18 maj 2013 08:35
FORUM
FORUM OGÓLNE
18 maj 2013 08:37
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
No to jesteś "popierdółka". Przykro mi
W sumie Fall out Boy nie gra ostrego rocka, Rise Against też, wychodzi na to że też jestem "popierdółka"
W sumie Fall out Boy nie gra ostrego rocka, Rise Against też, wychodzi na to że też jestem "popierdółka"
18 maj 2013 08:38
Patryk Łucków napisał(a):
Dla niego tak, dla innych nie. Nie przejmuj się.
Dla niego tak, dla innych nie. Nie przejmuj się.
18 maj 2013 08:39
Ogólnie to ja słucham co mi wpadnie w ucho,a że komuś to się nie podoba to jego problem a nie mój.
18 maj 2013 08:40
Tak Mati wiem, chciałem iść jego logiką. Ja się tym nie przejmuje - bo nie obchodzi mnie zdanie innych na mój temat- lecz po prostu tacy ludzie mnie wku**iają
18 maj 2013 08:42
Ja zwyczajnie nie rozumiem jak komuś może wpaść w ucho walenie młotkiem po ścianie
Bo nazwanie tego muzyką to profanacja i obraza samej muzyki taki Chopin to się chyba w grobie przewraca
Ogólnie to ja słucham co mi wpadnie w ucho,a że komuś to się nie podoba to jego problem a nie mój.
Ja zwyczajnie nie rozumiem jak komuś może wpaść w ucho walenie młotkiem po ścianie
Bo nazwanie tego muzyką to profanacja i obraza samej muzyki taki Chopin to się chyba w grobie przewraca
18 maj 2013 08:43
A to co stało się Kubicy B) Szkoda jakoś cytryna go nie rozpieszcza a było dobrze
https://www.youtube.com/watch?feature=pl ayer_embedded&v=nl9-QDre1VM
https://www.youtube.com/watch?feature=pl ayer_embedded&v=nl9-QDre1VM
18 maj 2013 08:44
Nieeeeeee nooo on dalej swoje ...Michał po raz kolejny KAŻDY MA SWÓJ GUST- DLA CIEBIE TO WALENIE W ŚCIANĘ , A DLA KOGOŚ INNEGO TO SZTUKA
i ku*wa zrozum to !!
i ku*wa zrozum to !!
18 maj 2013 08:46
Post został usunięty przez autora
18 maj 2013 08:48
To ty zrozum, do "grania" czegoś takiego nie potrzebne są żadne umiejętności... ty sobie możesz coś takiego w szopie nagrać , wypuścić do netu i będziesz mieć "hit" .
Do tego nie są potrzebne żadne zdolności manualne czy tym bardziej wokalne! To nie jest pianino , gitara itd gdzie potrzebujesz niebywałych umiejętności żeby zagrać coś złożonego.
Do tego nie są potrzebne żadne zdolności manualne czy tym bardziej wokalne! To nie jest pianino , gitara itd gdzie potrzebujesz niebywałych umiejętności żeby zagrać coś złożonego.
NAJBLIŻSZE SESJE
GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony