiazdą takiego "gatunku"
Nie spotkałem jeszcze człowieka który skrytykował by dobrą muzykę rockową , chyba musiał by mieć jakąś część mózgu uszkodzoną
Jedna z podstawowych zasad na tym forum: każdy ma swoje gusta a o gustach się nie dyskutuje. Jak tej zasady nie uznajesz to wy

aj, bo nikt nie ma ochoty czytać twoich idiotycznych postów.
Najpierw ten gust trzeba mieć
Sebastian Cygler napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):
Michał ty znowu swoje ? Dla ciebie to jest "łup łup" a dla kogoś innego jest np. Inspiracją do zrobienia czegoś. Natomiast dla kogoś muzyka którą ty słuchasz to "łup łup". Więc proszę nie prowokuj znów. Już ci kiedyś tłumaczyłem - jeden lubi schabowy, a drugi naleśniki- tego nie zmienisz . Dziękuję dobranoc
A wiesz że w branży nikt tego nie uznaje za muzykę?? Żeby coś takiego grać to nie trzeba mieć umiejętności żadnych... nawet ty mógł byś zostać gwiazdą takiego "gatunku"
Nie spotkałem jeszcze człowieka który skrytykował by dobrą muzykę rockową , chyba musiał by mieć jakąś część mózgu uszkodzoną
Ja rocku nie lubię i nie chciałem używać ją w swoich race editach. Czyli co jestem

?
Yes , you are.
Facet który nie słucha mocnej muzyki, to nie facet tylko popierdółka
Rafik, gdzie jesteś?
To że tobie się nie podoba taka muzyka, to nie znaczy że innym ona też się nie podoba. Jeśli ci to nie pasuje to po prostu zamknij jape i zachowaj swoje zdanie dla siebie, bo nie każdy ma ochotę czytać o tym że ,,Facet który nie słucha mocnej muzyki, to nie facet tylko popierdółka".
Zresztą, jestem ciekaw jakiej ,,mocnej" muzyki ty słuchasz. Bieber, One Diretion? No bo nie sądze żeby to było Guns N' Rosses czy AC/DC