FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 lut 2016 18:13
Zmieniać a nie czekać na zbawienie
Zmodyfikowane 16 lut 2016 18:13 przez Damian Wolkiewicz.
16 lut 2016 18:28
Serio? Nakładacie punkty karne za komunikacje w związku z dużym pingiem przeciwnika..? Tym bardziej odbyło się to na formującym.. Trochę logiki i przemyślenia moim zdaniem. Równie dobrze mogłem to olać , Majka złapał by laga i wy<cenzura>ał połowe stawki lagiem na T1.
16 lut 2016 18:31
Konrad Żerebiec napisał(a):
Serio? Nakładacie punkty karne za komunikacje w związku z dużym pingiem przeciwnika..? Tym bardziej odbyło się to na formującym.. Trochę logiki i przemyślenia moim zdaniem. Równie dobrze mogłem to olać , Majka złapał by laga i wy<cenzura>ał połowe stawki lagiem na T1.

Po części poruszyłem ten temat na zamkniętym forum, ale jak zawsze lepiej mieć wszystko gdzieś ;)
16 lut 2016 18:34
Kolejnym razem OBIECUJĘ, nie odezwę się, a zdarzy się jakaś chora sytuacja i będzie spina czemu nikt nic nie powiedział halo halo.. Majce napisałem i pomogło, ping ogarnął i było okej. Rozumiem punkty za offtopic ale ping to raczej najważniejsza sprawa przed startem do wyścigu.
Konto usunięte
16 lut 2016 19:08
Dokładnie! Kiedyś dostałem 3 punkty karne za to, że napisałem, że kierowca startujący przede mną w GT jeszcze przed formującym właśnie zniknął i ma ping 1000... Ja wiem, że jeszcze analiza tego co ktoś napisał a nie tylko sprawdzenie faktu, że napisał to dodatkowa robota, ale jednak...

I popieram zmianę toru Monaco. Ta wersja jest straszna a partia w tunelu i tuż za nim w ogóle nie przypomina tego co powinna.
Zmodyfikowane 16 lut 2016 19:09 przez Konto usunięte.
16 lut 2016 20:39
Konrad Żerebiec napisał(a):

Bo to jest zadanie szefostwa serii (OH WAIT! XD)... kontroli sesji, a nie Twoje. Co nie zmienia faktu, że kara głupia.
Dodane 16 lutego 2016 21:39:
Rafał Cupał napisał(a):
Już raz zmieniliśmy wersję na nowszą i z powodu narzekań musieliśmy wrócić do tej obecnej.

To chyba zamyka sprawę zmiany toru.
Zmodyfikowane 16 lut 2016 20:49 przez Paweł Andrzejewski.
16 lut 2016 21:07
I tak za tydzień redukcja, więc żadnych punktów nie będziesz miał na koncie...
16 lut 2016 22:08
Jutro zajmę się nową wersją toru Monako na bazie IMT 2013, o ile do południa nie pojawi się sprzeciw.
17 lut 2016 10:00
To samo ze Śmieją... koleś miał w wyścigu startować bez skrzydła? Ludzie. Gość w swoim pierwszym GP dostał 40 punktów karnych.
Dlatego napisałem, że jedzie bez skrzydła i dostaję punkty karne? Przecież gdybym tego nie napisał to być może tak by pojechał i rozkur*ił połowę stawki...
Błagam. Rozumiem jakieś pier*olenie głupot, ale nit akie sytuacje, że za ping albo za takie info...
Zmodyfikowane 17 lut 2016 10:07 przez Mateusz Tomaszewski.
17 lut 2016 10:25
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
To samo ze Śmieją... koleś miał w wyścigu startować bez skrzydła? Ludzie. Gość w swoim pierwszym GP dostał 40 punktów karnych.
Dlatego napisałem, że jedzie bez skrzydła i dostaję punkty karne? Przecież gdybym tego nie napisał to być może tak by pojechał i rozkur*ił połowę stawki...
Błagam. Rozumiem jakieś pier*olenie głupot, ale nit akie sytuacje, że za ping albo za takie info...

Stracilby najwyżej licencję...
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
37 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 488 307

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.