Paweł Andrzejewski napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Jak dla mnie jest za późno na zmiany. Takie wnioski powinno się składać conajmniej tydzień przed pierwszą sesją.
Yhy, w II 2014 jak dobrze pamiętam nie sapałeś, że tor był zmieniany w piątek(?). Nie mówiąc o Kanadzie w I 2014
Zmiana nie była mi na rękę, gdyż byłem przyzwyczajony do poprzednej wersji. Co więcej, na "starej" Kanadzie jechało mi się lepiej. Więc chyba nie muszę tłumaczyć dalej.
Co więcej, w I 2014 sam zgłosiłem propozycję Silverstone, która jest do teraz. Złożyłem ją w sobotę, a nie we wtorek/poniedziałek.
Dodane 17 lutego 2016 18:50:A w sumie... Róbta, co chceta z Monako. I tak połowa się rozbije niezależnie od wersji, w tym ja.
Jak dla ciebie środa to późno, to mogę zapowiedzieć, że mam
lepszą wersję Kanady, zamiast tego prehistorycznego wynalazku, który mulimy od 4-5 sezonów. Z jednej strony rozumiem, że Rafik nie czasu etc. ale ile można jeździć ciągle na tym samym. Np. Kanada którą męczymy ciągle to jest 08 z dziurami na nawrocie
BTW. Fatalne malowanie Red Bulla, Nasri pewnie je robił xDD
Mateusz Kulesza napisał(a):
Konrad Żerebiec napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Jutro zajmę się nową wersją toru Monako na bazie IMT 2013, o ile do południa nie pojawi się sprzeciw.
Co w tym poście jest niezrozumiałego?
No czekamy.. zająć się można, a kiedy będzie dostępne.. A przydało by się coś pojeździć. To nie jest proste jak Malezja.
No i bardzo dobrze, że toru jeszcze nie ma. Piątkowy trening jest od trenowania. Ile można bocic...
Powiedział szef McLarena, który w Malezji zrobił z 200 okrążeń xDD
Zmodyfikowane 17 lut 2016 18:33 przez
Aleksy Mainusz.