FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 cze 2013 18:12
To może lepiej... Skoro nie potraficie jeździć to nie jeździjcie.
10 cze 2013 18:13
Patryk Rogozik napisał(a):
Tak

Wszystkich?
10 cze 2013 18:13
Grzegorz Brojak napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Rezygnuje z tej ligi.
Innym też radzę.
Tu sie nie da jeździć.

Popieram, taki Neil składa na, każdego skargi tylko dla tego, że mu wyścig nie poszedł i chce być na podium, igrasz z ogniem, że tak powiem. B)

Załóżmy, że dojechałeś bez rozwalania się. Dlaczego masz być wyżej niż ja gdy zrobiłeś 28 ścięć podczas gdy ja miałem ich 2? (Boro również i nikt inny, Radek jeszcze czysto jechał i Wylly jako tako)

Ja robię tylko to co należy, a że tak reagujecie to tylko świadczy o Was.

Nie bierzesz pod uwagę zużycia opon, walki o to by nie zrobić spina itd?
Inaczej to rozegramy.
10 cze 2013 18:14
Płaczecie, dlaczego KTOŚ złożył na was (na 95% słuszne) skargi, ale nic nie powiecie na temat tego, czego tak naprawdę chcecie.
Dodane 10 czerwca 2013 20:16:
Nie możecie zakodować sobie w głowie, że jeśli ścięliście, to po powrocie na tor trzeba odpuścić? Ja to wykryję i w takich sytuacjach nie będę dawał kar.
10 cze 2013 18:17
Grzegorz Brojak napisał(a):
Dawid Bęgier napisał(a):
Rezygnuje z tej ligi.
Innym też radzę.
Tu sie nie da jeździć.

Popieram, taki Neil składa na, każdego skargi tylko dla tego, że mu wyścig nie poszedł i chce być na podium, igrasz z ogniem, że tak powiem. B)

Załóżmy, że dojechałeś bez rozwalania się. Dlaczego masz być wyżej niż ja gdy zrobiłeś 28 ścięć podczas gdy ja miałem ich 2? (Boro również i nikt inny, Radek jeszcze czysto jechał i Wylly jako tako)

Ja robię tylko to co należy, a że tak reagujecie to tylko świadczy o Was.

Nie bierzesz pod uwagę zużycia opon, walki o to by nie zrobić spina itd?
Inaczej to rozegramy.

Nie biorę, tor to tor. Jak masz zużyte opony to odpuszczasz i tyle.

Chciałem oszczędzić niepotrzebnych skarg które nie wniosą nic, ale żeby nie było że jestem egoistą pójdzie też na mnie (jedno odnotowałem u siebie, drugiego ścięcia nie zapisałem, ale jakbyście szukali to na początku chyba), Boro, Radka, Czerwe, Smileya itp. Administrację przepraszam.
10 cze 2013 18:19
nie chcemy chamstwa, ja rozumiem kolizje duże specjalne ścięcia, ale np: złe wyjście z zakrętu, ratowanie się lekkim wyjazdem albo zużywające się opony, a taki egoista, który właśnie igra z większością nas, inaczej to rozegramy :). Nie chodzi o moje skargi, chodzi mi o wszystkie i gdzie tu jest zabawa? Wiem zaraz będzie pisać cisnąć..
10 cze 2013 18:22
Dawid Bęgier napisał(a):
nie chcemy chamstwa, ja rozumiem kolizje duże specjalne ścięcia, ale np: złe wyjście z zakrętu, ratowanie się lekkim wyjazdem albo zużywające się opony, a taki egoista, który właśnie igra z większością nas, inaczej to rozegramy :). Nie chodzi o moje skargi, chodzi mi o wszystkie i gdzie tu jest zabawa? Wiem zaraz będzie pisać cisnąć..

<ok>
10 cze 2013 18:22
Po coś ten regulamin jest... A jak macie z tym problem to idźcie do ligi bez zasad, ciekawe czy tam będzie wam się fajnie jeździło jak na każdym zakręcie będzie dostawać strzała w tył...
10 cze 2013 18:25
Mati widać, że nie czytasz ze zrozumieniem my cały czas o lekkich wyjazdach, a ty o kolizji...
10 cze 2013 18:25
Zróbmy jedną serię na prostych torach. Najlepiej jakiś oval czy cos. Mogę nią kierować. Napiszę regulamin zgodny z duchem prawdziwej rywalizacji. Niech poziom zniszczeń tam nie odgrywa znaczącej roli, ale w zamian za to niech sobie nasze "ofiary" jeżdżą 70 okrążeń.
Dodane 10 czerwca 2013 20:25:
Twoich postów Predixksxkxk nie da się czytać ze zrozumieniem
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
WTO
Deszcz
16 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
22 °C
CZW
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 484 713

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.