FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 mar 2016 22:58
Mateusz brak słów... Zostawię to bez komentarza.
15 mar 2016 00:17

Zapamiętajcie tę gifę
Zmodyfikowane 15 mar 2016 00:20 przez Paweł Andrzejewski.
15 mar 2016 05:23
Rafał Cupał napisał(a):
No dobra, napiszę tym razem wprost. W serii GT jeździ Radosław Cupał, mój młodszy brat. Ja tylko oglądam relację.

Hahaha. Widzisz Rafał, dlatego Ci mówię zawsze abyś pisał wprost. xDDD
Dodane 15 marca 2016 06:37:
Jak tu widzę jak mnie nie ma to ładnie się bawicie. xD

Łooo jeszcze Nasri dołączył z jakiś znowu narzekaniem także ja czekam na kolejne strony spamu:
15 mar 2016 07:41
Dawid Czepiela napisał(a):
Cały dzień mnie nie było na stronie, a tu 6 stron spamu. Typowa gównoburza po wyścigach. :D
Dodane 14 marca 2016 23:38:
Mateuszu Boguszu, małe pytanie.
Po co te skargi na Konrada? Skończyłeś przed nim, on nie zgłasza skarg na Ciebie, to po co Ty zgłaszasz na niego? Żeby nagle Radek przed niego przeskoczył po karach, gdzie w wyścigu stracił 26 sekund? Żenada.
Dodane 14 marca 2016 23:39:
Z Mohito to samo dwa tygodnie temu w Turcji. Kogoś coś chyba boli, że nagle się przestało wygrywać.

Nie chcę tutaj nikogo bronić. Ale oglądałem walkę Konrada z Mateuszem. I tu nie chodzi o to żeby Radek zyskał tylko o ZASADY.
15 mar 2016 08:51
Patryk Gerber napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Cały dzień mnie nie było na stronie, a tu 6 stron spamu. Typowa gównoburza po wyścigach. :D
Dodane 14 marca 2016 23:38:
Mateuszu Boguszu, małe pytanie.
Po co te skargi na Konrada? Skończyłeś przed nim, on nie zgłasza skarg na Ciebie, to po co Ty zgłaszasz na niego? Żeby nagle Radek przed niego przeskoczył po karach, gdzie w wyścigu stracił 26 sekund? Żenada.
Dodane 14 marca 2016 23:39:
Z Mohito to samo dwa tygodnie temu w Turcji. Kogoś coś chyba boli, że nagle się przestało wygrywać.

Nie chcę tutaj nikogo bronić. Ale oglądałem walkę Konrada z Mateuszem. I tu nie chodzi o to żeby Radek zyskał tylko o ZASADY.
Konto usunięte
15 mar 2016 09:26
Radosław Cupał napisał(a):

Więc zamilknij i nie chwal się nieznajomością regulaminu.

Fakt masz racje nie czytalem tego punktu dokladnie bo jestem przyzwyczajony ze na kazdym portalu wyjazd poza linie nawet jednym kolem jest wyjazdem.

To udowodnij jeszcze ze zgodnie z regulaminem wyprzedziles poza torem i nic sie nie stalo....

Bo zadalem Ci dwa proste pytania i po 6 stronach spamu mam dopiero odpowiedz na jedno. I nic nie robisz tylko tlumaczysz mi moje "bledy". Ja swoje znam a do tego sa zgloszone. Wiec nie rozumiem po co zaczales caly temat ze ja to i to zrobilem zle zamiast odpowiedziec na proste dwa pytania.

A do tego zeby komus mowic ze ma zamilknac to jeszcze jestes zbyt wielkim szczylem - zeby zwracac sie do kogos w ten sposob. Bo jak troche podrosniesz to zrozumiesz ze takich zwrotow sie nie uzywa
Zmodyfikowane 15 mar 2016 10:18 przez Konto usunięte.
15 mar 2016 12:08
1. Nie zadaj ode mnie odpowiedzi na pytania na ktore sam je powinienes znac, 3 razy wypominajac sie ze scialem.
2. Zamiast marudzic na forum ze wyprzedzilem poza torem co efekt dalo niewielki bo z Marcelem lecieliscie poza tor, nie latwiej ku*wa bylo zlozyc skarge na to?
3. Czy ja obrazilem Twoja jazde tak z du*y, czy moze jednak Ty zaczales i dalej ciagnales temat? Moze Ci podpowiem:
"Polecam sobie obejrzec 37:51 jak wyprzedzasz poza torem.
No i piekny zjazd do boksu gdzie oczywiscie trzymasz sie linii.

<brawo> za poczucie sprawiedliwosci

Bo juz ile razy mi w dupsko wjechales na dohamowaniu to sie nie chce pisac"
4. Staram sie. Uwierz mi staram sie zachowac spokoj i traktowac Cie z szacunkiem ale nie dajesz mi do tego powodow, najpierw pierdzieląc mi wyscig, wyklocac sie o cos czego nie zrobilem i co gorsza, upierajac sie ze hamujac <cenzura> pol kilometra za mna zadasz zostawienia Ci miejsca bo caly tor jest Twoj, a Ty jestes niewinny.
Dodane 15 marca 2016 13:19:
Zazwyczaj nie skladam skarg. Zdarza sie ze ktos mnie walnie. Stalo sie. Ale nie zamierzam puszczac bokiem sytuacji gdzie ktos twierdzi ze jak jezdzimy w symulatorze to mozna sie rozpychac i wypychac innych w celu zyskania pozycji olewajac jakiekolwiek zasady, w tym fair play. To sie nie tyczy tylko Ciebie ale tez takie osobistości jak Adam Jurzysta, Radoslaw Bogusz, wiekszosc stawki GP2 czy nawet Maciej Mlynek, ktory w Monako na ostatnim zakrecie zaprezentowal swoj styl wyprzedzania, a to nie jest Jego pierwszy raz. Mam wielka nadzieje, ze skladanie skarg choc troche przyczyni sie do zwiekszenia bezpieczenstwa na torze.
15 mar 2016 12:35
I spadku frekwencji w lidze.
15 mar 2016 12:42
Mysle ze lepiej jezdzic w dziesiatke i scigac sie na wysokim poziomie niz uzerac sie z ludzmi ktorzy nie potrafia wyprzedzac. A jak nie chca sie nauczyc to tylko ich wina. Dla kierowców z czolowki to ze jedzie 9 innych kierowcow z ktorymi sciga sie jak rowny z rownym jest lepsze niz jak jedzie 18 z ktorych 9 rozwala wszystkich na t1, jada wolno i utrudniaja dublowanie. Poza tym jest roznica miedzy skargami za kolizje a dupnymi w ilosci ok. 300 skargami za minimalne i niewazne sciecia toru.
Zmodyfikowane 15 mar 2016 12:45 przez Radosław Cupał.
Konto usunięte
15 mar 2016 13:05
Ja nie będę składał na to skargi, tylko informuję kierowcę Vetivera oraz Brabusa (był to Maciej Żmudziński i Błażej Młynek) aby następnym razem uważali podczas dublowania. Mały włos i zakończyłbym na Was obu wyścig a mrugałem światłami przez dwie proste, że nadjeżdżam, dziękuję za uwagę.
Zmodyfikowane 15 mar 2016 13:06 przez Konto usunięte.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 446 089

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.