FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 lut 2016 10:46
Marcel Pawiński napisał(a):
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
To samo ze Śmieją... koleś miał w wyścigu startować bez skrzydła? Ludzie. Gość w swoim pierwszym GP dostał 40 punktów karnych.
Dlatego napisałem, że jedzie bez skrzydła i dostaję punkty karne? Przecież gdybym tego nie napisał to być może tak by pojechał i rozkur*ił połowę stawki...
Błagam. Rozumiem jakieś pier*olenie głupot, ale nit akie sytuacje, że za ping albo za takie info...

Stracilby najwyżej licencję...

Nie przekonuje mnie to zupełnie...
Koszt jego licencji, a koszt czasu poświęconego przez ludzi na seta i trening przed wyścigiem - wybieraj ;)
17 lut 2016 11:55
Powiem tak:
Kontrola sesji sprawdziła przed startem wyścigu GP2 pingi i Mateusz Majka miał podobno 100 więc to jest jeszcze w miarę ping. Gdy kierowcy ruszyli na okrążenie formujący ping podobno podskoczył Majce. Co to jest winna kontrola sesji? A co do Pana z ferrari który stracił skrzydło. Koleś musiał widzieć chyba jak w coś uderzył, że czegoś mu brakuje. xD

A co do tych wiadomości podczas race to nie wiem czy wiecie, ale jest taka fajna komenda: /w Marcin Rozporek. Wiadomość leci tylko do odbiorcy nie do wszystkich i nie macie wtedy punktów karnych i bólu dupy. ;)
17 lut 2016 11:59
Panowie, narzekając na regulamin na forum ogólnym nie zmienicie nic. Jeżeli sądzicie, że każdy kierowca ma prawo w trakcie wyścigu albo jego konkretnej części napisać dowolne uwagi techniczne, które sam uzna za potrzebne, to bardzo proszę napisać o tym tutaj:
http://www.f1-online.pl/forum/tematyczne /7/26/
I tam omówimy ten temat.
17 lut 2016 12:11
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Powiem tak:
Kontrola sesji sprawdziła przed startem wyścigu GP2 pingi i Mateusz Majka miał podobno 100 więc to jest jeszcze w miarę ping. Gdy kierowcy ruszyli na okrążenie formujący ping podobno podskoczył Majce. Co to jest winna kontrola sesji? A co do Pana z ferrari który stracił skrzydło. Koleś musiał widzieć chyba jak w coś uderzył, że czegoś mu brakuje. xD

A co do tych wiadomości podczas race to nie wiem czy wiecie, ale jest taka fajna komenda: /w Marcin Rozporek. Wiadomość leci tylko do odbiorcy nie do wszystkich i nie macie wtedy punktów karnych i bólu dupy. ;)

Pieczyk - uwierz mi, że jak jedziesz nawet formujące to nie jest latwo napisać wiadomość ;) A co mówić jeszcze o konkretnym adresowaniu ;)
A co do kolegi z Ferrari - no to skoro widział to tym bardziej stwarzał uzasadnione zagrożenie ;)
17 lut 2016 15:04
Jest środa.. pojawi się nowy tor czy jednak jedziemy to co jest.. bo nie wiem czy jest sens trenować.
17 lut 2016 15:07
Rafał Cupał napisał(a):
Jutro zajmę się nową wersją toru Monako na bazie IMT 2013, o ile do południa nie pojawi się sprzeciw.

Co w tym poście jest niezrozumiałego?
17 lut 2016 16:22
Jak dla mnie jest za późno na zmiany. Takie wnioski powinno się składać conajmniej tydzień przed pierwszą sesją.
17 lut 2016 16:26
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Jak dla mnie jest za późno na zmiany. Takie wnioski powinno się składać conajmniej tydzień przed pierwszą sesją.

Ciekawe jak miał ktoś zgłosić, jak tor był w pobieralni od poniedziałku <ok> ( przynajmniej ja dopiero widziałem, pozatym kogo interesowało Monaco, skoro jechalismy na Malezji )
17 lut 2016 16:33
Paweł Andrzejewski napisał(a):

Yhy, w II 2014 jak dobrze pamiętam nie sapałeś, że tor był zmieniany w piątek(?). Nie mówiąc o Kanadzie w I 2014 <ok>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
37 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 488 300

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.