FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 maj 2013 19:58
Exy na Kinecta to sobie mozesz tez wsadzic, kto w to gra?? Przeciez Kinect nawet nie dziala (co zostalo udowodnione)
21 maj 2013 19:59
Patryk Łucków napisał(a):
Zapomniałeś o Minecrafcie... Wiesz firmy z grami chcą zarobić dlatego robią multiplatformówki... Sam bym tak robił. Zauważmy że XB wyjdzie w wakacje czyli zostanie mniej niż pół roku i wyjdzie 15exów i zapewne kilka Multi...

Prędzej święta. Wtedy też sklepy będą mogły dawać "magiczne obniżki cen" i tłumy idiotów pójdą do kart rodziców i zaczną je błagać o kupno.
Panie R. Microsoft chociaż pokazał konsolę, a Sony cooo G*wno tylko pada - który jest do d*py z przyciskiem SHARE (na <cenzura>?)
Michał Romaszko napisał(a):
Exy na Kinecta to sobie mozesz tez wsadzic, kto w to gra?? Przeciez Kinect nawet nie dziala (co zostalo udowodnione)

Dowody proszę.
Dodane 21 maja 2013 22:00:
Patryk Łucków napisał(a):
Panie R. Microsoft chociaż pokazał konsolę, a Sony cooo G*wno tylko pada - który jest do d*py z przyciskiem SHARE (na <cenzura>?)

To ma sens. Dobrze wiesz, że jest wiele kanałów gdzie ludzie chwalą się swoimi osiągnięciami. Dzięki temu mogą w jednej chwili wysłać to na YT bez zbędnych użerek.
21 maj 2013 20:01
Michał Romaszko napisał(a):

No bo lepiej machać kolorowym "dildo" przed telewizorem. Nie no świetna zabawa !
Pokazali gry... i to gameplay, a to chyba jest różnica... Konsola ma służyć głównie do grania, a jak widać i na X360 i na Xbox One , nie ma i nie będzie w co grać.

Bo jak już mówiłem multiplatformy się nie liczą bo to samo jest u konkurencji , to exy robią różnicę a tych u M$ jak na lekarstwo.

Szymon Kmiecik napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Osoby, które uważają, że zgłaszanie skarg, to wstyd, są idiotami. Inaczej nie da się ich nazwać. Jak ktoś tobie lub twojemu znajomemu coś ukradnie, to olewasz sprawę czy idziesz na policję lub szukasz sprawiedliwości na własną rękę?

Zaczyna mnie wku*wiać ten trend (hejtowania skarg) i jak tylko będę miał czas, to chętnie popatrzę sobie, kto i co przeskrobał.

Tak załatwiam na własną rękę.
Nie odróżniasz złożenia skargi za wypadek na którym ktoś rzeczywiście wypadł poza tor, od zwykłej sytuacji gdy ktoś chce awansowac dupe jak najwyżej i zgłasza byle pierdoły?
Zobaczymy co będziesz mówił jak na cb ktoś złoży za to, że ci tył na wyjeździe z zakrętu uciekł i przez to "ściąłeś".

Jak zgłoszone zostały pierdoły, to chyba logiczne, że nie dostanę za to kary. Ba, admin może nawet użyje przycisku "spam". Jak ucieknie mi tył, zetnę i nie zyskam, to nie mam się czego obawiać, bo kara jest za zysk, a nie za samo ścięcie.

To jest regulamin.
Przedstaw teraz praktykę.

1. Skarga na Matiego z Kanady. Uderzył on Adriana, a ten z kolei wpadł na Wyllyego. Mati skargi nie dostał, bo kara przysługuje dopiero gdy kierowca obróci się lub straci pozycję, a to w wyniku kolizji nie zaszło.
2. Ponownie Kanada i PSC. Cztery skargi na Niko za ścięcia toru. Łączny zysk poniżej sekundy, więc kary nie było.

O to chodziło?
21 maj 2013 20:05
J A J E B I Ę
Nie będę się kłócił. Ty masz swoje zdanie (które ja czasami mogę mieć w dupie) a ja mam swoje. Widać że jesteś tzw. Fan boyem Sonny (tak ja Xboxa) bo ciągle Sonny jest takie fajne, M$ robi **ujnie itp.

Proszę skończ już to! Ale ty i tak wiesz najlepiej co dobre "bo przecież prawdziwy facet powinien mieć PS" !
21 maj 2013 20:06
Wiecie co jest najlepsze w Playstation?? To że nawet po wyjściu PS4 ,dalej będzie wsparcie i nowe tytuły na PS3.

A chyba nie muszę przypominać co zrobił M$ po premierze X360 i co zrobi po premierze Xbox One. Zresztą z X360 już to od dobrych 3 lat robią bo co tam w tym czasie wyszło?? 5 exów?? przy kilkudziesięciu od Sony?
21 maj 2013 20:08
Z grami poczekajcie na E3, bo na razie to sobie możemy gdybać.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 505 908

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.