1. Nie zadaj ode mnie odpowiedzi na pytania na ktore sam je powinienes znac, 3 razy wypominajac sie ze scialem.
2. Zamiast marudzic na forum ze wyprzedzilem poza torem co efekt dalo niewielki bo z Marcelem lecieliscie poza tor, nie latwiej ku*wa bylo zlozyc skarge na to?
3. Czy ja obrazilem Twoja jazde tak z du*y, czy moze jednak Ty zaczales i dalej ciagnales temat? Moze Ci podpowiem:
"Polecam sobie obejrzec 37:51 jak wyprzedzasz poza torem.
No i piekny zjazd do boksu gdzie oczywiscie trzymasz sie linii.

za poczucie sprawiedliwosci
Bo juz ile razy mi w dupsko wjechales na dohamowaniu to sie nie chce pisac"
4. Staram sie. Uwierz mi staram sie zachowac spokoj i traktowac Cie z szacunkiem ale nie dajesz mi do tego powodow, najpierw pierdzieląc mi wyscig, wyklocac sie o cos czego nie zrobilem i co gorsza, upierajac sie ze hamujac

pol kilometra za mna zadasz zostawienia Ci miejsca bo caly tor jest Twoj, a Ty jestes niewinny.
Dodane 15 marca 2016 13:19:Zazwyczaj nie skladam skarg. Zdarza sie ze ktos mnie walnie. Stalo sie. Ale nie zamierzam puszczac bokiem sytuacji gdzie ktos twierdzi ze jak jezdzimy w symulatorze to mozna sie rozpychac i wypychac innych w celu zyskania pozycji olewajac jakiekolwiek zasady, w tym fair play. To sie nie tyczy tylko Ciebie ale tez takie osobistości jak Adam Jurzysta, Radoslaw Bogusz, wiekszosc stawki GP2 czy nawet Maciej Mlynek, ktory w Monako na ostatnim zakrecie zaprezentowal swoj styl wyprzedzania, a to nie jest Jego pierwszy raz. Mam wielka nadzieje, ze skladanie skarg choc troche przyczyni sie do zwiekszenia bezpieczenstwa na torze.