Nie, następnym razem trzeba mieć głęboko w dupie to, czy ktoś minimalnie wyjeżdża poza tor. Czy to w kwalifikacjach, czy w treningach w naszym regulaminie każde ścięcie oznacza karę. Jak zobaczyłem ścięcie Craftera na adelaide to myślałem że

nę. Bo wychodząc z zakrętu minimalnie wyjechał. Tyle na tym zyskał, że na pewno Ci którzy byli tuż za nim mogli oddychać spokojnie, bo oni pojechali perfekcyjnie.
Mam dość robienia z wyścigów takiego syfu. W gp2 straciłem szansę na walkę o mistrzostwo, dlaczego? Bo kręciłem bączki, przekraczałem prędkość w alei przy wyjeździe bo mnie nuży jazda 60km/h co jedną minutę i straciłem przez to licencję. Straciłem licencję nie powodując ANI JEDNEJ KOLIZJI. Na przykładzie Svettela, szefa GP2 który odebrał mi licencję i sprawdzał te wszystkie bzdury dodam tylko, że po tym jak roz

ił mi wyścig w adelaidzie (seria PSC, jechałem po pewne p1 w wyscigu i mnie rozwalił SPECJALNIE przy dublowaniu) nie zobaczyłem żadnej kary dla niego.
Ścinanie powinno być karane, z tym się zgodzę, ale nie takie minimalne wyjazdy jak na przykładzie Craftera w singapurze (F1 sezon 2013), czy adelaide (GT sezon II 2014). Jak to wygląda w wynikach, jak 10 osób dostaje DQ za bzdury na których nie zyskały.
Odpycha od ligi takie stawianie ścięć ponad wszystko. Jasina (f1 2013) wyprzedził mnie w korei. Walczyliśmy o p2, ale zrobił to wyjeżdżając poza tor. Po zgłoszeniu skargi spadłby o tą pozycję, którą wywalczył bardzo interesującym manewrem i z szacunku do tego, nie zależało mi na zyskaniu pozycji. Miałem opony bardzo zużyte, on świeże, pojechał perfekcyjnie moim zdaniem i dlatego nie należy się za to kara. Teraz Rafik. Uważasz że te skargi dadzą Ci satysfakcję z tego, jak Ty czysto jechałeś?
Dla mnie liczy się rywalizacja i jeśli mam ścinać cały wyścig po to, by w końcówce mieć taką walkę jak z Radkiem, to będę to robił. Będę przycinał agresywnie wszystkie zakręty, żeby tylko mieć walkę. Bo nie dbam o to, czy dostanę karę, czy DQ. Liczy się dla mnie to, jak ja się bawiłem. Miałem fenomenalne tempo, zdarzyło mi się wiele razy wyjechać poza obręb toru, chcesz zgłaszać? Rób to, rywalizacji z Radkiem nie zapomnę bo na tak ciasnym torze zmienialiśmy się pozycjami z 4 razy. I to jest piękno wyścigów
Dodane 22 września 2014 14:59:Radosław Cupał napisał(a):
BZ WBK to grupa Santander.
Dodane 22 września 2014 14:50:
O

To nawet nie wiem w jakim banku mam konto

Dzięki Radek
Zmodyfikowane 22 wrz 2014 13:01 przez
Dawid Kuszel.