FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
26 mar 2014 22:12
"Brawo za Briefing"

Polska język za trudna? :D
26 mar 2014 22:26
Joanna Krupa jest very proud z twojego english ;)
26 mar 2014 22:42
Ciekawe jak mialem odbic jak zauwazylem go w ostatniej chwili, kara jest bez sensu. Bo to ja na tym najbardziej ucierpialem, ale <cenzura> bo Ty wiesz lepiej. Teraz tez sobie stane na poboczu, bede cofal i mnie omin po wyjscu z luku. Zycze powodzenia.
27 mar 2014 06:38
Czego ty ku*wa nie rozumiesz człowieku że on nie cofał tylko nie miał kontroli nad samochodem po dwóch kolizjach?! Sam nie cofał celowo, w 7:00 dostał drugiego strzała (w 6:58 był pierwszy), co dodało mu dodatkowego rozpędu i obróciło samochód tak, że zatrzymał się na granicy toru z poboczem. Sam nie użył wstecznego, by na ten tor wjechać. Przestań myśleć tylko o sobie i o tym jaki to jesteś pokrzywdzony, bo kara niesłuszna. I co, może jeszcze spisek? Kara jak najbardziej zgodna z regulaminem, ale widzę że niektórych osób nie da się tutaj przegadać, bo oni wszystko ku*wa wiedzą najlepiej.

P.S. Czekam na hejty.

Sebastian Kosmala napisał(a):
"Blokada listy startowej: 10 min. po rozpoczęciu sesji"

No tak... Szkoda tylko, że w niedziele tak nie było...

Dobre chociaż to, że już w przyszłości sytuacja z zeszłej niedzieli się nie powtórzy.
Zmodyfikowane 27 mar 2014 06:47 przez Maciej Paruch.
27 mar 2014 08:09
Maciej Paruch napisał(a):

Dobre chociaż to, że już w przyszłości sytuacja z zeszłej niedzieli się nie powtórzy.

Z tym się zgadzam :]
Zmodyfikowane 27 mar 2014 08:12 przez Sebastian Kosmala.
27 mar 2014 09:28
Maciej Paruch napisał(a):
Czego ty ku*wa nie rozumiesz człowieku że on nie cofał tylko nie miał kontroli nad samochodem po dwóch kolizjach?! Sam nie cofał celowo, w 7:00 dostał drugiego strzała (w 6:58 był pierwszy), co dodało mu dodatkowego rozpędu i obróciło samochód tak, że zatrzymał się na granicy toru z poboczem. Sam nie użył wstecznego, by na ten tor wjechać. Przestań myśleć tylko o sobie i o tym jaki to jesteś pokrzywdzony, bo kara niesłuszna. I co, może jeszcze spisek? Kara jak najbardziej zgodna z regulaminem, ale widzę że niektórych osób nie da się tutaj przegadać, bo oni wszystko ku*wa wiedzą najlepiej.

P.S. Czekam na hejty.

Dobrze, Ty wiesz lepiej,co bym nie powiedział to i tak nie mam racji bo to Ty jestes szefem.. Trudno, rób jak chcesz
27 mar 2014 10:30

<lol>
27 mar 2014 11:53
I co, może jeszcze spisek?

Ciekawe. Cos coraz więcej tych spisków:)
27 mar 2014 11:57
Cezary Kołcz napisał(a):

<lol>

Czo ten McLaren <lol>
27 mar 2014 13:08
Mam pewne uwagi do kar dodanych przez Rafała odnośnie alei serwisowej.

15.2 Podczas wjazdu oraz wyjazdu z alei serwisowej wyjechanie więcej niż dwoma kołami poza obszar ograniczony przez linie prowadzące do alei jest zabronione i grozi karą czasową 5 sekund oraz 1 punktem karnym.

http://imgur.com/a/xeGvv

Proszę o zapoznanie się z tym linkiem, sadze, ze brakuje paru kar za wjazd do alei serwisowej.
Praktycznie na każdym ze zdjęć z czasów skarg widać wyraźnie, że przekraczanie ciągłej jest 3 kołami.

W poprzednim sezonie CHYBA był taki sam regulamin (chodzi o punkt 15.2), a za lekkie ścięcie ciągłej były kary w Hiszpanii.
Swoją drogą skoro tutaj można było ścinać, a inni nie ścinali (w tym ja) i sporo na tym traciłem, bo po wyjściu z szykany nie dodawałem gazu to czemu nagle w Monaco nie można ścinać linii wyjazdu z alei?

http://www.f1-online.pl/files/F1_I_2014_ F1_Online_odprawa_GP_Monako.pdf

Zmodyfikowane 27 mar 2014 13:42 przez Dawid Czepiela.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 143 478

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.