FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 wrz 2014 13:37
Każdy kto został ukarany przez ścięcia zagłosuje zgodnie z tym co mówi Widmo.
22 wrz 2014 13:39

To są kierowcy, regulamin w F1 też jest dosyć surowy, ale gdyby wtedy o tym myśleli, nie mielibyśmy dzisiaj czego podziwiać
Dodane 22 września 2014 15:40:
Radosław Cupał napisał(a):
Każdy kto został ukarany przez ścięcia zagłosuje zgodnie z tym co mówi Widmo.

Ja mogę być ukarany za ścięcia. Jeżeli faktycznie mogłem na tym zyskać pozycję
Dodane 22 września 2014 15:41:
Inny przykład?
http://www.f1-online.pl/wyniki/wyscigi/2 /18/258/
Pablos kończy wyścig na P1. Zostaje ukarany za dwukrotne przekroczenie linii wjazdu do pit-stop. Spada na P4. Wyścig wygrywa Wylly, który ścinał zakręty, ale nikt tego nie sprawdził
22 wrz 2014 13:42
Odnośnie ścięć na treningach i kwalifikacjach (bo ciągle zmieniacie tematy): teraz się kłócimy o słuszność reguły, a w takim wypadku byśmy się kłócili o słuszność kary. Mi jako adminowi w tym wypadku wszystko jedno, zrobię jak wolą kierowcy.
Zmodyfikowane 22 wrz 2014 13:42 przez Rafał Cupał.
22 wrz 2014 13:42

Post został usunięty przez autora

22 wrz 2014 13:52
Dawid Kuszel napisał(a):
Czy szefowie serii uwielbiają sprawdzać ścięcia? Szefie GT, powodzenia na sprawdzaniu ścięć z Nordschleife!

Po co sprawdzać te ścięcia z treningu? Co? Przecież to ani nie zmienia umiejętności kierowcy, ani nie pomaga mu w wyścigu. To jego sprawa czy ścina, czy nie i w kwalifikacjach za to oberwie

Nie chce mi się sprawdzać. Ale zostając szefem serii automatycznie zgodziłem się na to.
22 wrz 2014 13:58
A mówiłem po wyścigu: "Jeśli trafi się jakiś ku*as i zacznie składać skargi za każde ścięcie, to cała stawka będzie miała przeje*ane". Dzięki Rafik, nie zawiodłem się na tobie. Jestem ciekaw czy złożysz też na swoje ścięcia, zespinowanie P. Jakowanisa i spychanie mnie z toru.
Zdecydowanie za mało spędzasz czasu z ludźmi, bo zanikł u ciebie instynkt kultury, wyrozumiałości i zdrowej rywalizacji. Jak w ogóle można cieszyć się z zyskanej pozycji po konfidenckich i skur*ysyńskich akcjach? Nie złożyłem skargi na ciebie w Bahrajnie, bo pomyślałem: "A ch*j tam... Zdarza się... To tylko wyścig". Ale twoje myślenie wygląda tak: "Ja jestem pedantycznym ch*jem, nie potrafię uczestniczyć w rywalizacji, nie mam wyników, więc inni też nie będą mieli". Proszę bardzo, składaj skargi, rozwal świetnie zapowiadającą się frekwencję.
Co do płatnych wyścigów, to uważam, że to zły pomysł, bo nowi kierowcy nie będą mogli przez to wystartować.
22 wrz 2014 14:07
Co do płatnych wyścigów, to uważam, że to zły pomysł, bo nowi kierowcy nie będą mogli przez to wystartować.

Nowi kierowcy, jakby nie wykręcili progu czasowego, też by tak czy siak nie wystartowali. Po jednym GP w jakimś zespole mieliby już wystarczającą ilość gotówki na start w następnym przy nieobecności na kwalifikacjach.
22 wrz 2014 14:08
Na miejscu Oskara, pier*oliłbym taką jazdę w lidze konfidentów i osób, które muszą zrekompensować sobie swoje małe ego, pokazując jaki to on jest mściwy "online".
22 wrz 2014 14:14
O kurde... Rafik zaczął pogrom ?
22 wrz 2014 14:21
Patryk Łucków napisał(a):
O kurde... Rafik zaczął pogrom ?

Żaden pogrom. Zgłosiłem tylko skargi na większe wyjazdy poza tor kierowcy, któremu pomogło to w utrzymaniu się przede mną na mecie i kierowcy za mną, który mógłby mnie wyprzedzić gdyby ktoś na mnie złożył skargi.

A Wasze emocjonalne podejście do skarg jest pełne hipokryzji.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
25 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 918 909

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.