FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 cze 2013 20:56
Patryk Łucków napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Tragicznie nie było, bo p2 :P

chyba od końca:>

Mowie o Czarku, jakby nie był 2 to by inaczej mowil. :)
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
30 cze 2013 20:56
Patryk Strzała napisał(a):
Jaki punkt regulaminu złamaliśmy? Maść na ból dupy?

2.6f. Nie ból dupy, tylko przejście z trybu: "łagodny Rafik pozwalający na zbyt dużo" na trochę agresywniejszy tryb.
Dawid Kuszel napisał(a):
Popełniłeś błąd w ustawieniach serwera. Napisz o tym. 24 osoby były zapisane, a startowało 18, no <cenzura> przez co. No powiedz przez co?

Nie rozumiem.
Dodane 30 czerwca 2013 22:57:
Rafał, mod był zły... spoko, brak informacji dla CIEBIE był błędem. Ale to, że nie pojawiło się ani słowo dla ludzi, którzy nie mają tsa i nie wiedzą o co chodzi.

Chodzi o to, że nie napisałem o resetach serwera?
30 cze 2013 20:58
Dawid Kuszel napisał(a):
Popełniłeś błąd w ustawieniach serwera. Napisz o tym. 24 osoby były zapisane, a startowało 18, no <cenzura> przez co. No powiedz przez co?

Przez to, ze byl z<cenzura>any mod?
30 cze 2013 20:58
Z życiem masz ten sam problem

Resetowałeś sobie serwery bez informacji że Ty robisz resa. Ludzie mogli pomyśleć o tym, że to ich łącze szwankuje.
30 cze 2013 20:59
Rafał Cupał napisał(a):
Patryk Strzała napisał(a):
Jaki punkt regulaminu złamaliśmy? Maść na ból dupy?

2.6f. Nie ból dupy, tylko przejście z trybu: "łagodny Rafik pozwalający na zbyt dużo" na trochę agresywniejszy tryb.
Dawid Kuszel napisał(a):

Nie rozumiem.
Dodane 30 czerwca 2013 22:57:
Rafał, mod był zły... spoko, brak informacji dla CIEBIE był błędem. Ale to, że nie pojawiło się ani słowo dla ludzi, którzy nie mają tsa i nie wiedzą o co chodzi.

Chodzi o to, że nie napisałem o resetach serwera?

Mnie i Czarka nie bylo na TS i jakos wbilismy.
Można było Nasri zapanować nad modem. Ludzie by pojechali... wkurzeni, ale pojechali by. Takie restarty niszczyły frekwencję i tylko i wyłącznie dzięki komunikacji z innymi wiedzieli (albo z determinacji), że to nie ich łącze. Ustawiać 3 razy to samo...
Jakbyście widzieli co robię, to byście wiedzieli, że próbowałem jak najszybciej ustawiać serwer a do Radka krzyczałem, żeby szybko napisał na forum, bo ludzie nie wiedzą o co chodzi. Gdy Radek odmawiał pomocy to sam chciałem napisać, ale ktoś mnie uprzedził.
30 cze 2013 21:00
Dawid Kuszel napisał(a):
Można było Nasri zapanować nad modem. Ludzie by pojechali... wkurzeni, ale pojechali by. Takie restarty niszczyły frekwencję i tylko i wyłącznie dzięki komunikacji z innymi wiedzieli, że to nie ich łącze. Ustawiać 3 razy to samo...

3 razy to nic przy moim 10 krotnym wywalaniu + zniknieciu wszystkich na starcie ;x
30 cze 2013 21:01
1. Na forum to nie na serwerze
2. To czemu sam nie wbiłeś? Wiesz jaki Radek ma stosunek do przekazywania informacji
3. Strzeliłeś focha o to, że zepsułeś i ktoś nazwał Cię tak samo, jak Ty nazywasz innych.
4. Nie ustawiłeś pozycji i nie dałeś innym okazji do uczynienia tego. Chcesz robić wszystko sam?
Dodane 30 czerwca 2013 23:02:
:]
Dodane 30 czerwca 2013 23:06:
I cisza? Koniec argumentów? Może znów kogoś zbanujesz. Pewnie mnie, bo jako jedyny tutaj teraz jestem przeciwko temu co robiłeś. Albo zabierzesz połowie osób admina pod pretekstem, ze mod był zły.

Chcesz wiedzieć co dzieje się w lidze? Wbijaj na tsa. Boisz się wszystkiego. Wiesz, że jak wbijesz to ktoś Cię zjedzie, wkurzysz się, wyjdziesz albo zbanujesz. Więcej jaj człowieku, masz ponad 20 lat a boisz się serwera na którym jesteś głównym adminem
30 cze 2013 21:07
1. O restarcie napisałem za pierwszym razem. Później byłem pod presją czasu i rzeczywiście nie napisałem na serwie o restarcie, bo sądziłem, że każdy wie o co chodzi, a jak nie wie, to się dowie na forum.
4. Zdecydowałem się ustawić te pozycje i poprosiłem Radka o podanie kolejności na starcie, ale wyścig się już zaczął i było za późno.
Dodane 30 czerwca 2013 23:07:
I cisza? Koniec argumentów?

Uspokój się, przecież muszę napisać.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
26 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
16 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 462 992

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.