FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 maj 2013 19:35
No nie mów że ci się to podoba?? Wygląda jak wielkie kartonowe pudło w dodatku niespójne stylistyczne , 3 rodzaje plastiku obok siebie?!!<wyśmiewacz>

Do tego uwaga , uwaga... BLOKADA UŻYWANYCH GIER POTWIERDZONA!!!

Strzelili sobie w stopę właśnie:)
21 maj 2013 19:35
XBOX POWER !!!
<hura> <hura>
21 maj 2013 19:38
Michał Romaszko napisał(a):
No nie mów że ci się to podoba?? Wygląda jak wielkie kartonowe pudło w dodatku niespójne stylistyczne , 3 rodzaje plastiku obok siebie?!!<wyśmiewacz>

Do tego uwaga , uwaga... BLOKADA UŻYWANYCH GIER POTWIERDZONA!!!

Strzelili sobie w stopę właśnie:)

Aha, to mamy kolejną cechę prawdziwego mężczyzny. A z tą blokadą będzie tak, że za parę dni po premierze za ok. 50 zł blokada przestanie istnieć.
21 maj 2013 19:39
FORZA POWER <hura> <hura>
Dodane 21 maja 2013 21:39:
Ale X chociaż pokazali... bo do dziś nie wiadomo jak PS4 bd wyglądać. Więc panie R. nie podniecaj się pan tak!
21 maj 2013 19:39
Szymon Kmiecik napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Osoby, które uważają, że zgłaszanie skarg, to wstyd, są idiotami. Inaczej nie da się ich nazwać. Jak ktoś tobie lub twojemu znajomemu coś ukradnie, to olewasz sprawę czy idziesz na policję lub szukasz sprawiedliwości na własną rękę?

Zaczyna mnie wku*wiać ten trend (hejtowania skarg) i jak tylko będę miał czas, to chętnie popatrzę sobie, kto i co przeskrobał.

Tak załatwiam na własną rękę.
Nie odróżniasz złożenia skargi za wypadek na którym ktoś rzeczywiście wypadł poza tor, od zwykłej sytuacji gdy ktoś chce awansowac dupe jak najwyżej i zgłasza byle pierdoły?
Zobaczymy co będziesz mówił jak na cb ktoś złoży za to, że ci tył na wyjeździe z zakrętu uciekł i przez to "ściąłeś".

Jak zgłoszone zostały pierdoły, to chyba logiczne, że nie dostanę za to kary. Ba, admin może nawet użyje przycisku "spam". Jak ucieknie mi tył, zetnę i nie zyskam, to nie mam się czego obawiać, bo kara jest za zysk, a nie za samo ścięcie.
21 maj 2013 19:43
Patryk Łucków napisał(a):
FORZA POWER <hura> <hura>
Dodane 21 maja 2013 21:39:
Ale X chociaż pokazali... bo do dziś nie wiadomo jak PS4 bd wyglądać. Więc panie R. nie podniecaj się pan tak!

Uwierz nie da się zaprojektować niczego brzydszego<wyśmiewacz>
Przecież to wygląda jak kawałek plastiku pomalowany na czarny i oszpecony jak tylko się dało .

Uwierz nikt normalny tego nie postawi pod telewizorem, zobacz sobie co się dzieje w sieci , jak fani M$ płaczą że im coś takiego pokazali<wyśmiewacz>

Nie dość że jest szkaradne to w dodatku ogromne:)
21 maj 2013 19:45
A jak dla mnie jest zaje*iste. Klasyczny design. Zobaczymy co Sony pokaże niby, więc tak ja mówię jeszcze fajni PS nie bądźcie tacy cwani !
21 maj 2013 19:46
Ale wiesz że konsola jest do gier?? A co pokazał M$?? Znowu nie będzie w co na tym grać<wyśmiewacz>
21 maj 2013 19:47
Michał Romaszko napisał(a):

Uwierz nie da się zaprojektować niczego brzydszego<wyśmiewacz>

21 maj 2013 19:47
Szymon Kmiecik napisał(a):
Osoby, które uważają, że zgłaszanie skarg, to wstyd, są idiotami. Inaczej nie da się ich nazwać. Jak ktoś tobie lub twojemu znajomemu coś ukradnie, to olewasz sprawę czy idziesz na policję lub szukasz sprawiedliwości na własną rękę?

Zaczyna mnie wku*wiać ten trend (hejtowania skarg) i jak tylko będę miał czas, to chętnie popatrzę sobie, kto i co przeskrobał.

Tak załatwiam na własną rękę.
Nie odróżniasz złożenia skargi za wypadek na którym ktoś rzeczywiście wypadł poza tor, od zwykłej sytuacji gdy ktoś chce awansowac dupe jak najwyżej i zgłasza byle pierdoły?
Zobaczymy co będziesz mówił jak na cb ktoś złoży za to, że ci tył na wyjeździe z zakrętu uciekł i przez to "ściąłeś".

Jak zgłoszone zostały pierdoły, to chyba logiczne, że nie dostanę za to kary. Ba, admin może nawet użyje przycisku "spam". Jak ucieknie mi tył, zetnę i nie zyskam, to nie mam się czego obawiać, bo kara jest za zysk, a nie za samo ścięcie.

To jest regulamin.
Przedstaw teraz praktykę.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 506 312

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.