Mateusz Kaczyński napisał(a):
Nie żeby coś ale Michał po prostu przedstawił jakie są fakty. Po za tym nie widze żeby w jakiś sposób przekonywał kogoś do zakupu PS, on tylko wystawił swoją opinię (która jest zresztą całkiem mocno obiektywna).
Dziękuje chociaż jeden to zauważył...
Czasami mam wrażenie że 90% użytkowników tutaj to potencjalny elektorat PiS, tak jak Prezes K. widzą to co chcą , a jak wiemy nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością
Patryk Łucków napisał(a):
Ja na 80% kupię Xboxa- jeśli będzie w przystępnej cenie poniżej 1500zł. Jeśli powyżej to poczekam. A PS na 100% nie kupię, ponieważ po prostu nie lubię Sony i wolę m.in. Forze od GT oraz gry na KInecta (bo nic nie trzeba mieć w rękach)
Dodane 23 maja 2013 17:37:
Powiem tak : Jeden woli X, drugi PS. NA **uj drążyć ?
A mnie od fanboyów wyzywa... a sam podaje jako powód , dlaczego nie kupi podaje "Bo nie lubię Sony"... brawo!!
Ja sam dla jednej Forzy , mimo iż jest to świetny tytuł nowej konsoli nie kupię, Kinect mnie nie interesuje bo A)To nie działa , B)Mam Move i Wii U które są lepszymi rozwiązaniami , zwłaszcza to od Nintendo (mimo iż technologicznie Move jest dużo bardziej zaawansowany).
A i za Forza nie będę specjalnie płakać , bo wreszcie wybłagaliśmy u Kaza , umieszczenie kilku rozwiązań z Forzy w GT6 .
Wreszcie będzie można stworzyć własne , unikalne malowanie
GT ogólnie jest dość specyficznym tytułem , od razu widać że gra jest tworzona przez Japończyków, ma ten taki specyficzny charakter i mnóstwo archaizmów.
Np, bardzo specyficzny HUD , który zajmuje ogromną ilość miejsca na ekranie (zwłaszcza przy widoku z wnętrza)

A dopiero , po ponad roku wprowadzili możliwość wyłączenia jego poszczególnych elementów
No i te płaskie drzewa , czy z 1000 samochodów, 800 to przeniesione z delikatnie tylko podbitą rozdzielczością tekstur , samochody z GT4
Ale z drugiej strony przy żadnym tytule nie spędziłem tylu godzin co przy GT5 , ten tytuł nawet mimo swoich ułomności i wielu błędów , zwyczajnie wciąga
W sumie to ostatnio większe wrażenie niż nowa Forza , czy GT6 zrobiła na mnie nowa produkcja Evolution Studios czyli DriveClub
http://www.youtube.com/watch?v=u541wKmf0 UUNo i oczywiście Project C.A.R.S , chociaż tutaj jeszcze nie ma potwierdzenia wersji na next-geny , ale sama gierka wygląda obłędnie.
Dodane 23 maja 2013 18:16:Marcin Jędrowiak napisał(a):
Ale tematy xddd o szkole byscie pogadali
Ja już nie pamiętam jak szkoła wygląda