FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
1 sty 2016 11:35
Ja sądzę, że trzeba dobrze zacząć ten rok dlatego przesyłam ten link :P

http://noizz.pl/jedzenie/antoni-macierew icz-w-kuchni-podbija-internet/ygw4feb?ut m_source=fb_onet&utm_medium=social&a mp;utm_campaign=TA_Onet

Wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2016! ;)
1 sty 2016 12:11
Wszystkiego najlepszego w 2016 roku :D
1 sty 2016 15:49
Dobry wieczor cos się... coś się popsulo i nie bylo mnie slychac... to powtorze jeszcze raz. Wynik polskich skoczków w sezonie 2015/2016 to jest jakas porazka. Ja mysle ze to sztabowe <cenzura> glupie spoleczenstwo, ta <cenzura> banda inbecyli, ktora tak wytrenowała naszych zdolnych skoczków to jest jakies <cenzura> nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy, jesli tyle dla was znaczy, trenerzy takie zangaaa, takie zangazowanie jak ich, gdzie postawili swoją rodzine, swoje zycie prywatne, karierę i wszystko inne i dla was znaczylo to tylko <cenzura> 7 czy 8 punktów na konkurs to was sie powinno <cenzura><cenzura>. Tak sie powinno was <cenzura>ac, jak tylko was moze <cenzura>ac Tajner. Włodarczyk was tak nie wyruchal jak wyrucha was Tajner <cenzura>, az was kukle beda swedzialy z bolu. To jest dramat <cenzura>, to jest dramat, ze w tym antyludzkim panstwie, w tym panstwie, w ktorym media <cenzura> nie byly w stanie powiedziec ze Kamila Stocha zbezszczeszczono, ze ten czlowiek ma 2 złote medale olimpijskie, że te trenerskie <cenzura>, powtarzam trenerskie <cenzura>, trenerskie <cenzura> z tego czlowieka zrobiły buloklepa i na trzecią dziesiątkę, że to nie jest czyms wartym tego, by w końcu zmienić prezesa i trenera. Bedzie was prezes ruchal w dupe. Bedzie was prezes <cenzura> dymal tak, jak was jego poprzednik nie dymał. Ta <cenzura>, ten maly karierowicz, <cenzura>any Tajner smiec, zniszczy was. Maciusiaki, Mateje, Kruczki, telewizje publiczne beda wam <cenzura> odbieraly smak skoków. Wy <cenzura> idioci, narodowi polscy idioci, ja mam to w <cenzura>zie <cenzura>. Bo mogę oglądać inny sport. Bede oglądał <cenzura> tak. Wy<cenzura>e jeszcze dzisiaj, juz satelita kupiona z Polsatu, i bede sie z was <cenzura> frajery smial ze wy takie glupie są. Tacy <cenzura> <cenzura>e, ktore to kurestwo tajnerowskie trzymają. Nie na Pointera, nie na Kojonkowskiego, tylko na jakies <cenzura> Kruczków buloklepów w dupe <cenzura>anych <cenzura>, na Maciusiaków serwismenów postawili. To jest ta wlasnie <cenzura> reprezentacja, przez taka <cenzura>e reprezentacje, przez was <cenzura>, <cenzura>e, nic sie w tych skokach nie zmieni, bo jestescie <cenzura> warci i trzeba was <cenzura>ac, ruchac, i na was zarabiac, bo jestescie banda narodowych <cenzura>ow i nieudacznikow. Rozumiecie to? A wam kochani, ktorzyscie chcieli zmienić trenera, zmienić prezesa, dziekuje! Bo to garstka kibiców, garstka kibiców, to jest 70 osob, moze 80... Wylacz tego Szczęsnego, bo ci go wylacze na amen. Tak, tak, tylko to sie w tej <cenzura>ie kadrze nadaje. Powiedziec wam w <cenzura> wreszcie, wy glupie <cenzura>e, ze jestescie prymitywami, ze <cenzura> wasze <cenzura> punkty to jest wasz majestat! Wasza godnosc! Awans <cenzura> w kwalfikacjach i drobne punkty, to wy <cenzura> Polacy, <cenzura> z wami. Nie warto bylo <cenzura>, nie warto bylo zrobic nic, co wy sie... aa szkoda <cenzura> gadac, szkoda szczepic ryja, naprawde niech was... Sluchajciem ci ktorzyście glupie <cenzura> popierali Tajnera, niech was szlak trafi. <cenzura> warci jestescie, antykibicami jestecie. Dobranoc.
Co jest <cenzura> pedale, co chciales powiedziec? Dobra, narazie, wy<cenzura>am.
<cenzura>, szkoda mitycznych treningów, szkoda <cenzura> bylo ujawnianiac afery kombinezonowej, ta glupia kadra, ci głupi trenerzy, <cenzura> was na Wielką Krokiew tylko zaprowadzic, <cenzura>, belkę w lesie ustawić, szkoda <cenzura>, szkoda bylo na was cokolwiek wy glupie <cenzura>e wy...
2 sty 2016 11:12
"Ale nie klnij!"
2 sty 2016 13:48
Wiecie skąd pobrać Assetto Corsa nawet demo ?
2 sty 2016 15:02
Marcin Kowalski napisał(a):

Z internetu.
2 sty 2016 15:18
Marcin Kowalski napisał(a):

Tu masz pełną wersję :
https://www.skidrowreloaded.com/assetto- corsa-codex/
2 sty 2016 15:29
Ewentualnie stąd
Dodane 3 stycznia 2016 00:52:
http://www.twitch.tv/janusz0821
3 sty 2016 17:55
Jest tu ktoś?
3 sty 2016 18:10
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Jest tu ktoś?

Nikogo nie ma <lol>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
18 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 644 893

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.