FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 maj 2013 08:53
No OK ja to wiem. Ale ty zrozum że ktoś to lubi
18 maj 2013 08:54
Patryk Łucków napisał(a):
No OK ja to wiem. Ale ty zrozum że ktoś to lubi

I uszanuj to, bo równie dobrze ktoś mógłby cię wyśmiać za to jakiej ty muzyki słuchasz.
18 maj 2013 09:00
Michał, już raz ci coś powiedziałem na temat szacunku do czyjegoś zdania i/lub gustu. Twój pierwszy post w tej sprawie był w porządku, bo powiedziałeś tylko, że nie lubisz takiej muzyki, ale następne obrażające tych, którzy nie mają takiego gustu jak twój są odzwierciedleniem tego jak bardzo masz resztę świata w dupie. Dlatego dorośnij w końcu do tego, że każdy nie jest taki jak ty i ma swoje zdanie. Uszanuj to w końcu. Jak tego nie zrobisz i dalej będzie obrażał użytkowników i prowokował niepotrzebne dyskusje, zamiast wymieniać się kulturalnymi argumentami jak na dorosłego człowieka przystało, to dostaniesz kolejnego bana. A ban w weekend wyścigowy nie jest zbyt przyjemny.
18 maj 2013 09:02
Łukasz Dams napisał(a):
Michał, już raz ci coś powiedziałem na temat szacunku do czyjegoś zdania i/lub gustu. Twój pierwszy post w tej sprawie był w porządku, bo powiedziałeś tylko, że nie lubisz takiej muzyki, ale następne obrażające tych, którzy nie mają takiego gustu jak twój są odzwierciedleniem tego jak bardzo masz resztę świata w dupie. Dlatego dorośnij w końcu do tego, że każdy nie jest taki jak ty i ma swoje zdanie. Uszanuj to w końcu. Jak tego nie zrobisz i dalej będzie obrażał użytkowników i prowokował niepotrzebne dyskusje, zamiast wymieniać się kulturalnymi argumentami jak na dorosłego człowieka przystało, to dostaniesz kolejnego bana. A ban w weekend wyścigowy nie jest zbyt przyjemny.

Dobrze gada polać mu. :P
18 maj 2013 09:02
Łukasz Dams napisał(a):

Przypomina mnie z czasów OL.

BTW trzeba się wybrać do Felipe dziś, fotki jakieś zrobić no i Ferrari zobaczyć. B) Pozdrowienia z Warszawy
18 maj 2013 09:04
Grzegorz Brojak napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):

BTW trzeba się wybrać do Felipe dziś, fotki jakieś zrobić no i Ferrari zobaczyć. B) Pozdrowienia z Warszawy

Jak będziesz miał jakieś foty to wrzuć :P
18 maj 2013 09:18
Michał Romaszko napisał(a):
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Michał ty znowu swoje ? Dla ciebie to jest "łup łup" a dla kogoś innego jest np. Inspiracją do zrobienia czegoś. Natomiast dla kogoś muzyka którą ty słuchasz to "łup łup". Więc proszę nie prowokuj znów. Już ci kiedyś tłumaczyłem - jeden lubi schabowy, a drugi naleśniki- tego nie zmienisz . Dziękuję dobranoc

A wiesz że w branży nikt tego nie uznaje za muzykę?? Żeby coś takiego grać to nie trzeba mieć umiejętności żadnych... nawet ty mógł byś zostać gwiazdą takiego "gatunku"<wyśmiewacz>

Nie spotkałem jeszcze człowieka który skrytykował by dobrą muzykę rockową , chyba musiał by mieć jakąś część mózgu uszkodzoną:D

Jedna z podstawowych zasad na tym forum: każdy ma swoje gusta a o gustach się nie dyskutuje. Jak tej zasady nie uznajesz to wy<cenzura>aj, bo nikt nie ma ochoty czytać twoich idiotycznych postów.

Najpierw ten gust trzeba mieć:P

Sebastian Cygler napisał(a):
Michał ty znowu swoje ? Dla ciebie to jest "łup łup" a dla kogoś innego jest np. Inspiracją do zrobienia czegoś. Natomiast dla kogoś muzyka którą ty słuchasz to "łup łup". Więc proszę nie prowokuj znów. Już ci kiedyś tłumaczyłem - jeden lubi schabowy, a drugi naleśniki- tego nie zmienisz . Dziękuję dobranoc

A wiesz że w branży nikt tego nie uznaje za muzykę?? Żeby coś takiego grać to nie trzeba mieć umiejętności żadnych... nawet ty mógł byś zostać gwiazdą takiego "gatunku"<wyśmiewacz>

Nie spotkałem jeszcze człowieka który skrytykował by dobrą muzykę rockową , chyba musiał by mieć jakąś część mózgu uszkodzoną:D

Ja rocku nie lubię i nie chciałem używać ją w swoich race editach. Czyli co jestem <cenzura>?

Yes , you are.

Facet który nie słucha mocnej muzyki, to nie facet tylko popierdółka <ok>

zbanujcie idiote.. bo nie wytrzymam nic do niego nie dociera

Dodane 18 maja 2013 11:21:
https://www.youtube.com/watch?v=kaSYvvfz YaE
Taki pierwszy lepszy przykład chłopcze.

To jest muzyka, aha?
Dla mnie np: to co wysłałeś mi się nie podoba.
Jak ty możesz takiego czegoś słuchać?
Fajnie jest tak słuchać, nie?
To jest teraz moje zdanie to co wysłałeś w ogóle mi się nie podoba ale szanuje, że komuś może się to podobać i nic mi do tego.
18 maj 2013 09:50
Ja powiem tak: każde działanie powodujące wydanie dźwięku jest dla mnie muzyką. Muzyką jest stukanie klawiszami po klawiaturze, klikanie myszką, tupanie czy sławne już "walenie młotkiem". Jak coś usłyszę i jest to fajne to nie szukam, czy to Rock, Techno czy inne Indie tylko podoba mi się - słucham tego.
Dodane 18 maja 2013 11:52:
Muzyka (gr. mousike, cz. hudba, staropol. gędźba) – sztuka organizacji struktur dźwiękowych w czasie.

Dodane 18 maja 2013 11:52:
Pan Romaszko zrozumiał?
Dodane 18 maja 2013 11:56:
To ty zrozum, do "grania" czegoś takiego nie potrzebne są żadne umiejętności... ty sobie możesz coś takiego w szopie nagrać , wypuścić do netu i będziesz mieć "hit" .

Do tego nie są potrzebne żadne zdolności manualne czy tym bardziej wokalne! To nie jest pianino , gitara itd gdzie potrzebujesz niebywałych umiejętności żeby zagrać coś złożonego.

Nie potrzeba zdolności... Zrobienie z "walenia młotkiem" hitu to dopiero wyzwanie. Aby coś stało się hitem musi ładnie brzmieć. W pianinie wiesz doskonale który klawisz odpowiada za jaki dźwięk. Natomiast z młotkiem nie wiesz jak musisz uderzyć, aby uzyskać odpowiedni dźwięk.
18 maj 2013 10:55
Jeśli uważasz, że słuchanie ciężkiej muzyki robi z ciebie faceta to się mylisz. Swoim zachowaniem udowadniasz, że jesteś zakompleksiony, masz mleko pod nosem i glut ci wisi z nosa. Próbujesz dowartościować się tym, że słuchasz takiej muzy. Bo inna sprawa jakbyś słuchał, ale miał szacunek do gustu innych. Wystarczy napisać "nie lubię takiej muzyki" i już, a zdanie typu "ten kto nie słucha takiej muzyki jak ja jest pierdółką" pochodzi ze słownika gimbazy. I jak jesteś taki straszny facet to przeproś tych, których obraziłeś, jeśli tego nie zrobisz to w oczach wszystkich pozostaniesz zakompleksionym gimbusem.
Dodane 18 maja 2013 12:57:
Ja sam słucham takiej muzy przynajmniej kilka kawałków lubię i słucham, ale się tym nie chwalę.
18 maj 2013 11:42
Grzegorz Brojak napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):

Jak się uda, to weź autograf! :D
Dodane 18 maja 2013 13:42:
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Jak będziesz miał jakieś foty to wrzuć :P

Taka jedna od pana Gutowskiego:

xD
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 513 177

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.