30 cze 2013 21:37
A co z typerem PSC? No ja też Ci podałem powód który usprawiedliwiał moją osobę. No i co? Na Tsie dzieją się cyrki, na forum cyrki, na serwerach cyrki. Ostatni raz powiem i może to zrozumiesz. Wymagaj od wszystkich tego samego albo bądź administratorem ligi, żyjącego z innymi administratorami w zgodzie dając im kontrolowaną swobodę.
Lubisz przykłady, będą te same co zawsze:
"Możecie napisać regulamin serii, ale tylko ja go mogę zatwierdzić"
"Możecie wstawić propozycje modów i torów, uzgodnimy czy się nadają"
"Tak klusek, na wakację dam Ci FTP czy co Ty tam masz i będziesz organizował funy, jak ja będę miał wszystko rozpisane o Twoich zamiarach"
Dodane 30 czerwca 2013 23:38:
Bari, typer
Dodane 30 czerwca 2013 23:40:
I nie zauważyłem newsa, bo pojawił się przed tymi, które były napisane wcześniej. Tu był mój błąd. Pewnie zmiana daty teraz jest zabroniona
Dodane 30 czerwca 2013 23:42:
Właśnie, skoro news pojawił się niewidoczny na pierwszej stronie, to skąd wiadomo, że data jest właściwa, a nie cofnięta? hmm
Lubisz przykłady, będą te same co zawsze:
"Możecie napisać regulamin serii, ale tylko ja go mogę zatwierdzić"
"Możecie wstawić propozycje modów i torów, uzgodnimy czy się nadają"
"Tak klusek, na wakację dam Ci FTP czy co Ty tam masz i będziesz organizował funy, jak ja będę miał wszystko rozpisane o Twoich zamiarach"
Dodane 30 czerwca 2013 23:38:
Bari, typer
Dodane 30 czerwca 2013 23:40:
I nie zauważyłem newsa, bo pojawił się przed tymi, które były napisane wcześniej. Tu był mój błąd. Pewnie zmiana daty teraz jest zabroniona
Dodane 30 czerwca 2013 23:42:
Właśnie, skoro news pojawił się niewidoczny na pierwszej stronie, to skąd wiadomo, że data jest właściwa, a nie cofnięta? hmm

nięty widze.