27 mar 2014 18:40
Rafał Cupał napisał(a):
Każda administracja ma prawo inaczej zdefiniować obręb toru i inaczej nałożyć kary za takie same przewinienia w takim samym regulaminie?
Przynajcie sie do bledu i go naprawcie, a nie brnijcie dalej ślepo, że niby się nic nie stało i poprawcie regulamin.
Dodane 27 marca 2014 19:41:
Patryk Łucków napisał(a):
Ja też gdzie na wyjsciu z szykany tracilem min. sekunde albo i wiecej, zeby sie zmiescic, kiedy inni cisneli na otwartej na maksa przepustnicy i cieli sobie jak chcieli.
Każda administracja ma prawo inaczej zdefiniować obręb toru oraz obszar wjazdu do alei.
Dodane 27 marca 2014 19:37:
I wyjazdu też.
Dodane 27 marca 2014 19:37:
I wyjazdu też.
Każda administracja ma prawo inaczej zdefiniować obręb toru i inaczej nałożyć kary za takie same przewinienia w takim samym regulaminie?
Przynajcie sie do bledu i go naprawcie, a nie brnijcie dalej ślepo, że niby się nic nie stało i poprawcie regulamin.
Dodane 27 marca 2014 19:41:
Patryk Łucków napisał(a):
Rozumiem, ale jest to chyba trochę niesprawiedliwe, gdyż po GP2 byłem "uczulony" na ten wjazd dlatego nie przecinałem ciągłej na czym traciłem
Ja też gdzie na wyjsciu z szykany tracilem min. sekunde albo i wiecej, zeby sie zmiescic, kiedy inni cisneli na otwartej na maksa przepustnicy i cieli sobie jak chcieli.