FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 mar 2016 18:09
Skargi rzeczywiście za kolizje, wypychanie jeszcze można zrozumieć, ale jak ktoś ciuła za opuszczenia toru, które zdarzą się 2-3 razy w wyścigu ( nie mówię tu o laserach pokroju Kowalskiego), to aż ręce załamać.

BTW. W GT widać już pierwsze zabawy w oddawanie na skargach. Przykre, że żadna strona nie chce być mądra i siedzi nad powtórką, zamiast zająć się swoimi błędami.
15 mar 2016 18:40
Ja chciałem dorzucić coś od siebie, tak wyjątkowo, ale się spóźniłem :C No trudno.
15 mar 2016 19:17
Dawno nie było, więc...

15 mar 2016 20:09
Radosław Cupał napisał(a):
Zazwyczaj nie skladam skarg. Zdarza sie ze ktos mnie walnie. Stalo sie. Ale nie zamierzam puszczac bokiem sytuacji gdzie ktos twierdzi ze jak jezdzimy w symulatorze to mozna sie rozpychac i wypychac innych w celu zyskania pozycji olewajac jakiekolwiek zasady, w tym fair play. To sie nie tyczy tylko Ciebie ale tez takie osobistości jak Adam Jurzysta, Radoslaw Bogusz, wiekszosc stawki GP2
.

Widzisz kolego chwilowo się tylko przyglądam tej fali, tak zwanego "hejtu", łatwo ci przychodzi oskarżanie innych, o nieumiejętną jazdę i "rozpychanie. Ja radziłbym ci przejrzeć powtórkę wyścigu a szczególnie początek, z pozycji twojego samochodu. Nie miałem weny by przeglądać cały wyścig ale lukłem tylko jakies 20 minut i znalazłem co najmniej 7 twoich kontaktów z innymi kierowcami. Założę się że ja tyle kontaktów nie mialem a cały czas starasz się przedstawić mnie jako kierowcę który nie umie jeździć "fair play". Wyobraź sobie, że jeżdżę w wyścigach długodystansowych (ostatnio Sebring 12h w VEC) i nikt, nigdy nie zgłosił na mnie kary. Teraz zadaj sobie pytanie czy jeżdżąc takim stylem jak ty dałbyś radę jechać non stop 5 czy 6 godzin nie walnąć ani nawet nie musnąć nikogo.

Nawiązując jeszcze do komentarza kogośtam, że Mateusz zgłasza skargę bym zyskał pozycję kosztem Konrada, to informuję, że dopiero dziś o tym się dowiedziałem. W dupie mam jedną pozycję, wszystko oprócz top 3 jest dla mnie porażką. Jeżeli Konrad zawinił to powinna spotkać go kara, jeśli bronił się "fair" to kary nie będzie, nie mnie to oceniać. Ze swoich doświadczeń mogę tylko powiedzieć, że Konrad jeździ bardzo agresywnie. Widać to nawet w trakcie wyścigów jak blokuje swojego Team-mate, o ile byłoby to zrozumiałe w realnych wyścigach (bo każdy dba o swoich sponsorów), to w wyścigach wirtualnych taka walka niczemu nie służy i prędzej czy później doprowadzi do jakiejś kolizji. Na koniec pamiętajcie, luuuuuuudzie to tylko zabawa<lol> <lol> <lol>
15 mar 2016 20:18
To spytaj się o opinię innych. Dajmy na to Jasiny. 8-)
15 mar 2016 20:45
Konto usunięte
15 mar 2016 21:21
1. Nie zadaj ode mnie odpowiedzi na pytania na ktore sam je powinienes znac, 3 razy wypominajac sie ze scialem.

No i pierwszy pokaz Twojej dojrzalosci i postawy fair. Ja jezeli sie pomylilem przyznaje sie do tego.

2. Zamiast marudzic na forum ze wyprzedzilem poza torem co efekt dalo niewielki bo z Marcelem lecieliscie poza tor, nie latwiej ku*wa bylo zlozyc skarge na to?

Przejrzyj powtorek to ze bylem za torem to prawda nie chcialem po chamsku wracac i zajezdzac dlatego przyhamowalem i jechalem bardziej po zew zebys nie mial ale.
A ze jestes taki fair to sobie poleciales poza torem - sciecie tego zakretu daje zysk na lapie ok 0.2s.
A nie skladam skarg bo zdaje sobie sprawe ze kazdy popelnia bledy no oprocz Ciebie bo Ty miszczem kierownicy jestes.

4 Bo juz ile razy mi w dupsko wjechales na dohamowaniu to sie nie chce pisac

Przeciez sam sie do tego wczesniej przyznales i nazwales to szczypaniem czy jak tam chcesz. Kazde takie Twoje szczypanie powoduje niestabilnosc
i niepewnosc a tym samym gorsze czasy. Bo moj drogi wyobraz sobie ze sa tacy co czasem wylaczaja niektore pomoce i staraja sie jechac bez nich.

Ale nie zamierzam puszczac bokiem sytuacji gdzie ktos twierdzi ze jak jezdzimy w symulatorze
to mozna sie rozpychac i wypychac innych w celu zyskania pozycji olewajac jakiekolwiek zasady, w tym fair play.

Pokaz mi ten to palcem zebym uwierzyl ze snie kiedy ja tak powiedzialem ? A Ty jestes fair (podpowiem pkt 1 i 4) ?

wyklocac sie o cos czego nie zrobilem

Po raz kolejny mijasz sie z prawda i mowisz pol prawde patrz pkt 1

Poza tym zglaszasz mi wypchniecie z toru gdzie to ja jestem poszkodowanym.

Do tego jak samo to nazwales przez moje lekkie szczypniecie w T1 ktos wyjezdza na zew nic sie nie dzieje. Ja zeby byc fair nie korzystam z tego i spokojnie za nim dojerzdzam do T2.
Nikomu nic sie nie stalo i wszyscy jechali dalej. Ale Krol fair play - oczywiscie zglasza. Zreszta potem ten zawodnik zrobil to samo bo wjechal we mnie tez przed T1 przez co ja wyjechalem na zew. Szkoda ze krol nie widzial :(

Jak tak patrze na to co napisalem i Radosław Cupał napisał(a):
najpierw pierdzieląc mi wyscig
to maluje mi sie obraz malego, zakompleksionego chlopczyka,
ktory jest klamczuchem bo mowi tylko tyle ile jest mu na reke no i jest miszczem w swoim fachu.

Juz takiego jednego Polska ma - dam Ci podpowiedz ma kota, nie ma konta.
Zmodyfikowane 15 mar 2016 21:24 przez Konto usunięte.
15 mar 2016 22:05
Nie zamierzam więcej się kłócić na forum. Jak chcesz mnie bezpodstawnie obrażać, zrób to w innym miejscu.
Zmodyfikowane 15 mar 2016 22:54 przez Radosław Cupał.
15 mar 2016 22:22
Może Wam założę temat na Hydepark? xD
15 mar 2016 22:43
Kolejny wieczór, kolejne 5 stron do czytania.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
34 °C
PON
Deszcz
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 418 093

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.