FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 lut 2016 16:46
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Jutro zajmę się nową wersją toru Monako na bazie IMT 2013, o ile do południa nie pojawi się sprzeciw.

Co w tym poście jest niezrozumiałego?

No czekamy.. zająć się można, a kiedy będzie dostępne.. A przydało by się coś pojeździć. To nie jest proste jak Malezja.
17 lut 2016 17:09
Konrad Żerebiec napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Jutro zajmę się nową wersją toru Monako na bazie IMT 2013, o ile do południa nie pojawi się sprzeciw.

No czekamy.. zająć się można, a kiedy będzie dostępne.. A przydało by się coś pojeździć. To nie jest proste jak Malezja.

No i bardzo dobrze, że toru jeszcze nie ma. Piątkowy trening jest od trenowania. Ile można bocic...
17 lut 2016 17:13
Stara wersja toru Monako miała jeszcze jedną zaletę: była wydajna. A nową będę musiał przerabiać, żeby działała na systemach 32-bitowych.
17 lut 2016 17:14
Mateusz Kulesza napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

No i bardzo dobrze, że toru jeszcze nie ma. Piątkowy trening jest od trenowania. Ile można bocic...

Otóż to. Poza tym, na Monako każdy jeździł tysiąc razy odkąd bawi się w simracing.
Zmodyfikowane 17 lut 2016 17:15 przez Cezary Kołcz.
17 lut 2016 17:15
Cezary Kołcz napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

Otóż to. Poza tym, każdy na Monako jeździł tysiąc razy odkąd bawi się w simracing.

Simracing to nie przelewki.
Zmodyfikowane 17 lut 2016 17:15 przez Marcel Pawiński.
17 lut 2016 17:39

Post został usunięty przez autora

17 lut 2016 17:44
Aleksy Mainusz napisał(a):
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Jak dla mnie jest za późno na zmiany. Takie wnioski powinno się składać conajmniej tydzień przed pierwszą sesją.

Yhy, w II 2014 jak dobrze pamiętam nie sapałeś, że tor był zmieniany w piątek(?). Nie mówiąc o Kanadzie w I 2014 <ok>

Zmiana nie była mi na rękę, gdyż byłem przyzwyczajony do poprzednej wersji. Co więcej, na "starej" Kanadzie jechało mi się lepiej. Więc chyba nie muszę tłumaczyć dalej.

Co więcej, w I 2014 sam zgłosiłem propozycję Silverstone, która jest do teraz. Złożyłem ją w sobotę, a nie we wtorek/poniedziałek.
Dodane 17 lutego 2016 18:50:
A w sumie... Róbta, co chceta z Monako. I tak połowa się rozbije niezależnie od wersji, w tym ja. <lol>
Zmodyfikowane 17 lut 2016 17:50 przez Paweł Andrzejewski.
17 lut 2016 18:16
Jak dla mnie jest za późno na zmiany. Takie wnioski powinno się składać conajmniej tydzień przed pierwszą sesją.

Yhy, w II 2014 jak dobrze pamiętam nie sapałeś, że tor był zmieniany w piątek(?). Nie mówiąc o Kanadzie w I 2014 <ok>

Zmiana nie była mi na rękę, gdyż byłem przyzwyczajony do poprzednej wersji. Co więcej, na "starej" Kanadzie jechało mi się lepiej. Więc chyba nie muszę tłumaczyć dalej.

Co więcej, w I 2014 sam zgłosiłem propozycję Silverstone, która jest do teraz. Złożyłem ją w sobotę, a nie we wtorek/poniedziałek.
A w sumie... Róbta, co chceta z Monako. I tak połowa się rozbije niezależnie od wersji, w tym ja. <lol>

Ty się chociaż roz<cenzura>iesz, mnie neostrada wy<cenzura>i xd
17 lut 2016 18:31

Jak dla ciebie środa to późno, to mogę zapowiedzieć, że mam lepszą wersję Kanady, zamiast tego prehistorycznego wynalazku, który mulimy od 4-5 sezonów. Z jednej strony rozumiem, że Rafik nie czasu etc. ale ile można jeździć ciągle na tym samym. Np. Kanada którą męczymy ciągle to jest 08 z dziurami na nawrocie <wyśmiewacz>

BTW. Fatalne malowanie Red Bulla, Nasri pewnie je robił xDD

Rafał Cupał napisał(a):

Powiedział szef McLarena, który w Malezji zrobił z 200 okrążeń xDD
Zmodyfikowane 17 lut 2016 18:33 przez Aleksy Mainusz.
17 lut 2016 18:37
Jak mam kilka godzin poświęcać na ukrywaniu tysiąca drzew, statków, budynków, lamp, krzaków, kamer i innych bzdur, żeby tor nie zużywał całego ramu komputera (tak jak to teraz robię z Monako) tylko dlatego, bo Wam się znudziła wersja toru i chcecie poczuć jakąś różnicę, to ja chyba podziękuję za taką rozrywkę.
Dodane 17 lutego 2016 19:41:
Żeby grać na tym nowym torze będzie musieli posiadać system 64-bitowy, 4 GB RAMu i mieć "wgranego patcha 4 GB", w przeciwnym razie będziecie musieli grać na niskich detalach, na których nie widać już prawie nic poza samym torem i bandami.
Dodane 17 lutego 2016 20:01:
Bardzo proszę (zapoznajcie się z uwagą!):
http://www.f1-online.pl/pobieralnia/9/42 9/
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
37 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 488 321

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.