FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 maj 2013 17:54
Michał Romaszko napisał(a):
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Nie żeby coś ale Michał po prostu przedstawił jakie są fakty. Po za tym nie widze żeby w jakiś sposób przekonywał kogoś do zakupu PS, on tylko wystawił swoją opinię (która jest zresztą całkiem mocno obiektywna).

Dziękuje chociaż jeden to zauważył...
Czasami mam wrażenie że 90% użytkowników tutaj to potencjalny elektorat PiS, tak jak Prezes K. widzą to co chcą , a jak wiemy nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością:D

Patryk Łucków napisał(a):
Ja na 80% kupię Xboxa- jeśli będzie w przystępnej cenie poniżej 1500zł. Jeśli powyżej to poczekam. A PS na 100% nie kupię, ponieważ po prostu nie lubię Sony i wolę m.in. Forze od GT oraz gry na KInecta (bo nic nie trzeba mieć w rękach)
Dodane 23 maja 2013 17:37:
Powiem tak : Jeden woli X, drugi PS. NA **uj drążyć ?

A mnie od fanboyów wyzywa... a sam podaje jako powód , dlaczego nie kupi podaje "Bo nie lubię Sony"... brawo!!<głupek>

Ja sam dla jednej Forzy , mimo iż jest to świetny tytuł nowej konsoli nie kupię, Kinect mnie nie interesuje bo A)To nie działa , B)Mam Move i Wii U które są lepszymi rozwiązaniami , zwłaszcza to od Nintendo (mimo iż technologicznie Move jest dużo bardziej zaawansowany).

A i za Forza nie będę specjalnie płakać , bo wreszcie wybłagaliśmy u Kaza , umieszczenie kilku rozwiązań z Forzy w GT6 .
Wreszcie będzie można stworzyć własne , unikalne malowanie<wyśmiewacz>

GT ogólnie jest dość specyficznym tytułem , od razu widać że gra jest tworzona przez Japończyków, ma ten taki specyficzny charakter i mnóstwo archaizmów.
Np, bardzo specyficzny HUD , który zajmuje ogromną ilość miejsca na ekranie (zwłaszcza przy widoku z wnętrza)

A dopiero , po ponad roku wprowadzili możliwość wyłączenia jego poszczególnych elementów<wyśmiewacz>

No i te płaskie drzewa , czy z 1000 samochodów, 800 to przeniesione z delikatnie tylko podbitą rozdzielczością tekstur , samochody z GT4<wyśmiewacz>

Ale z drugiej strony przy żadnym tytule nie spędziłem tylu godzin co przy GT5 , ten tytuł nawet mimo swoich ułomności i wielu błędów , zwyczajnie wciąga:)

W sumie to ostatnio większe wrażenie niż nowa Forza , czy GT6 zrobiła na mnie nowa produkcja Evolution Studios czyli DriveClub
http://www.youtube.com/watch?v=u541wKmf0 UU

No i oczywiście Project C.A.R.S , chociaż tutaj jeszcze nie ma potwierdzenia wersji na next-geny , ale sama gierka wygląda obłędnie.
Dodane 23 maja 2013 18:16:
Marcin Jędrowiak napisał(a):
Ale tematy xddd o szkole byscie pogadali

Ja już nie pamiętam jak szkoła wygląda;(

Ileż można?
23 maj 2013 17:55
Michał Romaszko napisał(a):
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Nie żeby coś ale Michał po prostu przedstawił jakie są fakty. Po za tym nie widze żeby w jakiś sposób przekonywał kogoś do zakupu PS, on tylko wystawił swoją opinię (która jest zresztą całkiem mocno obiektywna).

Dziękuje chociaż jeden to zauważył...
Czasami mam wrażenie że 90% użytkowników tutaj to potencjalny elektorat PiS, tak jak Prezes K. widzą to co chcą , a jak wiemy nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością:D

Ja na 80% kupię Xboxa- jeśli będzie w przystępnej cenie poniżej 1500zł. Jeśli powyżej to poczekam. A PS na 100% nie kupię, ponieważ po prostu nie lubię Sony i wolę m.in. Forze od GT oraz gry na KInecta (bo nic nie trzeba mieć w rękach)
Dodane 23 maja 2013 17:37:
Powiem tak : Jeden woli X, drugi PS. NA **uj drążyć ?

A mnie od fanboyów wyzywa... a sam podaje jako powód , dlaczego nie kupi podaje "Bo nie lubię Sony"... brawo!!<głupek>

Ja sam dla jednej Forzy , mimo iż jest to świetny tytuł nowej konsoli nie kupię, Kinect mnie nie interesuje bo A)To nie działa , B)Mam Move i Wii U które są lepszymi rozwiązaniami , zwłaszcza to od Nintendo (mimo iż technologicznie Move jest dużo bardziej zaawansowany).

A i za Forza nie będę specjalnie płakać , bo wreszcie wybłagaliśmy u Kaza , umieszczenie kilku rozwiązań z Forzy w GT6 .
Wreszcie będzie można stworzyć własne , unikalne malowanie<wyśmiewacz>

GT ogólnie jest dość specyficznym tytułem , od razu widać że gra jest tworzona przez Japończyków, ma ten taki specyficzny charakter i mnóstwo archaizmów.
Np, bardzo specyficzny HUD , który zajmuje ogromną ilość miejsca na ekranie (zwłaszcza przy widoku z wnętrza)

A dopiero , po ponad roku wprowadzili możliwość wyłączenia jego poszczególnych elementów<wyśmiewacz>

No i te płaskie drzewa , czy z 1000 samochodów, 800 to przeniesione z delikatnie tylko podbitą rozdzielczością tekstur , samochody z GT4<wyśmiewacz>

Ale z drugiej strony przy żadnym tytule nie spędziłem tylu godzin co przy GT5 , ten tytuł nawet mimo swoich ułomności i wielu błędów , zwyczajnie wciąga:)

W sumie to ostatnio większe wrażenie niż nowa Forza , czy GT6 zrobiła na mnie nowa produkcja Evolution Studios czyli DriveClub
http://www.youtube.com/watch?v=u541wKmf0 UU

No i oczywiście Project C.A.R.S , chociaż tutaj jeszcze nie ma potwierdzenia wersji na next-geny , ale sama gierka wygląda obłędnie.
Dodane 23 maja 2013 18:16:
Marcin Jędrowiak napisał(a):
Ale tematy xddd o szkole byscie pogadali

Ja już nie pamiętam jak szkoła wygląda;(

Ja w GT5 nie grałem, ale mam GT na PSP, też świetna gierka, grafika jak na tą konsole fajna, sporo aut (też coś koło tysiąca) fizyka spoko, gra się na prawde przyjemnie. Trochę godzin już przy niej spędziłem :D
23 maj 2013 17:56
Ku*wa mać, kiedy skończy się ten spam?!
23 maj 2013 18:03

Koniec spamu o GT :D
23 maj 2013 18:10
Dzieci weźcie sobie coś na wstrzymanie bo niektórych nosi...

Tak Michał przyznaję się bez bicia. Po prostu nie lubię Sony, nie powiedziałem też że wielbię Microsoft, lubię ich konsolę.

Nie ma czegoś takiego jak lubię , nie lubię... sprzęt ma działać, ma być funkcjonalny i najlepiej spełniać swoją rolę...
Tutaj nie ma miejsca na sentymenty, kupujesz to co zapewnia ci najlepszą jakość w najlepszej cenie.

Szkoda ze M$ nie ma tak jak Sony swoich własnych developerów którzy tworzą gry na wyłączność na Xboxa, co niestety odbija się na ich liczbie.
Oni jedynie podpisują kontrakty z istniejącymi już studiami na kilka gier na wyłączność (Tak jak np z Bioware na Mass Effect a jak wiemy jak kontrakt wygasł ME i tak wyszło na PS3)

Ale Sony może sobie na to pozwolić bo to nie tylko firma zajmująca się sprzedażą elektroniki :)
23 maj 2013 18:17

Post został usunięty przez autora

23 maj 2013 18:21
Kto?
23 maj 2013 18:36
Przestaniesz kiedyś się przemądrzać?
23 maj 2013 18:39
Żebym mógł go zbanować to bym już to dawno zrobił a nie o pierdołach nawija <zły>
23 maj 2013 18:41
Z ciekawostek.
Na kasku Vettela, wraz ze wzrostem temperatury, ubranie tej panienki staje się coraz bardziej przezroczyste.

:>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 504 419

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.