FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 cze 2013 21:08
4. Pytaliśmy Radka, bo Ciebie oczywiście nie było, czy Rafik ustawi pozycje. Odpowiedział że nie. To co, klusek miał dalej przeciągać wszystko? Masz dostęp do serwera, możesz na nim pisać. [Server]: Klusek podaj Radkowi pozycje

Dodane 30 czerwca 2013 23:09:
Uspokój się, przecież muszę napisać.

To wbij na tsa
30 cze 2013 21:09
Nie obwiniam przecież za to Kluska.
30 cze 2013 21:11
Ale strzelasz foszki o to, że ktoś nazywa Cię idiotą za te restarty i za totalne nieogarnięcie. Chcesz informacji, których osobiście nie chcesz się dowiedzieć. Co mamy dzwonić do Ciebie na komórkę? I tak nie odbierzesz bo się boisz
30 cze 2013 21:17
Ja dostałem taki sygnał: źle ustawiłem niezniszczalność, więc jestem idiotą. Przyznaje się, że w przeszłości (ostatni raz 10 kwietnia 2013 o 18:24) nazywałem ludzi idiotami, ale nigdy z powodu pomyłki, którą człowiek może popełnić i to mnie zdenerwowało.
Dodane 30 czerwca 2013 23:17:
I denerwuje mnie to, że z powodu tego, że kilka razy użyłem słowa "idiota", to teraz wszyscy myślą, że mogą mnie tak nazywać kiedy chcą.
30 cze 2013 21:19
Dyktatura potrzebna natychmiast.
30 cze 2013 21:20
Źle ustawiłeś niezniszczalność, która była napisana w newsie,
źle ustawiłeś setupy, o których za wiele nie wiedziałeś
ale resetowałeś serwery, bo Ci się spieszyło i olałeś
ustawianie pozycji

Idiota - potocznie: mężczyzna ograniczony, nieodpowiedzialny, naiwny; głupiec, bałwan, dureń

Więc :]

Dodane 30 czerwca 2013 23:22:
Zbyt wiele razy użyłeś tego słowa, by Twoje winy były odpuszczone. Teraz wszyscy patrzą Ci na ręce przez to, jak Ty kontrolujesz innych
30 cze 2013 21:23
Być może jestem teraz trochę miętki, ale to przez to, że jestem zmęczony po wydarzeniach z pierwszej połowy sezonu i chcę psychicznie odpocząć oraz dlatego, że z powodu wprowadzania 4 serii i małej ilości wolnego czasu, poprawne działanie ligi zależne jest nie tylko ode mnie, ale także od szefów serii i innych adminów, a z powodu braku alternatyw nie mogę ryzykować agresywnym sposobem kierowania ligą, jaki wcześniej stosowałem.
30 cze 2013 21:28
Rafik, spoko. To może teraz się dowiem, dlaczego wy<cenzura>ałeś mnie z DTM? <cenzura>, teraz jest taki syf z tymi seriami,a ja uważam, że to było niesprawiedliwe i co teraz? Wybrałeś adminów, wybrałeś mnie, wy<cenzura>ałeś mnie. Gdzie news z PSC? Takich opóźnień w DTM NIGDY nie było jak ostatnio z PSC. Zdecyduj się, czy chcesz być dyktatorem i traktować wszystkich w zależności od Twojego humoru, czy chcesz żeby liga się rozwijała WRAZ z pomysłami innych "adminów", bo nie można tutaj tak nazwać ludzi, którzy próbowali Tobie pomagać.

Nie ufasz nikomu i wszystko spoczywa na Tobie, robisz błąd? Wykorzystujemy to, co Ty robisz gdy nam nie wychodzi to, czego jeszcze nie znamy.
30 cze 2013 21:33
News z PSC pojawił się 5 dni po wyścigu:
http://www.f1-online.pl/aktualnosci/1043 /
Czyli nie było tragedii, po drugie znam przyczynę, która usprawiedliwia administrację PSC, ale nie mogę jej zdradzić.

A wywaliłem Cię chyba dlatego, bo któryś raz z rzędu były spore opóźnienia w podstawowych czynnościach. Ale nie pamiętam dokładnie, niestety nie zapisałem dokładnej przyczyny zmiany szefa i to był błąd.
30 cze 2013 21:36
Dawid Kuszel napisał(a):
Gdzie news z PSC? Takich opóźnień w DTM NIGDY nie było jak ostatnio z PSC.

Runda 1 Hockenheimring 17 24.02.2013

4 marca 2013
Patryk Krutyj zwycięzcą na Hockenheimring

http://www.f1-online.pl/dtm/aktualnosci/ 837/
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
26 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
16 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 463 015

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.