Radosław Cupał napisał(a):
1. Nie zadaj ode mnie odpowiedzi na pytania na ktore sam je powinienes znac, 3 razy wypominajac sie ze scialem.
No i pierwszy pokaz Twojej dojrzalosci i postawy fair. Ja jezeli sie pomylilem przyznaje sie do tego.
2. Zamiast marudzic na forum ze wyprzedzilem poza torem co efekt dalo niewielki bo z Marcelem lecieliscie poza tor, nie latwiej ku*wa bylo zlozyc skarge na to?
Przejrzyj powtorek to ze bylem za torem to prawda nie chcialem po chamsku wracac i zajezdzac dlatego przyhamowalem i jechalem bardziej po zew zebys nie mial ale.
A ze jestes taki fair to sobie poleciales poza torem - sciecie tego zakretu daje zysk na lapie ok 0.2s.
A nie skladam skarg bo zdaje sobie sprawe ze kazdy popelnia bledy no oprocz Ciebie bo Ty miszczem kierownicy jestes.
4 Bo juz ile razy mi w dupsko wjechales na dohamowaniu to sie nie chce pisac
Przeciez sam sie do tego wczesniej przyznales i nazwales to szczypaniem czy jak tam chcesz. Kazde takie Twoje szczypanie powoduje niestabilnosc
i niepewnosc a tym samym gorsze czasy. Bo moj drogi wyobraz sobie ze sa tacy co czasem wylaczaja niektore pomoce i staraja sie jechac bez nich.
Ale nie zamierzam puszczac bokiem sytuacji gdzie ktos twierdzi ze jak jezdzimy w symulatorze
to mozna sie rozpychac i wypychac innych w celu zyskania pozycji olewajac jakiekolwiek zasady, w tym fair play.
Pokaz mi ten to palcem zebym uwierzyl ze snie kiedy ja tak powiedzialem ? A Ty jestes fair (podpowiem pkt 1 i 4) ?
wyklocac sie o cos czego nie zrobilem
Po raz kolejny mijasz sie z prawda i mowisz pol prawde patrz pkt 1
Poza tym zglaszasz mi wypchniecie z toru gdzie to ja jestem poszkodowanym.
Do tego jak samo to nazwales przez moje lekkie szczypniecie w T1 ktos wyjezdza na zew nic sie nie dzieje. Ja zeby byc fair nie korzystam z tego i spokojnie za nim dojerzdzam do T2.
Nikomu nic sie nie stalo i wszyscy jechali dalej. Ale Krol fair play - oczywiscie zglasza. Zreszta potem ten zawodnik zrobil to samo bo wjechal we mnie tez przed T1 przez co ja wyjechalem na zew. Szkoda ze krol nie widzial
Jak tak patrze na to co napisalem i
najpierw pierdzieląc mi wyscig
to maluje mi sie obraz malego, zakompleksionego chlopczyka,
ktory jest klamczuchem bo mowi tylko tyle ile jest mu na reke no i jest miszczem w swoim fachu.
Juz takiego jednego Polska ma - dam Ci podpowiedz ma kota, nie ma konta.
Zmodyfikowane 15 mar 2016 21:24 przez Konto usunięte.