FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 mar 2014 18:40
Rafał Cupał napisał(a):
Każda administracja ma prawo inaczej zdefiniować obręb toru oraz obszar wjazdu do alei.
Dodane 27 marca 2014 19:37:
I wyjazdu też.

Każda administracja ma prawo inaczej zdefiniować obręb toru i inaczej nałożyć kary za takie same przewinienia w takim samym regulaminie?
Przynajcie sie do bledu i go naprawcie, a nie brnijcie dalej ślepo, że niby się nic nie stało i poprawcie regulamin.
Dodane 27 marca 2014 19:41:
Patryk Łucków napisał(a):
Rozumiem, ale jest to chyba trochę niesprawiedliwe, gdyż po GP2 byłem "uczulony" na ten wjazd dlatego nie przecinałem ciągłej na czym traciłem

Ja też gdzie na wyjsciu z szykany tracilem min. sekunde albo i wiecej, zeby sie zmiescic, kiedy inni cisneli na otwartej na maksa przepustnicy i cieli sobie jak chcieli.
27 mar 2014 18:42
Dawid Czepiela napisał(a):
no w sumie raz chyba podjal dobra decyzje

Daruj sobie.

PILNIE POSZUKIWANA OSOBA KTÓRA BYŁABY SIĘ W STANIE ZAJĄĆ NEWSAMI Z WYŚCIGÓW GP2. Więcej na forum tematycznym.
27 mar 2014 18:43
Pablos dostał dokładnie za taki sam wjazd jak Rekady, Menel i inni
27 mar 2014 18:45
Rafał Szostak napisał(a):

Daruj sobie.

PILNIE POSZUKIWANA OSOBA KTÓRA BYŁABY SIĘ W STANIE ZAJĄĆ NEWSAMI Z WYŚCIGÓW GP2. Więcej na forum tematycznym.

Szybko tej osoby szukasz <ok>
27 mar 2014 18:47
Nasri, obecnie większość administratorów preferuje wprowadzanie odwrotnych zmian: uproszczenie regulaminu i umożliwienie dokonywania subiektywnych ocen. Pomysł wprowadzenia definicji geometrycznych do regulaminu jest z tym sprzeczny i moim zdaniem niepotrzebny. Jak już napisałem błąd był popełniony, przez przynajmniej 21 osób na raz.
27 mar 2014 18:49
Sytuacja dopiero teraz jest na tyle kryzysowa że konieczne jest jego poszukiwanie.
Dodane 27 marca 2014 19:50:
Zresztą wcześniej też szukałem, teraz szukam pilnie.
27 mar 2014 18:54
Czy jadąc drogą wyprzedzasz sobie auto na przerywanej nagle zaczyna Ci się ciągła i co... możesz dalej wyprzedzać, bo jest przedłużeniem przerywanej? Aha...

Nasri jeśli dobrze słuchałem na wykładach, to jeśli manewr wyprzedzania rozpoczniesz na przerywanej i podczas jego trwania zacznie się przerywana to możesz go dokończyć

Zaczniesz na przerywanej i podczas niej zacznie sie przerywana? Wtf?!
27 mar 2014 19:00
Adam Jurzysta napisał(a):
Czy jadąc drogą wyprzedzasz sobie auto na przerywanej nagle zaczyna Ci się ciągła i co... możesz dalej wyprzedzać, bo jest przedłużeniem przerywanej? Aha...

Nasri jeśli dobrze słuchałem na wykładach, to jeśli manewr wyprzedzania rozpoczniesz na przerywanej i podczas jego trwania zacznie się przerywana to możesz go dokończyć

Zaczniesz na przerywanej i podczas niej zacznie sie przerywana? Wtf?!

Upss.... Ciągła oczywiście...
27 mar 2014 19:00
Sytuacja dopiero teraz jest na tyle kryzysowa że konieczne jest jego poszukiwanie.
Dodane 27 marca 2014 19:50:
Zresztą wcześniej też szukałem, teraz szukam pilnie.

Teraz jest kryzysowa nagle? Wyscig był bodajże 11 dni temu i nie mogles znalezc czasu (20-30min) no chociazby krotki news?! KRÓCIOTKI, ALE TREŚCIWY? Nie mogłeś go napisać, bo jak mówiłeś, w tygodniu nie miałeś czasu, A W WEEKEND MUSIAŁEŚ ODPOCZĄĆ. Czy tak mówi Rafik, Bari czy Klusio? Czy starają się, aby w serii i lidze wszystko było jak najszybciej i jak najlepiej.
Nawet jesli nie miales czasu mogles na forum kogos poprosic, aby zrobil to za Ciebie. Jak widzisz w tym tygodniu sie duzo udzielam (mam sporo wolnego czasu) i nie mialbym z tym problemu, aby poswiecic 20-30 minut, aby napisac newsa z GP2 (tylko jakas osobka musialaby mi powiedziec co sie mniej wiecej dzialo w wyscigu, opisac mi start, kto mial jakie kolizje itp), a ja bym to sklecił i napisał, gdyż w Krakowie nie mam dostępu do rFactora i moda.
27 mar 2014 19:01

Daruj sobie.

a newsa z wyścigu nadal nie ma
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 140 278

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.