FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 maj 2013 20:10
Patryk Łucków napisał(a):
J A J E B I Ę
Nie będę się kłócił. Ty masz swoje zdanie (które ja czasami mogę mieć w dupie) a ja mam swoje. Widać że jesteś tzw. Fan boyem Sonny (tak ja Xboxa) bo ciągle Sonny jest takie fajne, M$ robi **ujnie itp.

Proszę skończ już to! Ale ty i tak wiesz najlepiej co dobre "bo przecież prawdziwy facet powinien mieć PS" !

I właśnie jesteś w wielkim błędzie , bo mam i X360 i PS3 i Wii U w domu.
I Xbox One na 100 % nie kupię bo nie potrzebuję drugiej konsoli na którą nie ma gier. Dla jednej Forzy zwyczajnie mi się to nie opłaca.
21 maj 2013 20:11
Michał Romaszko napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):
J A J E B I Ę
Nie będę się kłócił. Ty masz swoje zdanie (które ja czasami mogę mieć w dupie) a ja mam swoje. Widać że jesteś tzw. Fan boyem Sonny (tak ja Xboxa) bo ciągle Sonny jest takie fajne, M$ robi **ujnie itp.

Proszę skończ już to! Ale ty i tak wiesz najlepiej co dobre "bo przecież prawdziwy facet powinien mieć PS" !

I właśnie jesteś w wielkim błędzie , bo mam i X360 i PS3 i Wii U w domu.
I Xbox One na 100 % nie kupię bo nie potrzebuję drugiej konsoli na którą nie ma gier. Dla jednej Forzy zwyczajnie mi się to nie opłaca.

Jeszcze 4 plazmy po 80 cali może.
21 maj 2013 20:14
Nie ,tylko LED 3D 40" <wyśmiewacz>
21 maj 2013 20:17
Oczywiście Sony
21 maj 2013 20:19
Nie bo Szajsung,chociaż Sony robi dużo lepsze telewizory to cena jest nieadekwatna do różnicy.
A jak wiadomo wybór jest tylko między Samsungiem a Sony bo reszta producentów to dalej telewizory Samsunga tylko w innej obudowie
21 maj 2013 20:22
Dobra koniec kłótni!
Ja PS3 jedynie kupiłbym na Uncharted i Havy Rain. Ale dla 2 gier nie opłaca mi się... a GT5 jest strasznie do dupy. Ostatnio grałem to straszne to!
Dodane 21 maja 2013 22:23:
A ja w domu mam Thomsona "32 , Samsunga "32 i Panasonica "40.
Wiem że swego czasu Sony też kupowało matryce od Samsunga
21 maj 2013 20:25
God of War, inFamous, Killzone 2 i 3 , Resistance , Motorstorm ,tych tytułów jest wiele a kolejne są za rogiem jak The Last of Us , Beyond, GT6 , itd:)
21 maj 2013 20:28
Ale inne mnie nie interesują. Havy Rain jest podono epicki, Uncharted też. A GT i tak coś zepsują.
Dodane 21 maja 2013 22:29:
Tak na koniec krótki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=H303Veee 1mk
21 maj 2013 20:31
GT akurat perfekcyjne jest co drugie , czyli GT6 będzie dużo lepsze od GT5 :) Tak było i z GT2 i z GT4 , i tak będzie zapewne z GT8 na PS4:D Japończycy tak mają:D
21 maj 2013 21:42
Maciej Paruch napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Osoby, które uważają, że zgłaszanie skarg, to wstyd, są idiotami. Inaczej nie da się ich nazwać. Jak ktoś tobie lub twojemu znajomemu coś ukradnie, to olewasz sprawę czy idziesz na policję lub szukasz sprawiedliwości na własną rękę?

Zaczyna mnie wku*wiać ten trend (hejtowania skarg) i jak tylko będę miał czas, to chętnie popatrzę sobie, kto i co przeskrobał.

Tak załatwiam na własną rękę.
Nie odróżniasz złożenia skargi za wypadek na którym ktoś rzeczywiście wypadł poza tor, od zwykłej sytuacji gdy ktoś chce awansowac dupe jak najwyżej i zgłasza byle pierdoły?
Zobaczymy co będziesz mówił jak na cb ktoś złoży za to, że ci tył na wyjeździe z zakrętu uciekł i przez to "ściąłeś".

Jak zgłoszone zostały pierdoły, to chyba logiczne, że nie dostanę za to kary. Ba, admin może nawet użyje przycisku "spam". Jak ucieknie mi tył, zetnę i nie zyskam, to nie mam się czego obawiać, bo kara jest za zysk, a nie za samo ścięcie.

To jest regulamin.
Przedstaw teraz praktykę.

1. Skarga na Matiego z Kanady. Uderzył on Adriana, a ten z kolei wpadł na Wyllyego. Mati skargi nie dostał, bo kara przysługuje dopiero gdy kierowca obróci się lub straci pozycję, a to w wyniku kolizji nie zaszło.
2. Ponownie Kanada i PSC. Cztery skargi na Niko za ścięcia toru. Łączny zysk poniżej sekundy, więc kary nie było.

O to chodziło?

No to teraz dobrze, fajnie jest, możemy każdy każdego sprawdzać czy aby ten coś nie przeskrobał. Po to jest ten system.
A pomyślał ktos kiedyś o administracji, która nad takimi pierdołami musi siedzieć, zamiast w tym czasie robic inne wazne dla ligi rzeczy?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
21 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 505 785

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.